Black friday shopping!!

Da er det black friday, og treningsshop.no har 20% salg på ALT ut kvelden!

Så og si alt jeg har av treningstøy finner dere på denne nettsiden (på bildet by moxy fireball tights og babalū motivasjonstopp)! Kule og behagelige klær, som uten tvil gjør at du skiller deg ut på treningen! Bare 2 timer igjen, så løp og kjøp!

RABATTKODE: blackfriday!

#trening #klær #shopping #blackfriday

Bucket list

Som alle treningsglade mennesker vet så er det å sette seg mål for fremtiden viktig. Sånn som mitt mål var å stå en hel gruppetime med 12kg kule, nå klarer jeg det med 14kg.

Jeg når omtrent månedlig mål eller delmål som jeg har satt, så nå har jeg begynt å sette mål som er rettet en del lengre frem i tid!

En “bucket list” er en liste over større prestasjoner man ønsker å gjennomføre før man dør. Så langt har jeg to ting på listen.

Jeg har lenge ønsket å hoppe i fallskjerm, men det er ikke akkurat bare å gå og gjøre det, derfor er det en av punktene.

Å bestige Kilimanjaro er et enda større mål som krever tålmodighet, planlegging og penger. Det er også et ganske nytt mål, da jeg faktisk ikke hadde tenkt på det før jeg og Andreas diskuterte hvor i verden vi allerede har vert, og drømmereiser.

Det er ganske deilig at jeg er kommet til et sted av livet hvor jeg begynner å sette mål igjen. Jeg har lenge gått uten noen form for fremtidsutsikter eller mål, og da er det vanskeligere å se progresjon og hvor langt man faktisk har kommet.

Jeg burde egentlig bare prøve å sove, jeg skal tross alt opp om 4t og ha gym på skolen.

Med det utfordrer jeg alle leserne mine (hele 10 stk) å skrive en bucket list. Gjerne post den som kommentar, kanskje jeg finner noe som frister meg!

O’Jul med din vrede..

I år hadde jeg bestemt meg; Jula starter ikke før tidligst i Desember, og jeg skulle passe på å ikke få julestemning så tidlig at jeg rakk å miste den før julaften. Så hva er problemet?

Overflod av julestemning.

Jeg sitter for øyeblikket og ser på julepynt på nett, planlegger hvordan huset til mamma skal pyntes (Da i hovedsak juletreet) og nynner forsiktig på “O’jul med din glede” og “Fairytale of Yew York”.  

Det er veldig typisk at jeg får julestemning tidlig, mister den og ikke ser snurten av den før lille julaften når den lille, hårete “kvisten” mamma kaller et juletre skal pyntes. Det er faktisk ikke umulig at jeg skraper sammen siste skvett av sparepengene mine for å få kjøpt et juletre som ikke minner meg om “Nightmare before christmas”. 

Jeg har uansett så mye jeg skulle gjort denne uka at alt av stemning og dagdrømming blir pent nødt til å vente. Sett bort fra Søndag er hele uken fullstendig fullpakket av montering, rengjøring, lekser, maling, tegning, rydding, planlegging, coaching og trening. Gruer meg til å fortelle mamma at hun må vente ytterligere en uke før vi får sett mer SOA. 

Det er bare 20 dager igjen til NM også kom jeg på nå, som så absolutt ikke ga meg mindre nerver. For å toppe det hele har jeg 2 prøver denne uken og 2 prøver og en tentamen/heldagsprøve neste uke. 

Jeg velger å avslutte innlegget her, før jeg kommer på flere ting jeg helst skulle glemt så lenge som mulig.

 

Ikke lur deg selv.

Omtrent daglig opplever jeg frustrasjon over folk som lurer seg selv når det kommer til helse. God helse er en vanskelig kombinasjon mellom det å få i seg nok næring og å ha en aktiv hverdag, men her er det mange som misforstår.

MEN før dere leser dette så vil jeg si at det er stor forskjell på det å bare ønske å bli litt piggere og å komme seg ut (Hvor nesten ingenting skal til), eller det å skulle bli i god form og få en sunnere, sterkere kropp. 

Det virker som enkelte tror at å spise 5 om dagen og å bytte ut Coca Cola med Zero er nok. Hvis du er vant med 100% junk food og null mosjon er det selvfølgelig en god start, men å holde på med dette måned etter måned vil ikke akkurat gi banebrytende resultater. Etterhvert som kroppen blir vant til en type trening eller en type kosthold så vil den kreve mer for å fortsette fremgangen. Man kan begynne rolig med å spise litt sunnere og bevege seg litt mer, men for å få progresjon må man videre presse seg, spise enda sunnere og trene enda hardere.

Hadde jeg fortsatt å kun løfte 8kg-kettlebell ville jeg fremdeles kun løftet 8kg kettlebell. Man må utfordre seg selv for å få en forbedring i det man gjør. Da jeg først virkelig startet med å trene litt hver dag (ca et år siden) så var jeg godt fornøyd med ei trening som idag knapt nok kvalifiserer seg som oppvarming. Å presse seg til å gjøre ting som gjerne både er smertefulle og fullstendig utslitende er akkurat det som må til for å få progresjon. 

Det er aldri gøy for meg å gå opp ei kulestørrelse, eller å løpe raskere eller i brattere terreng; fordi det gjør vondt. Jeg svetter mer, får større blemmer og såre muskler, men det er det som fungerer. Go hard or go home, right? 

Så alle der ute som vet at dere faktisk har mer å gi, kom dere ut og gi det lille ekstra. Gå litt lengre, løft litt tyngre og spis litt sunnere enn dere allerede gjør! I believe in you!

#trening #kosthold

Dagens lille fjelltur!

Jeg er så rastløs om dagen at jeg var pent nødt til å ta meg en liten fjelltur! Turen gikk opp til Halsen (en tur jeg tidligere har jogget) sammen med Frank, Marianne, den nesten nyfødte sønnen deres Ola, Ane og hunden Neo!

Meg – Marianne og Ola – Ane

Det var utrolig rart å måtte ta to pauser på grunn av høy puls, da jeg ville løpt hele veien uten pause hadde det ikke vert for mandelfjerningen.

Nydelig tur som virkelig gjorde underverk for humøret!

#fjelltur #trening

Min nye tattoo!

Kom på at jeg aldri la ut bilde av den nye tattooen min, så her kommer det!

Selve tattooen ble perfekt, men den er litt ‘svakt utfylt’, så imorgen skal jeg tilbake å ta den om igjen for å få den så svart som jeg ønsker!

Klingande tattooen ble perfekt, helt uten helligdager og flekker!

Det fargerike må fremdeles gjøres noe med, men jeg tørr ikke å la hvem som helst fikse det, da det kan føre til at den mister vannmaling-effekten.

Hva synes dere? Har også bestemt meg for at det skal bli en type half-sleeve, full av ulike figurer og logoer!

#tattoo #tattovering

Anbefaling – Headset!

Da jeg var i Trondheim sist onsdag kjøpte jeg meg er fresht, knæsjrosa headset på Clas Ohlson. Det beste med dette headsettet er knappen på ledningen, da man kan ta pause i sangen med det og bytte sang! Dette er noe jeg da virkelig har savnet etter touch-telefonene tok over som mp3 og det som er.

I tillegg ønsker jeg å skryte litt over Clas Ohlson. Ene pluggen gikk i stykker dagen etter jeg kjøpte den, som kan tyde på litt lav kvalitet (du får jo det du betaler for), men jeg skrev bare til de på hjemmesiden deres og de sendte meg nytt headset!

Så nå har jeg et headset som er perfekt for joggeturer når jeg ikke kommer til og får byttet sang på mobilen (for tro meg det har jeg hatt problem med)!

Ellers ligger jeg da rett ut og har vondere enn noen gang. Idag har det vert så vondt at selv flytende mat (pudding og suppe) gikk ned kun med tvang, men det betyr vel bare at sårene gror!

Er så utrolig klar for å være ferdig med dette nå, savner mat, savner å trene og ikke minst; savner å ha folk rundt meg!

God helg!

Verdens beste bukse!

Jeg har riktig nok aldri prøvd wr.up buksene som er så populære, men av alle jeg har prøvd er dette den desidert beste!

Jegging Jane fra Cubus;

Jeg har nå 6 stykker av den, alle i sort!

3 av de skal jeg beholde som vanlige, og idag skal jeg ‘style’ 3 av de med nagler og diverse.

Ville bare reklamere for disse deilige buksene, før de til slutt går ut av produksjon!

God dag!

Dagen idag har vert veldig fin, egentlig! Jeg voknet av smerter optil flere ganger i natt, men var så trøtt at jeg sovnet til igjen. Redningen er virkelig smertestillende, uansett hvor hardt det er for lever og mage!

Frokosten var kald og flytende, men jeg har også spist en boks potetmos,  en Milky Way og risgrøt!

Har tilbrakt 90% av dagen på sofaen foran tv’n, men har også vert og kastet frisbee med Neo!

Jeg har også tatt noen bilder av halsen, og det ser helt forferdelig kvalmt ut! Velger å ikke legge de ut, da det kan føre til brekninger, men det ser ut som halsen er dekt av vaniljesaus (lol).

I morgen skal jeg passe på Neo, og slappe av med SOA sammen med mamma. Jeg skal ikke på skolen før tidligs neste uke,  så jeg må bare innom skolen og levere “sykemeldingen” imorgen, og hente noen av skolebøkene mine.

Blir litt tørre innlegg framover siden jeg nå da har tid til å blogge, men ingenting å blogge om.

Utskrevet!

I ti-tiden idag ble jeg utskrevet fra sykehuset! Jeg feiret med milkshake på Burger King og et nytt, fresht antrekk fra Carlings!

Men likevel var dette dagens høydepunkt:

Det var sykt godt å bli kvitt dette monsteret fra hånden, selv om selve fjerningen var litt ekkel (mest på grunn av teipen som satt) Jeg har også spist masse idag! Biola, tomatsuppe, blomkålsuppe, sjokomelk, milkshake, saft-is og nudler! Blir jo ikke direkte mett av sånnt, men jeg går ikke rundt sulten ihvertfall!

Nå har jeg bygd opp ryggstøtte ut av dyner og puter, så jeg sitter nesten mer enn jeg ligger! Satser på at jeg ikke vokner av smerter i natt som i går! Har heldigvis lettere tilgang på smertestillende nå da.

Håper alle får en fin lørdagskveld og kanskje en sen Halloween-feiring? 😉