Farvell Kettlebell!

Dette er et innlegg jeg har gruet meg litt til. Jeg har kun fortalt èn person om dette, og det er med tungt hjerte å si at jeg slutter med kettlebell.

De to siste årene har vert de beste i mitt liv. Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker, vert med på konkurranser, presset meg selv forbi det punktet jeg trodde var mulig og alt takket være Kettlebell.

Februar 2014 startet det med min første Kettlebell-time som Marion dro meg med på. Jeg ble forelsket i treningsmetoden. Jeg ble sakte men sikkert sterkere og sterkere, var med på oppvisninger og konkurranser og møtte mange av de folkene jeg ikke kunne vert uten den dag idag. Jeg sier ikke jeg møtte alle på Kettlebell, men det var som en kjedereaksjon som startet med gruppetimene.

Jeg har gått fra å stå bakerst, stille, sjenert og med sosial angst, til å føre mine egne gruppetimer med roping, kjefting og selvfølgelig mye latter. Kettlebell forandret livet mitt til det bedre.


Bildet er fra en utendørs KB-time i Mai 2014

Likevel er det på tide å skjønne at det ikke kan fortsette. Skuldren er langt fra bra enda, og jeg må nok jobbe lenge med den før den blir som den var. Det er snakk om mange timer fysioterapi for å styrke musklene nok til at den ‘holder seg i leddet’, og da kan jeg ikke gå og føle på det at jeg faller bak. Målet mitt var enkelt; Være den sterkeste jenta i Kettlebell på Sunndal. Jeg var det en stund, men iveren tok over og jeg skadet meg. Nå er jeg falt så langt bak at jeg ser ikke mål på å komme meg opp igjen. Ihvertfall ikke enda.

Derfor legger jeg alt av aspirasjoner om Kettlebell på hylla. Jeg vil fremdeles føre gruppetimer fordi det gir så mye glede, men ellers skal jeg på ingen måte fokusere på kettlebell. Er det konkurranser vil jeg delta som amatør, med lett kule bare for å være med, men det vil kun være ‘for show’. Jeg har ingen mål innen kettlebell, og når det kommer til trenings-mål fremover (som jeg lager eget innlegg om) så skal det omhandle mye godt å bli så mobil og stabil/stødig som mulig. Jeg har ingen mål om å kjøre LC eller snatch i 2016. Kanskje jeg kan begynne forsiktig å leke med kulene igjen om et halvår, eller et år, men jeg klarer ikke flere nederlag fordi jeg kjører på for tidlig. Å få håp om at det går bra, bare for at skuldren skal blusse opp værre enn før, det klarer jeg ikke flere ganger.

Så takk for nå Kettlebell. En dag møtes vi igjen! *knusthjerte*

Målene for 2015, uff da!

I fjor 1 januar skrev jeg et innlegg med målene jeg hadde for året, og jeg har klart noen av de, andre ikke.

18kg kule på powertime.
Dette klarte jeg ganske tidlig i år, men dessverre førte dette også til at jeg fikk betennelse og har slitt med det siden da 🙁

16kg kule på annen time.
Jeg klarte også denne!

10min OALC, 120rep, 16kg.
Jeg er ganske sikker på at denne var i boks før jeg ble skadet, men istedenfor å teste meg selv så kjørte jeg på med tyngre kule, så litt usikker.

Løpe 1mil på under timen. 
NOPE!
Hehe denne gikk ikke helt som planlagt. Ikke at jeg faktisk testet men brukte vel 1.5t på 1,2mil. Da tror jeg neppe jeg klarte det under timen, men skal sjekke ut neste løpetur hvor lang tid jeg bruker! 

Få flat mage.
Oh shut it.
Jeg har kost meg alt for mye med mat, men magen har ironisk nok trukket seg ganske bra sammen nå i vinter. Jeg er nermere enn jeg var i fjor, og før April SKAL denne være i boks!

Løpe 1t i motbakke.
Honestly, jeg tror ikke jeg har løpt i motbakke èn gang siden dette.. Sommeren i år var shitty. Det ble få turer og når det ble så var det gåturer som sto på gjørelisten.

Guttespagaten.
Nesten i boks!
Etter jeg begynte med ‘perfect stretch’ så har jeg stadig kommet nermere gulvet, og med god oppvarming og aller helst kettlebelltrening med mye swing så er jeg ikke langt unna! 

Gå ned til 74kg.
Denne ideen slo jeg fra meg allerede i sommer. Jeg er blitt alt for muskuløs til at dette lengre vil være ei sunn vekt for meg, jeg er 10kg unna, og har ingen ønsker om å gå ned mer enn 6-8kg max.

Bestige Ekkertind og storkalken.
1 down, 1 to go! Som jeg skrev var sommeren shitty, og det har rett og slett ikke vært forsvarlig å skulle gå på storkalken, men jeg kom meg opp på ekkertind og det var en fantastisk tur!

Så statistikken er heller begredelig med 2/8 mål nådd, men det er ikke alt jeg har kunne styrt med som vær og skade. Spagaten skal i boks, men jeg kommer til å ta god tid på den så jeg ikke ødelegger meg. Storkalken er fremdeles et mål, men uten ‘fjellvett og snøvett’ får det vente til snøen smelter og det er trygt! Ny ønskevekt; 78kg og flat mage (ish) før April! Løpingen får jeg teste når beina har en god dag (Sliter med benhinnebetennelse ganske ofte, men er på bedringens vei). Når det kommer til mine mål for Kettlebell kommer et eget innlegg om dette!

Kos dere de siste 3 dagene av året, sett dere mål, og nyt det nye året!

Snart nytt år og “nytt liv”!

 

Da er det bare fire dager igjen før året er slutt! Da begynner folk med lister og løfter om hvordan det nye året skal bli. “New year, new me!” fenomenet trår i gang. En gledestid for treningsentre landet over, men alle sammen, tenk dere om.

Jeg er 100% for å starte opp et bedre liv. Jeg gjorde det selv for mer enn to år siden, og trives så mye bedre enn jeg gjorde med en dårlig livsstil. Likevel må dere være forberedt på at selv om vi går inn i et nytt år, så er du den samme. Hvis du faktisk er motivert, så vis det nå selv om det er jul! Prøv deg på trening og sunt kosthold utenom selskapene som står i vente, og husk å mentalt forbered deg! Hva ønsker du å få ut av trening og kosthold? Er det relatert til utsende? Bedre kondis? Å ha mer overskudd? Skriv opp alle disse tingene du ønsker forbedring på og finn ut hvordan du kan oppnå det.

Det er ikke slik at man blir motivert til å forandre seg i det klokka blir 00:00. Du er den samme idag som om fire dager, og å kjøpe et medlemskap på treningssenter er ikke det samme som å faktisk begynne å trene. Hvis du velger å vente til 1 Januar er det en god sjanse for at du også da kommer til å vente til mandag den 4 januar, være flink en dag med kosthold og trening, så kommer jobb, barn og evt. sykdom i veien, så da venter du til neste mandag. Da er man plutselig flink en dag i uka da, en start uten tvil, men plutselig så er man syk på mandag, eller så noen har bursdag, eller så er man sliten, eller blablabla. Unnskyldningene til å vente litt til vil alltid være der, så begynn nå og gå inn i året med en start istedenfor et løfte om å starte. Husk at i morgen er det faktisk mandag 😉   

Mine tips til dere som har tenkt å forandre seg er som følger;

Begynn nå!
Mange skal sikkert i middagsselskap i kveld, eller på fest. Ta deg et sunt måltid nå. Finn frem havregryn og lag deg en sunn grøt. Dropp smør og sukker og lag den med lettmelk. Eventuelt spis en salat med kylling eller tunfisk. Lag fruktsalat med vaniljekesam, alternativene er uendelige. Ta deg en tur ut og lek deg i snøen, eller gå en tur! Hva som helst er bedre enn ingenting.
Det kan jo hende ikke alle har mulighet, men morgendagen er en vanlig dag for mange, og butikkene er vel åpne(?). Så til butikken da, og kjøp deg noe sunt og godt! Søk opp sunne oppskrifter på nett og gjør klart for å kunne spise dette til frokost eller lunch. Dropp den ekstra porsjonen med dessert idag, eller spis to små porsjoner sakte for å få det til å vare lengre. Man skal ikke droppe kosen, men man kan faktisk begrense seg uten å ødelegge julekosen.

Lag ei plan!
For meg funker det aldri å lage treningsplan, for jeg trener det jeg vil – når jeg vil, fordi jeg kan. Jeg elsker trening, og kan like gjerne ta ei tabataøkt som å se en film, fordi jeg synes det er gøy. Men til dere som kanskje aldri har trent, og egentlig ikke har funnet noen glede i trening før så kan det være lurt. Gjerne begynn forsiktig. Finn ut hvilke av f.eks de ti neste dagene du ikke har noe planlagt. Finn ut når du kommer til å ha best tid til overs, og si at da skal jeg gå meg en tur.
Print ut en månedskalender og skriv opp alt du har planlagt til hvilken tid, dette er et fantastisk hjelpemiddel jeg har selv da jeg på det meste hadde fulltidsjobb, deltids som resepsjonist, gruppetimer og sosiale ting som skulle gjøres.
Hvis det er for kaldt ute på planlagt “tur dag”, eller snør, regner osv så er det utrolig mye man kan gjøre inne. Lag deg ei halvtimes-økt med kroppsvektøvelser du kan gjøre på stuegulvet. Kjør 10 x 3 sit ups, push ups og knebøy, så er du faktisk i gang! Neste dag du har tid, vurder været, går det fremdeles ikke, kjør samme repetisjonsantall med utfall, dips på bordkanten og kjør 3 x max tid i planken. Hvis du har barn som “er i veien”, ta de med på gåtur, eller på treningen! Spebarn i armkroken er jo perfekte å bruke som ekstra vekt på knebøy! Det er faktisk ikke så vanskelig hvis man bruker fantasien.

Engasjer andre!
Har du noen i familien, eller vennegjengen som har samme nyttårsforsett som deg; Planlegg med de! Har dere begge tid en av de ti dagene, så bestem dere at da skal dere trene sammen. Gå enten en tur, eller dra til skibakken, eller del på stuegulvet og kjør ei økt sammen! Hvis den ene mangler motivasjon så kan den andre pushe på, men aldri send sms og spør om dere bare skal droppe det, for da er det veldig lett å si “Ja, greit”. Hvis man har samboer er det egentlig veldig viktig å få med denne personen også, for hvis en person i et forhold spiser usunt og alltid har godteri liggende så er det vanskelig å holde på motivasjonen.

Ta mål og skriv opp!
Vei deg selv på morgenen etter et toalett besøk og før frokost. Skriv opp vekten, men ikke begynn med tanker om at du er for tung, eller bli trist og sur av et tall, for det er faktisk bare et tall. Ta mål av midje, hofter, lår osv og skriv opp. Merk deg nøyaktig hvor du har målt slik at det blir riktig neste gang. Du kan gjerne ta bilder av deg selv i undertøy eller en shorts og oppbrettet skjorte også foran og fra siden. Gjør du dette en gang i måneden har du bevis på at du faktisk har vert flink, og da vil motivasjonen fortsette selv lengre ut i året!

Les deg opp på temaet!
Gå inn på for eksempel “fitnessbloggen” som er min personlige favoritt. Les deg frem på diverse treningsøvelser, sunn og god mat, eller hvordan du kan oppnå det du ønsker. Kunnskap er virkelig makt, og dette vil være ting man klarer å ta med seg. Man kan finne alt fra treningsmetoder til sunn og barnevennlig mat!

Utenom dette er vel mine beste tips så enkle som at du må bare være ‘streng’ med deg selv, men ikke for streng. Er du fullstendig utslitt sier det seg selv at man kan ta en fridag med god samvittighet men lav motivasjon eller ting som “Det er for tidlig” “for kaldt” “Lyst å se film isteden” er ikke godkjente unnskyldninger. Hold deg sterk når det kommer til godteri. Lag deg en dag i uka hvor du har lov å spise akkurat det du ønsker. Er man på middagsbesøk, ta deg en porsjon dessert, det er ikke den ene dagen som ødelegger alt arbeidet, men også lær deg sunne dessertalternativ til hverdag! Personlig favoritt er fruktsalat med vaniljekesam og kanel.  

Ellers må jeg bare si lykke til! Jeg har tro på deg, for hvis jeg som var en av de mest usunne, late personene i nordmøre klarte det, så gjør også du det!
God jul og godt nytt(sprekt)år!

Min julaften!

Da er julaften og min lille “utblåsning” fra forrige innlegg ferdig-gjort så da vil jeg fortelle om min kveld! Min julaften startet rundt 10. På grunn av Love Actually og siste innspurt på gavepakking ble det veldig sent lille-julaften, i tillegg til kraftig vind og diverse alarmer som ikke var avslått så ble det vel knappe 4 timer søvn til sammen. Jeg var så trøtt at jeg lå og halvsov gjennom “tre nøtter til askepott” men kjempet meg gjennom fordi tradisjoner er ikke til for å brytes! Etter det dro jeg og Andreas til besteforeldra hans for å spise julelunch med hans familie. Da julelunchen var oppspist kjørte vi runden og delte ut de gjenværende gavene, og så sto bare det å ordne seg igjen!

Se så kjekk han er i dress da!

Jeg blir faktisk ikke vant til å se oss side om side sånn som dette! Uvant å se hvor lita jeg blir i forhold til han, til tross for mine nesten 180cm.

Andreas ble værende sammen med meg, min bror, mamma og mine besteforeldre frem til vi hadde spist, så dro han til sin mor for å feire julaften der. Jeg og min bror strekte oss ut på hver sin sofa, begge utslitt av dårlig søvn på grunn av vinden som herjet, og selvfølgelig litt mye julemat. Mormor hadde som vanlig lagd nok mat til halve Sunndal, så ingen gikk til sofaen, vi rullet.

Vi har som tradisjon at ‘barna’ deler ut gaver til hver av oss som er der, så åpner vi en og en gave i tur og orden slik at alle får se hva vi får, og fra hvem! Derfor tok jeg ikke med gaver fra mine venner for jeg rett og slett ikke stoler på de. Neida. Joda.

Gaveåpningen foregikk sikkert i en hel time, om ikke mer. Jeg fikk masse fine gaver, alt jeg ønsket meg og mye annet! Jeg tror jeg fikk hele 3 ullskjorter, som antagligvis er et resultat av denne statusen;

Oooog kanskje litt på grunn av etterfølgeren;

Nå tror jeg at jeg har 7 ullskjorter og 3 longser, så jeg skal ikke fryse når vinteren kommer, sånn i Mai!

Den gaven som kanskje overrasket meg mest var den fra Mamma. Hun hadde kjøpt to sybøker, en med enkle mønster for litt brodering og sying av diverse bæreposer ol. I den andre var det fullt av mønster (Slike ark) til klær! Etter året mitt på Design la jeg fra meg den store drømmen om å bli klessdesigner, fordi læreren sa det rett ut at å lykkes ville være vanskelig, nermes umulig, i tillegg til stor gjeld og å måtte flytte utenlands. Men nå har jeg ihvertfall muligheten til å lage noe til meg selv om ikke annet!

Etter alt av gaver var pakket opp og broren min måtte dra på jobb kom Andreas og hentet meg. Jeg skiftet om til mer behagelige klær, åpnet fellesgavene våres som lå til mine besteforeldre, og dro hjem. Der lå det jo nesten 15pakker også, både fellesgaver, gaver fra venner, og gavene til hverandre. Etter vi hadde åpnet de og ordnet oss på senga var klokka blitt nesten ett, og jeg sto opp klokka 5 i dagtidlig for å dra på jobb. For å si det slik har jeg vert ganske sløv og sliten idag, men etter middag blir det rett hjem til senga! Satser på å få tatt igjen all tapt søvn fra de siste dagene i natt.

Jeg vil faktisk ikke gå nermere inn på det jeg fikk før jeg får tatt bilder, men jeg er storfornøyd! Det eneste som manglet under treet var et radiostyrt hellikopter, og lego. Ja jeg er ‘forever young’, deal with it!

Hvis noen har interesse av det, så kommer det sikkert et ‘gaveinnlegg’ iløpet av morgendagen eller Søndag! Håper alle sammen hadde en fortreffelig aften i går, og at dere spiste dere gode og runde og fikk alt dere ønsket dere!

Jula er for alle.

Jeg hadde en flott Julaften i går, og har veldig lyst å både fortelle om den og vise bilder, men først må jeg bare kjøre på med en utblåsning.

Alkohol i høytiden!
På jobb har tv’n stått på i bakgrunnen siden jeg kom hit og nyhetskanalen har stått på loop siden da. Der nevnte de barn og alkohol i jula. For meg er det utenkelig at foreldre, eller egentlig noen som helst drikker seg fulle på julaften, men det er tydelig at det skjer alt for ofte. Ei pils til maten eller for noen en akevitt gjør jo liten til ingen skade og er nok veldig vanlig, men å ‘ramle på fylla’ før pakkene skal åpnes høres forferdelig ut.

Foreldre er bare mennesker, laget av kjøtt og blod og kan gjøre feil som hvem som helst. En god samtale rundt bordet med mye latter øker naturligvis flaskeføringen, og man kan risikere å bli beruset, men da kan man være såppas at man går over til å drikke vann, og legger seg nedpå en time for å ‘friskne til’. Kanskje til og med barna har lyst å ta seg en “bekk” før pakkene skal åpnes også!

Jeg er faktisk såppass ung enda at jeg husker hvordan det føltes å se en beruset forelder. Ta det med ro, jeg så aldri mine foreldre beruset hverken julaften eller nyttårsaften, men det hendte seg jo en og annen gang på sommer at det ble et par pils for mye på grillfest ol. Ikke ofte! Vil ikke at folk ska tro at foreldrene mine ravet rundt drita hele sommeren. Men å se en forelder endre personlighet, uansett hvor hyggelig personlighet, var skremmende husker jeg. Man er gjerne vant til at en person er ‘sånn og sånn’, og man merker tydelig den minste forandring i hvordan folk ter seg, og barn skjønner ikke at dette er normalt og at man blir seg selv igjen. Mange barn tror gjerne at det er deres feil hvis foreldrene endrer oppførsel, og det er ekkelt for de. Det er mulig at grunnen til at jeg syntes det var ekkelt var nettop fordi det skjedde så sjeldent at jeg aldri ble vant til det, men det er jo generelt ikke kjekt å møte fulle folk. Det synes de ferreste tror jeg. Intimsonen forsvinner, man blir høylytt, brå, slørete i blikket og man prater gjerne uten sammenheng. Det er ekkelt selv for voksne, og desto værre for barn.

Jeg sier ikke at man aldri kan ta seg ei øl eller en dram foran et barn, men vær forsiktig. For de fleste er jula hellig og spesielt for barn. De får gaver, være lenge våken og møte familien. Disse tingene er mye større og viktigere for barn enn voksne, og tiden går mye tregere for barn, så det er lengre mellom hver gang for de. Hvis dere ødelegger ei jul for de så er det faktisk en ganske stor ting dere ødelegger, de opplever tross alt bare 10-12 av disse kveldene mens de er barn, så det er en stor greie.

Det er jo for sent å skulle “inspirere” noen til å holde seg unna alkohol på julaften i år, men nyttårsaften for eksempel. Har dere lyst å ut å drikke, uansett mengde, la noen andre ta seg av barna for kvelden. Besteforeldre, onkler og tanter eller andre. Man har 365 kvelder i året hvor man i teorien kan ta seg en fest, la høytidene være hellige og alkoholfri, for barna og resten av familien sin del!

God jul!

Spørsmålsrunde!

Jeg har vel 2-4 folk som faktisk besøker bloggen, men prøver likevel på en liten spørsmålsrunde! Alle kan komme med spørsmål til meg i kommentarfeltet, personlige spørsmål, treningsrelatert og generelt hva dere enn klarer å finne på. Jeg kommer til å svare i eget innlegg når jeg føler jeg har fått nok spørsmål til at det er vits. Kanskje jeg til og med lager en liten video.

Gjør dette ut av nysgjerrighet for hvilke spørsmål jeg kommer til å få, og litt for å få inspirasjon til hva jeg skal skrive om på bloggen!

Så spør ivei, anonymt eller med navn! Tjohei..?

 

 

Trist.

Som jeg fortalte så hadde skuldra begynt å bli bra, jeg kjente nesten ingenting annet enn at den føltes litt “løs” på en måte, så jeg var kjempelykkelig! Så begynte betennelsen i underarmen, men etter jeg fikk arcoxia hos bedriftslegen ble det bedre hver dag. Jeg var ferdig med kuren og armen var nesten helt bra, og når begynner skuldra å gjøre vondt igjen. Jeg vet ikke hva jeg har gjort. Jeg har jo nesten ikke gjort NOE som har involvert venstrearmen, kun russian twist med lett kule.. Kanskje det var nok.

Jeg vet ihvertfall at det er en kjent følelse. Det går greit nok når jeg ikke bruker skuldra, men hvis jeg beveger armen bak ryggen river det i. Jeg håper det er bare en bitteliten betennelse igjen, og at hvis jeg tar de to siste arcoxiatablettene så er det håp..

Jeg blir så frustrert, trist og hjelpesløs.. Jeg føler jeg har gjort mitt aller beste for å gjøre alt riktig den siste tiden for å bli bra igjen, men kanskje det beste ikke er bra nok. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre hvis samme dritten skjer igjen, og at jeg har 6nye måneder uten mulighet for å bruke armen til det jeg liker best. Jeg blir så sint, hvorfor kunne ikke legen min bare tatt en skikkelig sjekk på meg første gangen jeg kom innom? Hvorfor ikke sende meg til en spesialist hvor de faktisk kan finne ut akkurat hva jeg trenger?

Mest av alt er jeg sint på meg selv. Hvorfor kunne jeg ikke stoppet mens leken var god. Tatt ei friuke, eller jobbet meg sakte opp med lettere kuler. Det er nesten nøyaktig 1år siden (13/14 des 2014) jeg var på NM og kjørte på med to friske hender, og knuste min gamle LC rekord. Nå gjør det vondt å løfte armen over hodet.

Hadde det vert en annen type smerte. Stølhet for eksempel kunne jeg tatt det som et positivt tegn, men nå føler jeg bare alt raser fra hverandre.

Ugh, nok negativitet. God jul, og sånn.

Antianbefalning!!

Okei så jeg tror ikke det er et ekte ord/uttrykk, men det gir på en måte mening likevel. Jeg synes jeg er veldig flinkt til å skryte over bra produkter, jeg laget til og med et innlegg om ‘ting som funker’, så for å vise hvor ærlig jeg kan være vil jeg nå fortelle om et forbaska drittprodukt.

Dette er da kinesologi tape fra ‘carex’, kjøpt på sport 1, intersport, g-max eller noe lignende da jeg var i Trondheim på juleshopping. Tapen så ut som den jeg bestilte på nett en gang og kjentes ganske lik ut også, men nå som jeg har prøvd den er det en stor skuffelse!

Skuldra er litt ubehagelig idag, så jeg tenkte bare å sette på en tape fra oppå skuldra og litt ned på utsiden av overarm, for det har funka bra før med den gamle tapen. Jeg rev av en bit av baksiden til tapen og festet den oppå skuldra, uten å ta på selve klebeområdet, gnikket godt for å få friksjon og varme så den skulle sette seg, så skulle jeg strekke ut tapen for å feste den nedover skuldra og den løsnet! Den sitter så sinnsykt dårlig at jeg ikke engang får festet den til huden, og da lurer jeg på hva som er vitsen. Jeg har også to striper av denne tapen på leggen som faktisk sitter fast hele 1 dag senere, men før jeg festet denne skuret jeg leggene så de var så rene og tørre som papir i tillegg til at jeg hadde begge armene frie til å holde den fast.

I tillegg til dårlig lim så er det veldig svak stretch på den, så føler ikke den hjelper noe særlig.

Så trenger du Kinesologi/KT-tape, gå heller for et annet merke. Kjøp rock-tape eller noe fra apotek f.eks, for denne funka ikke til denne type bruk.

Sådetså! Ferdig med dagens ‘rant’, hehe!

Dobbeltrening!

Idag har jeg faktisk hatt to treninger igjen! Jeg skulle egentlig kjøre rolig styrketrening på treningssenteret, men da Kristina kom innom for å hente nøkkelen til gruppetreningssalen så klarte jeg ikke la være å bli med! Det var en ganske digg time da det var 1min med diverse kettlebell-øvelser, deretter 1min hvor vi skulle løpe salen tur-retur og hadde resten av minuttet pause. Jo fortere vi løp, jo lengre pause.

Etterpå dro jeg og Andreas på treningssenteret. Da trente jeg diverse bein. Good morning med 17,5kg, frontsquat med kosteskaft (Tørr ikke legge vekt på skulder enda), Over Head squat med kosteskaft, 2x1min med wall-sit og lang og god uttøying. Kjæresten kjørte markløft, back-squat, over head squat og stabiliseringsøvelser for skuldre med strikk.

Det var egentlig ei veldig god økt, for vi fikk være sammen hele treningen, og jeg føler jeg fikk utbytte av øvelsene!

Må dessuten anbefale good morning! Selv om den ikke er fullt så effektiv som DHS i hardstyle, så tar den virkelig på hamstring. I fjor sommer ble jeg fortalt at jeg hadde veldig tydelige hamstrings, men sommeren i år har vært trist, og når det blir færre turerfår ikke hamstringen kjørt seg. Da er Good morning, DHS og donkey-kick helt greie øvelser å kompensere med!

Hva har du trent idag?

Deilig treningsdag!

Jeg jobbet til 6 i dagtidlig og sov deretter til klokka 14, dette er mye mer søvn enn jeg er vant til å få, og det var sykt godt å virkelig få hvilt ut etter å vert oppe i 21 timer. Var absolutt ikke feil å lage meg Pytt-i-panne til frokost!

En slik hærlig start på dagen førte da til at jeg hadde mer energi enn på lenge og kjørte på med dobbel trening! Først deltok jeg delvis på gruppetimen. Jeg er fremdeles veldig forsiktig med armen som er betent, trener ikke mer med den enn absolutt nødvendig, men det er en betraktelig forbedring etter jeg fikk Arcoxia! Det kan faktisk være håp!

Etter timen dro jeg hjem, så gikk jeg og Andreas en liten trim-tur opp til Åsbrona. Jeg fikk helt sinnssyk puls opp der og hveste som en illsint Kobra nesten hele turen. Enten så er kondisen fullstendig forfalt eller så var det på grunn av at det var 50/50 isbelagt og løse steiner hele turen, så det var to steg frem, et steg tilbake.

Kjenner det gjorde skikkelig godt med en ordentlig treningsdag etter flere treningsfrie dager.

Nå er det på’an igjen med jobb til klokka 6 i morgentidlig! Iløpet av morgendagen skal vi kjøre på med litt baseøvelser, knebøy med strikk, og kanskje fysio-treningen min!

Treningsshop har forresten fått inn flere t-skjorter fra Northern Spirit som er morsomme og utrolig gode å ha på!

Anbefales!