Ferdig operert!

Da er jeg (og har vert noen timer) mandelløs!

Hele greia var utrolig spesiell. Jeg ble ført inn i operasjonsstuen hvor jeg la meg på ei smal seng. Det ble satt veneflon i venstre hånd hvor de “spylte inn” vann og mineraler (tror jeg).

Deretter kom legen inn og forklarte hva som ville skje. Han sa at jeg fikk bedøvelse (noe jeg brått kjente), holdt en maske over ansiktet mitt og ba meg puste som normalt. Deretter sa han at de ga meg narkose og at jeg skulle trekke pusten dypt fem ganger. Jeg pustet inn tre ganger så voknet jeg opp i et annet rom, lettere beruset.

Nå ligger jeg på et dobbeltrom sammen med ei annen jente som også har fjernet mandlene. Hun hadde tydeligvis ikke vert helt heldig da dette er andre natten hennes her på grunn av blødning. Synes det var utrolig gøy da kjæresten hennes begynte å sutre over at han hadde vondt i munnen fordi han hadde ei blemme. Ikke riktig rom å søke medlidenhet for noe slik! Haha.

Det er for øyeblikket ikke smertefult, men jeg er litt hoven, så det er litt ekkelt å prate/spise/drikke. Dessuten har legen som klipte vekk (ja du leste rett, de klipper ut mandlene med en saks) mandlene klart å brenne tungen min, så den er litt “funky”.

Skulle gjerne lagt ut bilde av hvordan det hele ser ut bak der, men det er ganske stygt, selv på halloween.

Alt i alt har jeg det ganske greit, bortsettfra et og annet ufrivillig grynt på grunn av ei tunge som absolutt skal legge seg feil.

Håper alle har en fin halloween-feiring videre, og at dere spiser masse godteri! Nå skal jeg smiske om å få meg en vaniljestang! 😀

Xoxo
Mandelløs93 <3

Smoothie diet.

Etter i morgen begynner jeg på en ny og ufrivillig diett, nemlig smoothie diett. 

Etter jeg har operert kan jeg ikke spise fast føde, og siden jeg ikke liker supper noe særlig skal jeg prøve å leve på smoothie til sårene er grodd!


Det ser you digg ut da, så skal egentlig ikke klage! 

Dagen idag skal brukes til å trene meg fullstendig tom, og spise mye god mat (Da dette er to ting jeg ikke får gjort på lenge).

Hvis noen har en enkel men god smoothie/juice-oppskrift så er det bare å poste den her, trenger all inspirasjon jeg kan få!

#Kosthold #Smoothie #Tips #hjelp

Operasjon på fredag!

Kommende fredag (31 oktober) har jeg fått innkalling til Øre – nese – hals avdelingen ved Molde sykehus. Da skal jeg endelig bli kvitt de plagsomme mandlene mine. 

Siden jeg allerede har skeiet voldsomt ut i matveien, blir den kommende uken brukt til å spise all den maten jeg ønsker og ikke kan spise de to neste ukene.

Jeg gleder meg selvfølgelig til å bli kvitt “mandelproblemene” eller hva jeg skal kalle det, men det er litt skremmende å skulle legges i narkose for første gang. Dessuten frykter jeg smerten når jeg vokner igjen. Hva om jeg blir missbrukt når jeg ligger der neddopet? (Neida, nevrotisk er selv ikke jeg) men det er jo litt skremmende å skulle ha null kontroll. Noe som er litt ironisk med tanke på hvor lite kontroll jeg har hvis jeg drikker alkohol.

To uker uten trening. To uker med saftis, vannmelon og grøt. Det sykeste er at dette nesten høres deilig ut. To uker med late dager på sofaen og SOA. Jeg tror faktisk kroppen vil ha godt av det, og det blir deilig å ikke alltid frykte neste halsbetennelse eller abcest. 

Q: Har noen der ute fjernet mandlene? Er det vondt? Hva spiste du? 

tjohei.

Positiv!

Nok en gang ligger jeg alt for sent oppe og føler meg sentimental. Jeg har opplevd og gjort så mye den siste tiden at jeg begynner å se tilbake på hvor det hele startet.

Good things take time, but great things happen all at once.”

Dette er en quote fra filmen Rat race (av alle ting), som jeg etterhvert har begynt å forstå virkelig er sant. 

Bare siden sommeren har livet mitt blitt fullstendig endevendt. Ingenting er som de brukte å være, og det er en god ting. 

For et halvår siden bodde jeg et annet sted, spiste 90% drittmat, lå 4 av 7 dager rett ut på sofaen, ble sur da jeg ikke lengre fikk stå bakerst under KB-treningene og gjorde alt i min makt for å komme meg unna den uhøytidelige kettlebell-konkurransen, som jeg til slutt deltok på i Trondheim. Jeg takket som oftest nei til alle sosiale sammenkomster, var ofte deprimert og negativ til det meste. Jeg så ikke mot fremtiden, og tenkte ikke noe særlig på hva jeg ønsket i livet.

Idag hadde jeg for første gang ansvaret for en kettlebell-time, jeg har kvalifisert meg for NM i Desember, begynner å komme meg godt inn i Paleo eller LCHF-dietten og har en helt ny ‘klikk’. Jeg ser helt annerledes på livet, og er mer lykkelig enn på lenge. 

Livet mitt føles ganske dramafritt.
Enkelt. 

Det er ubeskrivelig deilig å føle denne friheten, og Jeg vet nøyaktig når det hele startet. Det startet den dagen jeg bestemte meg for å ta en sjanse, selv om det var det mest skremmende jeg hadde gjort. Den dagen jeg bestemte meg for å prøve noe nytt, og kun tenke på meg selv, uansett hvor egoistisk det måtte være. Den dagen jeg begynte å gjøre ting, bare fordi det var noe jeg aldri kunne funnet på før. 

2014, og spesielt sommeren 2014 vil jeg nok huske for alltid. Sommeren da livet mitt forandret seg. Sommeren da jeg forandret meg. 

I all hovedsak er det tre mennesker som jeg virkelig føler dyp takknemlighet ovenfor. Tre mennesker som har motivert meg, presset meg ut av min komfortsone og åpnet en helt ny verden for meg. Dere burde vite hvem dere er, men for de som ikke vet hvem eller hvorfor så kan de forklares slik:
Det er det mennesket som ga meg første sparket, som aller først klarte å rive meg ut fra mine gamle vaner og åpnet opp en ny verden for meg.
Det mennesket som tok seg av meg da jeg var langt nede. Som lærte meg nye ting hver dag, og viste at alt er mulig med rett motivasjon og god hjelp. 
Det mennesket som aldri tar nei for et svar, og får meg til å hoppe milevis ut av komfort-sonen min, gang etter gang. 
Det store fellestrekket er at dere alle har gjort en større forskjell i livet mitt enn dere kanskje er klar over. 

Jeg vet ikke helt hva jeg egentlig skulle frem til i dette innlegget, men det føles godt å reflektere over hvor sykt godt jeg har det og hvor langt jeg har kommet. Ikke minst det å ta meg litt tid til å sette pris på menneskene i livet mitt. 

^ Noe av det mest smertefullt nøyaktige jeg har lest på lenge ^

Q: Hvordan har ditt liv endret seg i 2014?

Ny tattoo!

Da rotet jeg meg endelig til å bestille tattoveringstime! Jeg tok en tattoo i sommer jeg ikke ble helt fornøyd med, så nå skal jeg få rettet opp på den i tillegg til å ta en ny en. 

Dette er den jeg skal rette opp. Den ser bra ut her, men fargen har forsvunnet flekkvis over selve logoen, i tillegg til at det er mellomrom mellom det sorte og det fargede området. Trekanten vil da antagligvis bli litt tykkere enn den er nå. 

Jeg skal også ta en ny tattoo ved håndleddet, men hva det blir er “hemmelig” frem til i morgen! 

Q: Hva tipper dere jeg skal ta? 

Kjære mandag…

Kjære mandag, jeg ønsker å slå opp.

Uken starter for min del med reguleringsteknikk og kjemisk teknologi. Idag lærer vi hvordan varme påvirker ulike stoffer, flyktighet, utregning av kw delt på kilo gange kelvin, og hvorfor i alle dager bruker vi ikke bare celcius?

Akkurat nå blir vi informert om destillasjon. Det handler vist om fordamping og oppbygging av trykk ved destillasjon i tank (?). Ikke har jeg sterke nok briller heller, så jeg er usikker, men tror læreren skrev destillasjonspupp på tavla.

Idag føler jeg meg litt som dette;  

Energien er på plass, hodet? Not so much. 

Flere som sliter med mandager?

Photoshoot for Treningsshop!

På tirsdag hadde jeg og Stig en liten photoshoot i gymsalen med noen av klærne fra Treningsshop.no.

Vi er jo hverken modeller eller fotografer noen av oss, men flere av bildene ble faktisk veldig kule!


Snatching av 18 eller 20kg kule, iført By moxy fireball og G!wear stringer.


Two arm lonc cycle iført By moxy skull tights og gorilla wear singlet!


Push up på sandballer iført G!wear stringer og By Moxy Norway National tights!


Battleropes i compression sett fra Skins (Foreløpig ikke i nettbutikken)!


Hoover-Stig iført By Moxy 3D tights og Gorilla Wear singlet!


Fullt bekledd i Gorilla Wear klær! Singlet jakke – caps. (Bag og bukse ikke i nettbutikken).

Kan faktisk anbefale på det sterkeste å ta turen innom nettbutikken for å se resten av utvalget, er utrolig kule klær, og mange av de (bla. By Moxy tightsene) finnes ikke i andre Norske nettbutikker!

Idag står både kettlebell og tabata på planen, og det blir deilig å kjøre på med en dobbelttime igjen!

#Trening #klær #fotografi

Nytt, fargerikt treningssett!

I går fikk jeg beskjed fra posten om at jeg kunne plukke opp en pakke, og i den pakken fant jeg årets råeste treningssett!

Settet er jo dødsharry, men etter å brukt ByMoxy og gorrila wear klær fra treningsshop siden i sommer, så har jeg blitt helt avhengig av fargerikt treningstøy!

Akkurat dette settet bestilte jeg på ebay, og så langt er jeg fornøyd! Stoffet er mykt og godt,  og har god passform. Eneste negative er vel at hver eneste bilring og valk vises fordi det er så kroppsnære klær.

I første time har vi kroppsøving, og jeg gleder meg faktisk, til tross for at forrige gymtime var en tragedie ut av episke proposjoner.

Har ganske mange ‘nyheter’ å komme med fremover, så stay tuned så skal jeg prøve å oppdatere når jeg kan!

Innkjøp Stormberg!

Idag fikk jeg en litt sørgelig nyhet; jobben på Hydro er besatt, men ikke av meg. Jeg var jo 100% forberedt på det, men gøy var det uansett ikke.

Heldigvis kom en stor glede for meg i posten; nye klær!

Snakk om fargeklatt! Fikk også samme bukse i sort, og jenteversjonen i fuchsia eller hva den fargen kalles!

For å toppe det hele fikk jeg tilsend bilde av Stig; den nye ‘banneren’ for treningsshop.no

Det er så moro at dette bildet har blitt så ‘mye brukt’ av andre enn meg!

Nå skal jeg ivei å trene Kettlebell, det blir øvelse mot NM annenhver dag denne uken (LC og Snatch i hovedsak) så det blir spennende å se hvor mye av det kroppen takler på nytt kosthold!