Oppsummering Juni!

Tenker jeg bare fortsetter sånn jeg gjorde i Mai med å legge ut insta-bildene og summere opp hvordan måneden har gått!

I juni har jeg fortsatt vert på mange fjellturer. De største er nok Salsnebba, Flånebba og Hjelmen i Halsa. Det har nesten ikke vert styrketrening denne mnd på grunn av fjellturer og mye stress (kommer tilabke til hvorfor jeg stresser senere).

Formen min er nok bedre enn noen gang. Jeg virkelig føler meg sprek og sterk for tiden, og det er deilig å kjenne på! Jeg begynner også å bli mer komfortabel med hvordan jeg ser ut, selv om jeg veldig gjerne vil bli slankere og mer markert fremover, og det skal jeg bli også.

Ellers har det egentlig vert en kort måned. Tiden har gått veldig fort og det vil nok denne måneden gjøre også. Jeg grugleder meg til Juli, nettop fordi jeg vet at det blir mye stress, og bare med et knips av fingrene så er vi i August og den siste sommermåneden. Jeg hater når tiden går så fort, fordi jeg trives så godt med sånn jeg har det og vil ikke “miste” noe fordi tiden går så fort. Så langt i sommer har jeg vert flink til å gjøre det meste med tiden min, og det skal jeg fortsette med!

Byebye June – hello July!

Norska!

Det er jo faktisk allerede gått ei uke etter jeg var på denne turen, men jeg glemte bloggen helt denne helga – så her kommer bildene fra turen!

Det var egentlig en liten tur. På Stikk ut plakaten sto det 3 timer tur retur, men jeg og Frank brukte 28minutter opp og ca det samme ned (men vi gikk så hardt på at vi nesten ikke greide å prate på tur opp da).

Turen var helt nydelig, både fordi turen i seg selv var veldig behagelig og fin å gå – og fordi vi var superheldig med været. En tur som er verdt og ta, og som jeg tørr påstå at hele familien kan være med på, trent som utrent!

Jeg har også en veldig spennende nyhet som jeg gleder meg til å dele med dere, men det blir et eget innlegg  om den saken!

#stikkut #fjelltur #tur #trening

Måndlig formsjekk!

Idag kjørte jeg og Frank formsjekk igjen for femte gang i år! Som jeg skrev i går har vi sjekk hver måned den 20. Vi tar bilder fra alle sider (i noen lunde samme antrekk hver gang) og tar i hovedsak mål av 5 punkter.

Lår, legg, hofter/kjærlighetshåndtak, midje og rygg/bryst. Jeg har ikke målene foran meg, og er heller ikke gira på å legge ut de enda, men jeg har fordelt på disse 4 månedene gått ned 26cm og nesten 10kg! Jeg er veldig kritisk til egen kropp, og ser sjeldent noe positivt med meg selv – men jeg synes faktisk det er sykt kult at jeg har gått ned såppas! Dessverre så er det ikke bare “kult”, for jeg er bittelitt frustrert. Jeg tenker jo selvfølgelig “YES!! Virkelige resultat!”, men så kommer den kritiske stemmen inn “Tenk hva du kunne oppnådd om du ofret alle cheat-meals’a?”.

Det er jo bare typisk meg å skulle ødelegge noe positivt med negative tanker. Tenker at jeg kunne gjort enda bedre. Jeg kunne hatt helt flat mage, eller markerte muskler på beina når jeg står vanlig. Jeg knuser egentlig selvtilitten min med slike tanker, men jeg tror også at det er disse slemme tankene som driver meg. Hver trening, hver kilo jeg går ned og hver cm som forsvinner så tenker jeg bare “Du kan bedre enn dette!!”, så gjør jeg bedre neste gang. Det er kanskje ikke så dumt å være kritisk til meg selv, så sant det ikke går over stokk og stein. Jeg ønsker virkelig ikke en spise eller treningsforstyrrelse (Eller å dra på meg flere skader).

Når jeg likevel skriver om skader; Var jo på MR idag også, og da sto håndledd for tur! Jeg snakket jo med radiologen eller hva det kalles før jeg gikk inn og ut fra min forklaring så mente han at det kunne være “trange tilstander” som gjorde at jeg har vondt. Rett og slett at det er noe som ligger i klem. Jeg håper han har rett, for da er det en relativt grei sak å få løsnet opp!

Før jeg dro inn på MR rakk vi også både å gå på tur og shoppe litt, så det kommer ut bilder både fra tur og hva jeg kjøpte enten ikveld eller i morgen! Ikke at noen bryr seg med tanke på at jeg har knappe 5 besøkende på bloggen om dagen. Det er egentlig ikke noe bedre at jeg sitter her og skriver til meg selv enn de som prater med seg selv. Men igjen, det er tross alt mest for meg selv slik at jeg kan se tilbake på dette om et år – når jeg er tjukk igjen! #alwayspositive

#Formsjekk #trening #fitness

MR!

Idag tok jeg mine to første av 3 MR’er. Jeg må kjøre helt til Kristiansund for å ta MR (Som er ca 1,5 timer unna med bil) så det er litt irriterende å ikke få alle på samme dag, men jeg er så fornøyd med å endelig få svar at jeg ikke orket å krangle noe på det!

Idag tok de MR av nakken min og venstre skulder som har vert et problem lenge. Først tok de MR av nakken, så jeg måtte inn i trommelen med et slags “kammer” eller halvsirkel fra skuldrene og rundt hodet (Heldigvis ikke foran ansiktet slik som da jeg tok MR av hodet).
Så lå jeg jo der i ca 15minutter med klakking, banking og det som hørtes som en uferdig dubstep-sang rett inn i ørene. Deretter var det ut av trommelen, på med et annet kammer rundt skuldra, ei matte under armen og ei gelepute oppå armen (Sikkert bare for å holde den i ro) før jeg ble rullet inn igjen. Denne gangen var bedre da hørselvernet jeg fikk på blokkerte lyden mye mer enn den andre. I tillegg lå jeg på ei stor og myk pute, så jeg lå såppas behagelig at jeg bortimot sovna. Var nok ‘borte’ mellom hver gang jeg ble flyttet lengre inn i trommelen. Irriterende at jeg sovner lettere inne i en bråkete trommel med tvangstrøye på enn når jeg legger meg i ei stor og god seng om kvelden, men vi har vel alle våre laster.

Alt i alt jeg er relativt fornøyd med hvordan det gikk til tross for at jeg har klaustrofobi. Det hjelper jo at det er lys i trommelen, kjølig, og at det bare var overkroppen som var helt inne.

Mit dem Magnetresonanztomografen (MRT) Magnetom Spectra vergrößert Siemens Healthcare sein Produktportfolio im 3-Tesla-Bereich. Der neue Scanner zeichnet sich durch hervorragende Bildgebung und niedrigere Gesamtbetriebskosten im Vergleich zu herkömmlichen Geräten dieser Klasse aus. Mit einem sehr attraktiven Einstiegspreis erleichtert Magnetom Spectra Krankenhäusern und niedergelassenen Radiologen den Zugang zur 3-Tesla-Technologie. Deren Vorzüge sind exzellente Bildqualität und schnelle Untersuchungszeiten. Um diese Vorteile effizient nutzen zu können, ist der neue Scanner mit Technologien ausgestattet, die den Ablauf von MR-Untersuchungen vereinfachen. Erhältlich ist er ab der zweiten Jahreshälfte 2012. Die Verbreiterung der Angebotspalette an wirtschaftlichen Systemen ist Teil der Agenda 2013, einer Initiative von Siemens Healthcare zur Steigerung der Wettbewerbsfähigkeit.

With the introduction of the Magnetom Spectra magnetic resonance imaging (MRI) system, Siemens Healthcare is expanding its 3-tesla product portfolio. The new scanner is characterized by both, premium imaging and a reduced total cost of ownership (TCO) compared to common scanners in this product range. Due to Magnetom Spectra's very attractive price it eases access to the 3-tesla technology for hospitals and radiological institutes. Excellent image quality and fast scan times are the benefits of 3-tesla imaging technology. In order to use these advantages, the new scanner is equipped with technologies designed to ensure efficient and easy operation. It will be available on the market in the second half of 2012. The expanded offering of cost-optimized systems is part of Agenda 2013, an initiative of Siemens Healthcare aimed at bolstering its competitiveness.
Det er jo ikke akkurat romslig inne i trommelen (og jeg er ikke akkurat lita), så albuene mine ble jo dratt langs den delen som ikke beveger seg når jeg ble dyttet lengre inn. Nesten overrasket over at jeg ikke har skrubbsår etter all skuringen. Er ikke akkurat en superkoselig opplevelse, men jeg ville heller gjort dette hver uke resten av livet enn å ha problem i venstrearmen resten av livet, så får krysse fingrene for at de faktisk finner noe som kan fikses enn at det er et usynlig problem.

I morgen går turen tilbake til Medi 3 i Kristiansund for en (Forhåpentligvis) siste MR. Når de har tatt den er det ikke noe mer de kan ta MR av, for jeg tviler på at skulder, albue eller håndleddsproblemene mine kommer fra stortåa eller noe.. I tillegg er morgendagens legetime en del senere enn idag så vi rekker å shoppe litt før jeg skal inn! Frank var med idag og skal være med i morgen også, og det er kjekt! Vi skal også ta en formsjekk igjen i morgen tidlig, sånn som vi gjør rundt den 20’nd hver måned! Etter morgendagens-sjekk blir det ikke formsjekk igjen før om 5 uker på grunn av at vi har så motstridende skiftplan (enten så avløser jeg han eller omvendt).  

Nå er det ‘back to work’ frem til 22, så er det rett hjem og sove! Ha en flott mandagskveld!

Forvridd mentalitet!

Hodet mitt er helt skrudd. Hvordan jeg ser på kropp, både min egen og andres, er rett og slett avskyelig. Jeg trodde det var bare dumme tenåringen som ble påvirket av modeller med perfekte retusjerte kropper, men nei, jeg har blitt det jeg også.

Selv om jeg er mye mer tilfreds nå enn jeg var for et år siden så er jeg ikke på langt nær fornøyd med kroppen. Jeg finner alltids noe å “ta tak i” som ikke skulle vert der. Jeg kan også garantere at hvis jeg ender opp med en veldig lav fettprosent slik at jeg ikke kan ‘ta tak’ i noe, så kommer jeg til å hate arrene mine, strekkmerker, føflekker, hvordan musklene mine ser ut eller noe som helst (Tro meg jeg kommer alltid til å finne noe feil).

Håret mitt som har vokst langt bort i 20cm er fremdeles for kort. Nesen min som jeg aldri har hatt problem med før har jeg også fått et problem med nå i det siste. Jeg prøver å tenke på om jeg kommer på noe jeg faktisk er fornøyd med, og det eneste jeg kan komme på er tennene mine. Ikke smilet, men tennene i seg selv fordi de er rette og relativt hvite.

Jeg frykter at jeg aldri vil bli fornøyd med meg selv, og det er vondt å leve med. Jeg kan ikke fordra jenter som tror de er guds gave til verden, men jeg er litt sjalu på hvor tilfreds de er med sitt eget utseende og selvtilitten deres.

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne for å bli ‘mer glad’ i meg selv, men jeg vet jeg trenger det. Jeg må klare å finne ting å like med meg selv slik at jeg ikke ender opp sånn jeg var i vinter, konstant deprimert og helt uten motivasjon til å gjøre noe med de tingene jeg hatet med meg selv. Jeg skal aldri tilbake dit.

Er det fler enn meg som alltid finner feil med seg selv (og andre) som burde være helt ubetydelige? og hvordan kan jeg slutte med dette?

Hjemmelaget drikkeyoghurt!

Verdens enkleste drikkeyoghurt!

Du trenger 2dl vaniljekesam og en pose smoothieblanding (den fryste med banan, jordbær og bringebær), kjør det i mikseren og voila! Bedre enn Biola!

Idag har jeg hatt to økter, først en time med kettlebell og deretter en trimtur opp på Viksætra!

Hater de høyspentmastene på toppen som ødelegger utsikten, men fint likevel!

Nå skal jeg finne senga. Opp klokka 5 på jobb i morgen, og jeg trenger virkelig all søvn jeg kan få for å ta meg inn etter treningene idag.

Hjemmelaget drikkeyoghurt!

Verdens enkleste drikkeyoghurt!

Du trenger 2dl vaniljekesam og en pose smoothieblanding (den fryste med banan, jordbær og bringebær), kjør det i mikseren og voila! Bedre enn Biola!

Idag har jeg hatt to økter, først en time med kettlebell og deretter en trimtur opp på Viksætra!

Hater de høyspentmastene på toppen som ødelegger utsikten, men fint likevel!

Nå skal jeg finne senga. Opp klokka 5 på jobb i morgen, og jeg trenger virkelig all søvn jeg kan få for å ta meg inn etter treningene idag.

Innkjøp og DIY!

Elsker denne toppen! Dessverre føler jeg ikke at jeg kan bruke den. Jeg har fremdeles (og sikkert for alltid) for mye fett på magen til å gå rundt med magen fremme.

Shortsen er et DIY-prosjekt! Den var svart før, så jeg klippet ny form, dro ut trådene i bunn for å få en “fringe” og satte på nagler. Jeg har ikke fått til fargen helt rett, så enten må jeg prøve en runde til med bleking, eller finne farge. Har alltid ønsket meg en lilla shorts så kanskje jeg farger den.

Denne kjolen fikk jeg i går og jeg ELSKER DEN. Den er så behagelig, og eneste problemet er at den er bittelitt kort.

Denne shortsen kom i posten for noen dager siden! Elsker Levi’s og nå har jeg alle fargene!

Elsker shopping, og gleder meg alltid til posten kommer!

Siste innkjøp!

Glemmer alltid å legge ut når jeg shopper, så da får det bli et lite innlegg nå da jeg fikk en del ting i posten idag!

Måtte bare teste disse foundationbørstene da “alle” bruker de, og disse sløyfene er håndlaget og skikkelig god kvalitet så de har jeg to av!

Norrøna buksa fikk jeg som takk fordi at jeg hjalp broren min med å kjøre vekk noe søppel! Han hadde uansett vokst ut av den, så det er egentlig pent brukt arvegods!

Denne MÅTTE jeg bare ha da jeg så den. Tenker å bruke den som bikini når jeg finner en underdel som matcher.

Jeg skulle bare prøve å bestille undertøy på nett den ene gangen da bh’er er svindyre i Norge, men den var utrolig liten i størrelsen så usikker på om jeg noen sinne får så små bryster at den passer, men jeg har ihvertfall backup skulle det skje!

Så dette er en liten del av mine siste innkjøp! Kommer nok mange fler innlegg som dette fremover da jeg har en del å “ta igjen”. Blir alltid masse innkjøp om sommeren da vi reiser en del til forskjellige byer.

Nå skal jeg mekke mat og så blir det ei styrkeøkt til kvelds! Ha en fin Mandag alle mann!