Trondheim shopping spree!

Da kommer helga til en ende! Fredag formiddag dro vi opp til Trondheim, vi var innom Rush Trampolinepark og det var utrolig morsomt!

BXH233eBF3q
Kjempegøy å sloss på stokken også, og jeg delte selvfølgelig bare videoen hvor jeg vant! Hehe
Etter en kjapp dusj ble det shopping, mat og beklageligvis noen %.. Jeg nøt det der og da, det må jeg si, men mer enn før kjente jeg virkelig at det er faen ikke bra for kroppen. Alkohol er gift, det er faen meg djevelens syre og kroppen min liker det ikke. Jeg skal prøve å huske det, jeg må huske at det ikke er bra.
 
Lørdagen startet med en flott tabata på Crossfit Maxpul sitt nye senter! Gidder ikke beskrive det, men det var helt rått hvor stort det er, og når det er ferdig blir det bare helt rått!
 
Uansett, nå vil jeg vise noe av det kule stæsjet jeg kjøpte på turen!

Elsker dette settet! BH fra Aim’n og Topp fra Reebok kjøpt på G-Max tiller (på salg <3) og shortsen med tights på innsiden kjøpte jeg på New Yorker!
New Yorker er min overall favorittbutikk fordi jeg alltid finner noe fint der pluss at det er billig, sånn ebay-priser med bedre kvalitet! Der kjøpte jeg også flere hettegensere!

Irriterer meg at kameraet fokuserer feil altså, men sånn er det med selvutløser. Likte godt detaljene på brystkassen her!


Denne har jeg også i burgunder!
Andreas fant også en genser til meg da jeg sto i kassa og skulle betale, så den ble med som en bonus!

Adorable!


Kjøpte meg ikke mindre enn to sett solbriller og tre sokkepar (Men sokker er kjedelige så de gidder jeg ikke vise frem).
De brune er Vans og de sorte er fra TwentyFour!

Jeg ble så forelska i denne kjolen og til min store fornøyelse kosta den vel ikke 300,- engang! Den har også en superlang splitt opp langs låret, og det kunne jeg lenge ha tenkt meg!
 
Jeg kjøpte en del andre ting også men har allerede brukt de og kasta de til vask, så gidder ikke samle det for bilde, haha!
 
Etter ei helg med mye god og helt eller delvis usunn mat så er jeg så sjukt klar for diett! Jeg trenger diett akkurat nå, jeg trenger sunn mat, sitronvannet mitt, proteiner og knalltreninger!


Laks og grønnsaker, all the wayy!
 
Jeg må og jeg ønsker å være flink nå. Jeg har i tillegg to sprenghelger som hjelper meg å holde meg unna de ekstra kaloriene som gjerne kommer inn på lørdag og søndag foran tv’n. Jeg trenger bare litt konstant motivasjon, et bilde på mobilen f.eks for å minne meg på hva jeg ønsker å oppnå.

Dag 7 – Et reint smertehellvete!

Jeg har brukt ordet “Smertehellvete” èn gang før og ment det, da jeg hadde en abcest/byll i halsen som nesten kvelte meg i 2009. Nå bruker jeg det en gang til for å beskrive ei treningsøkt. Idag sto egentlig dag 7 aka hviledag for tur, men siden vi skal tilbringe tre timer i bil og på shopping i morgen flytta jeg om litt slik at hviledagen blir i morgen!

Da ble det cardio-dag, som for min del betyr roing! Først rodde jeg og Elin sammen i tjue minutter. Dette var helt greit, lå på 3-4 i motstand og tok det helt med ro. Var ikke særlig høyt i puls, aldri i nærheten av max ihvertfall.


4300m på 20min er egentlig helt innafor, men skulle selvfølgelig helst ha nådd 5000m, Som jeg er helt sikker på ikke ville vert et problem hadde jeg rodd aleine, må jo bare holde 2:00 på 500m, dere ser jo jeg hadde 2:20 i average 500m liksom og da satt vi og prata og hadde flere korte pauser.

Etter roinga gikk vi bort til tredemøllene og rota mye med litt motbakke, litt minibands for å få pump i rumpa og ellers mye vas. Vi holdt på der i ca 15min, og det ble egentlig veldig lite trening på den tiden, haha! Gøy var det jo i det minste. Siden cardio-dagen egentlig er hviledag det også skal jeg ikke holde på stort mer enn 30min, men jeg var godt i siget og Andreas var ikke ferdig med sin WOD så jeg bestemte meg for å ta en 500m test.


Det ble et veldig bra resultat egentlig til å være første gang jeg har prøvd det! Har jo selvfølgelig rodd 500m relativt raskt før, men aldri med den mentaliteten at “Nå skal jeg få ei bra tid og nå skal jeg dø”. Jeg ga seriøst alt jeg hadde og litt til. Jeg har jo et helt sinnssykt konkurranse-innstinkt, og med tanke på at jeg hadde med meg Elin som deltok i atlethic fitness i fjor hvor 500m er en av grenene de skal vise frem, så ga jeg jo ikke noe mindre akkurat. Det gikk Ganske greit de 250 første meterne og jeg tenkte “herregud jeg er allerede halveis!” og før jeg nådde 300m så kom syra. Rumpa og ryggen tok fyr først, så døde hele resten av kroppen. Jeg kjente at teknikken ble værre og værre før den plutselig ikke var tilstedeværende i det heletatt. Jeg glemte også fullstendig at det satt en stakkar på romaskina ved siden av meg, og jeg er ganske sikker på at jeg spytta litt på han. Jaja, sånn kan det gå!

Smerten underveis var uansett ingenting mot det som kom da jeg løsna stroppene fra beina og la meg på gulvet. Jeg kan si med sikkerhet at jeg aldri har hatt så vondt i hals og lunger etter ei trening. Selv etter 20min gjorde det skikkelig vondt, men jeg satte meg ned inne i garderoben og fikk kvelt ned en proteinshake og riskjeks!


Måtte selvfølgelig reklamere for de nye skjortene fra Flex-fit som støtter opp Maxpulse Spartans nå som de skal delta i Crossfit games i August! Blir utrolig gøy å følge med hvordan de klarer seg! De var jo utrolig rå i regionals ihvertfall!

Uansett, det var utrolig smertefullt, men jeg er fornøyd med tiden og er sikker på at jeg skal klare å forbedre den når jeg er blitt mer vant til det nye programmet slik at jeg ikke blir fullt så støl av øvelsene! Det sier vel seg selv at å ha biceps-økt dagen i forveien og å varme opp med 4000m kanskje ikke er beste preppinga før en 500m, haha!

Hvis jeg skal sette meg et mål på 500m (Og det veit dere at jeg må) så vil jeg si realistisk (ish) rundt 1:35, men hadde vert rått å matchet tiden til Sam Briggs på 1:33.4! Det er jo “bare” 5 sek unna men hallo det er faktisk verdensrekorden (for lettvektere vel og merke, jeg er tungvekter i så og si alle sporter). Jeg vil ikke tenke så veldig mye på det, for det er en lang vei å gå dit enda men det var utrolig rått å se at jeg presterte såppas som førstegangs forsøk!

Nå skal jeg spise dagens siste måltid og bare slappe helt av og glede meg på morgendagen. Trondheim, trampolinepark og Crossfit Maxpuls <3

 

#Crossfit #trening #Roing #Concept2
 

Kosthold – uke 1!

Siden jeg begynte med kostholdet forrige tirsdag har jeg idag kommet meg gjennom første uke! Så hvordan gikk det? La oss sjekke statistikken:

Antall dager jeg har spist utenfor plan: 4

Antall dager jeg har fått i meg alt på plan: 0

Så det krever vel litt forklaring. Jeg skal ikke unnskylde meg selv når jeg skipper måltider eller spiser utenfor plan, men jeg har faktisk litt god grunn!

Dag 1 utenfor plan; Typen og en kompis ville grille, jeg hadde allerede spist middag etter plan, men jeg er svak for grillmat og typen tilbydde seg å kjøpe en maiskolbe til meg. Jeg spiste en maiskolbe utenfor plan. Er det så ille? Ja og nei – En Kolbe i seg selv er bedre enn mye annet jeg kunne slengt på grillen, men føler det er en prinsippsak.

Dag 2 utenfor plan; Vi var på en superlang fjelltur (forrige innlegg) og jeg hadde med meg alt for lite mat (Men det skal sies at alt jeg hadde med var fra planen). Jeg endte opp med å spise et rundstykke med salami og endel kjeks. Kjøpte også ei vaffel da vi var ankommet hytta i Innerdalen. Endel kalorier over det jeg ville fått i meg hadde jeg hatt med egen mat men hallo vi gikk i fjellet i ni timer, jeg tror jeg fikk forbrent det likevel

Dag 3 utenfor plan; There is no excuse. Jeg hadde en drittdag. Jeg hadde sukkerabstinenser (det er ekte, jeg sverger) jeg spiste sikkert en halvkilo lettis og betalte den ultimate prisen og var dårlig i magen i et døgn. Det skjer ikke igjen for å si det sånn.

Dag 4 utenfor plan; Jeg dro på jobb i gårkveld i god tro om at jeg ikke ville trenge mat. Jeg spiste et par frukt da jeg nesten døde av sult etter en time. Innafor på kalorier tror jeg, men likevel utenfor plan. Holdt på å dø igjen da jeg kom hjem og spiste ei skje med peanøttsmør, en neve mandler og en neve solsikkefrø. I have no regrets.

Over til at jeg ikke får i meg alt; Det er jævlig mye mat! Jeg prøver å få i meg det meste, men håper virkelig han kutter ned litt etterhvert. Det er knapt nok noe kjøtt ila dagen, men syke mengder grønnsaker – spesielt tomat. I tillegg er frokosten min sånn ihvertfall to fullverdige måltider i seg selv. Jeg prøver men magesekken strekker ikke alltid til, så jeg har prøvd å dele opp måltidene slik at jeg får i meg alt eller det meste.

Favorittmåltid:

BW-Uv84BhAS

Jeg elsker smoothie og det har jeg alltid gjort. Alt som kan hives i en blender og bli et måltid er innafor, og det er enda bedre at jeg får den med meg overalt! Om jeg skal trene om morgenen kan jeg ha den i baggen og drikke den etter trening, eller jeg kan ha den med og oppbevare den i kjøleskapet på jobb! Genialt!

Måltidet jeg liker minst:
Har faktisk ikke bilde fordi det så forferdelig uappetittelig ut. Det er ihvertfall havregryn og bær. Prøvde med fryste bær og smelta de i micro slik at jeg rørte alt sammen til ei suppe. Det var så grusomt at jeg har ikke ord. Samme da jeg prøvde å lage det om til en smoothie – jeg kasta nesten opp. Heldigvis har jeg lov å ha proteinshake i havregrynet nå. Det er seriøst redningen for å klare å få det i meg.

Siden jeg ikke fikk treningsopplegget før Fredag så kommer det eget innlegg om hvordan det har gått etter èi uke! Stay tuned!

Fjelltur: Fahle – Innerdalen

På lørdag var vi på en skikkelig stortur hvor vi gikk fra Fale og over til Innerdalen. Inkludert pauser brukte vi ni timer på turen, men det skal sies vi tok gode pauser også, og jeg trur vi brukte to timer lengre tid enn forrige gang.

Første pause på toppen av Fahle-lia!


En som synes det er helt greit å være på tur!


Nesten et bra bilde av hele gjengen samla!


Møre og Romsdals nye boyband.


Utsikt opp til Innerdalstårnet! Har lyst å opp dit en gang, men på lørdag var det ikke et tema engang! #sliten


Noe sjalu på den utsikta disse fikk vokne til!


Avslutta med vassing i Innerdalen! Hærlig tur jeg ikke trenger å tenke to ganger på om jeg er villig til å gjøre igjen!

Fjelltur – Haremsdalen!

Var så sinnssykt nydelig vær i dag, så jeg og silje tok turen opp i Haremsdalen!

Det var en bratt og ganske tung tur (Som jeg burde vert klar over med tanke på at jeg har gått den utallige ganger) men det var verdt det! Helt nydelig der oppe!

Helt nydelig! Nå skal jeg hive i meg lunch/”måltid 2″ og så skal jeg ut i sola! Akkurat nå er det èi sky på himmelen, og den blokkerer selvfølgelig sola.. men den er heldigvis liten!

Mat mat mat!

Dag 2 på plan!
Da har jeg kommet meg gjennom et døgn på kostholdsplanen (Prøvd alle måltidene)! Det er ingen tvil om at motivasjonen er størst den første tiden, men at det er mye vanskeligere å få det til i starten, enn etter et par uker.

Det første jeg vil si er at jeg digger friheten av planen! Tidligere kostholdsplaner jeg har hatt har vert “Du skal ha kylling til middag, hver dag, resten av livet” men på denne planen så er det litt mer fritt, og variasjon er oppfordret!

Disse to måltidene har så og si akkurat samme næringsinnhold og vekt i gram, men smakte helt forskjellig! Som jeg har skrevet før så vil jeg ikke gi ut detaljert info om planen med tanke på gram og slik, men dere ser jo sånn ca mengde likevel, og jeg har vert mett i et døgn nå! Det er i grenseland for mye mat, faktisk, men jeg synes ikke det er negativt så lenge som at det funker! Jeg blir naturligvis utrolig skuffa skulle det vise seg at jeg har lagt på meg på grunn av plana, men tror egentlig ikke det er noe sannsynlig så fort jeg får kommet i gang med treninga. Jeg har bevisst hatt et par dager med hvile for å restituere godt før den kommer, for jeg tipper det er et tungt opplegg!

Meal prep

Når det kommer til meal-prep er dette definitivt noe jeg kan bli flinkere på fremover. Jeg klarte fint å mekke sammen frokost dagen i forvegen på tirsdag, men i går ble det bare rot. Jeg manglet plutselig ingredienser da det gikk med sykt mye mer tomat enn jeg var forberedt på, og da ble det ikke noe salat idag. Heldigvis bruker det å være salatbar i kantina, så jeg får sjekke det ut til klokka ni. Jeg har jo selvfølgelig lett kunne droppa salaten uten å måtte gå sulten av den grunn, men jeg har lyst å være nøye på å få i meg alt coach setter opp, jeg tviler på at noe som helst på plana er tilfeldig.

Eneste problem er at jeg ikke har funnet en versjon av frokosten jeg liker. Enda. Det er havregryn og bær, dvs at jeg kan ikke lage den med melk. I går lagde jeg bare en grøt. Dessverre ble den rett og slett jævla næsty når den sto over natten. Idag prøvde jeg å lage smoothie av den, men den også ble sjukt ekkel over natten, som oppbløtet papp.

Jeg veit liksom ikke helt hvordan jeg skal gå frem for å få den god, ihvertfall ikke når den må stå så lenge (Er jo annerledes når den er fersk) men jeg må bare fortsette å prøve, eller be om en annen versjon av det måltidet!

Det har ihvertfall vert positivt det første døgnet, og jeg håper det fortsetter sånn!

Kosthold dag 1!

Da jeg var på jobb fikk jeg kostholdsplanen min! Jeg vil ikke dele hva jeg skal spise eller i hvilke mengder, for mener det blir feil da den er spesifikk designet for meg, men jeg vil vise de fantastiske porsjonene jeg har fått!

Det er masse grønnsaker og proteiner i denne dietten, og det er første gang jeg har blitt skikkelig mett av porsjonene!

I tillegg er det en smoothie som lunch, og det var både gulrot og tomat i den og likevell så utrolig søt og god!

Råeste fargen også da! Jeg kommer til å ta med meg 7dl på jobb i morgen, pluss en proteinshake. Det var egentlig et annet måltid som ‘lunch’ men jeg fant ut at smoothien er enklere å få med seg til jobb! Det kommer til å ta tid å få strukturen skikkelig på plass, men jeg tror virkelig det kommer til å bli verdt det!

Home-maker!

I dag var det som vanlig trist og vått vær, og da tenkte jeg at siden det uansett var så vått ute, hvorfor ikke gjøre det enda våtere?

Først vasket jeg bilen med høytrykkspyleren, jeg synes det er helt rett at bilen skal være skikkelig rein før jeg selger den, deretter tok jeg meg av kjellertrappa. Der har det vert et tjukt lag med mose som har plaget meg siden vi flytta hit. Det er jo ingen som bruker trappa, men den trenger tross alt ikke se gjengrodd ut likevel.


Jeg tok det øverste trinnet bare for å se hvordan det fungerte og ble skikkelig imponert (tenk på at det er kun gjort med vann liksom!)

Spylte først vekk mosen og brukte en spade for å makke den bort etter hvert. Når jeg hadde fjernet alt som satt fast gikk jeg over en gang til, tok vegger og sånn og avslutta med salmiakk for det skal vist holde mosen borte lengre!


Det er jo ei gammel trapp så helt bra blir den jo ikke uten noen modifikasjoner, men synes det ble kjempebra med tanke på hva jeg hadde å jobbe med! Fylte ei hel trillebår med mose og blad som lå nederst i trappen. Jeg tenker jeg skal gå over en gang til etter det har tørket opp skikkelig, for hadde jeg fortsatt å spylt mer idag kunne det blitt så mye vann i bunnen at det har kommet inn i kjelleren vår dessverre. Nå skal jeg legge meg på sofaen og se på grimm i hvertfall i en time før jeg gjør noe mer!

Diett og treningsprogram!

Da kjører jeg på igjen med diett og treningsprogram! Forrige gang klarte jeg ikke å følge planen fordi det rett og slett var dønn kjedelig trening. Jeg skulle ha Yoga to ganger i uka (To be fair ba jeg om dette for å øke mobilitet, men gikk lei).

Jeg fortalte min nye Coach om at jeg trener tung styrke og crossfit og det virka som han syntes det var utrolig kult og at han så frem til å coache meg for å nå nye høyder samt få ned fettprosenten min!


Det ene som kan bli litt interessant er å ta og sende bilder hver eneste uke. Første runden sendte jeg i dag for å vise utgangspunkt, og jeg må posere (Dear lord). Ikke sånn superposering heldigvis, men bare å flexe sånn at han ser musklaturen min og fremgang på den biten.

Jeg føler jeg klarer å få frem beina ganske greit, men ryggen var supervanskelig! Jeg har en sånn teit vane hvor jeg bøyer hodet fremover når jeg tar bildeav ryggen, og det gjør jo absolutt ikke ting bedre, men øvelse gjør mester! Det beste med ukentlige bilder er at jeg kommer til å få hyppigere tilbakemelding, og da er det enklere å holde seg motivert!

Nå skal jeg ha siste skift av siste sprenghelg på en stund, og det er digg det!

Ny bilpark! <3

På torsdag dro jeg og samboer opp til Trondheim og henta hjem den nye bilen som skulle erstatte Jeepen! I morgen blir Jeepen avlevert til ny eier, og iløpet av neste uke skal jeg forhåpentligvis få bytta ut passaten med en ny bil jeg også!

Det er en Audi A4 2012 modell, og den er vår ♡ Den er jo egentlig Andreas sin, da den står i hans navn, men det er jo likevel en bil begge kommer til å bruke når det trengs.

Jeg kom over en annen bil hos samme forhandler som jeg ble litt betatt av, men trakk meg litt fra da jeg så bakenden på den. Likevell kunne jeg ikke la være å legge inn et søk på Finn og der lyste det opp en annonse som jeg bare viste jeg måtte se nermere på.

Sånn helt egentlig er den jo ikke pen. Heller ikke veldig praktisk skulle det en gang vurderes barn. Det den har er sjarm, et potensielt råkult kallenavn, manuell-gear og er i en prisklasse som jeg kan klare ut med selv om vi allerede har et billån og huslån.

Jeg tok kontakt med selger og klarte å få tak i all info som jeg følte jeg måtte ha, og nå er jeg ihvertfall helt sikker på at det er en bil jeg har lyst på, og siden vi fikk solgt Jeepen har vi bedre sjans til å få det til!

Det eneste jeg må få ordnet er et lånetilbud og en god forsikring, så blir det forhåpentligvis nesten ny bil på meg også!