August i bilder!

Da er årets siste sommermåned kommet til en ende dessverre. Snart kommer høsten, deretter “vinteren”. Er ikke ekte vinter uten snø vel?

Dette er ihvertfall sammendraget fra måneden som har gått!


Begynte jo måneden med en nydelig tur opp til Flånebba. Det var jo ikke akkurat super-vær men vi slapp heldigvis unna vind på toppen, og det skjer seriøst aldri!

Deretter knuste jeg min gamle rekord på 5×5 i markløft. Det meste jeg har hatt der tror jeg er 85kg eller noe, og nå hadde jeg 95kg og klarte alle repetisjonene! Det var noen reps som ikke var helt 100% fine, men når jeg ser hvordan andre folk tar markløft så blir jeg ikke bekymra for at jeg får en bitteliten knekk i ryggen.

Hadde minimum ei økt hvor ingenting funket, noe som kan være en blanding av at jeg tok meg helt ut på markløften og at jeg gikk ned i matmengde rundt denne tiden, så da ble det mange hviledager.

Etter hviledagene så løsnet bare alt. Formen har vert så sykt bra, jeg har fått vert med på mange crossfit-økter med vennegjengen som har gjort utrolig godt for meg. Jeg har rodd masse og blitt sterkere i skuldre, nakke og skulderblad og selv om jeg ikke har tatt noe ny pers så er jeg strålende fornøyd med det jeg har oppnådd både med trening og kosthold!

Jeg hadde jo ikke noe “oppsummering” for Juli, men når jeg ser på målene jeg satte meg i innlegget fra Juni så har det gått veldig bra! Jeg skrev jo at jeg ville kjøre max-test på alle baseløft. På grunn av planen så har jeg jo ikke fått testet dette, men jeg synes ikke det er et problem egentlig. Jeg trener hardt og det er jo mer gøy å teste maxen etter jeg er ferdig med planen slik at jeg kanskje har fått fremgang! Er ikke noe som er kjipere enn å være utålmodig og teste for ofte sånn at man ikke klarer å perse.

Jeg har ikke tøyd så mye som jeg kanskje egentlig burde, men jeg er flink til å tøye de musklene jeg skal bruke mellom settene, så jeg tenker det får være bra nok enn så lenge. Jeg blir ihvertfall ikke stivere, så får jeg heller satse på stretching hvis det kommer en dag hvor jeg er dødssliten og ikke gidder å løfte.

Jeg skrev også at jeg ville ned på samme kroppsmål som jeg hadde i Mai, og som jeg skrev i går så har jeg klart det!

Så over til mål for september!
Bli flinkere til å følge planen. Jeg må slutte å lage unnskyldninger for å trene noe annet eller spise ting som ikke er på planen, det er faktisk bare meg det går utover, for det er ikke noe som er tilfeldig på denne planen.

Restituere bedre. jeg har utrolig lyst å koste på meg massasje, for jeg har blitt utrolig stiv etter jeg begynte å trene armer og nakke. Det er jo ikke et problem å være stiv, men det kan få følger for skuldra som jeg ikke liker å tenke på så det må jeg prøve å rette før det blir for ille.

Tror ikke jeg setter noe flere mål enn det, det er nok å skulle fokusere på uansett!

Seks uker på diett!

Jeg fikk litt sjokk her nå. Jeg trodde jeg snart var ferdig med dietten, at jeg bare hadde igjen to uker eller noe – så jeg var jo utrolig skuffa fordi jeg ikke har fått mer resultat enn det jeg har. Det viser seg faktisk at jeg ikke er ferdig med mer enn seks uker! Det var utrolig godt å se at jeg bare er halvveis, og at jeg fremdeles har seks uker på å “peake” min form med en Coach i ryggen!

På mandag tok jeg formbilder som vanlig + veiing, dessverre på grunn av helgen med hyttetur og at det ble både mat og trening utenfor plan (Nei det tok ikke helt av, men det ble saus til middagen f.eks) og på grunn av dette så var jeg en del tyngre enn jeg hadde håpet. Heldigvis viste det seg at det bare var vannvekt eller noe for i dag når jeg veide meg var jeg 1.4kg lettere enn mandag!

Jeg har gått ned i underkant av en kilo hver eneste uke etter jeg begynte (Enkelte uker mer, andre mindre). Jeg synes det er ganske bra faktisk! Jeg har jo klart å gå ned tre kilo på ei uke på det meste, men da har jeg gått fra godteri og ekstreme mengder mat til ganske heftig diett over natten.

Jeg har sammenlignet bilder, og selv om jeg er ganske blind på meg selv så klarer jeg å se at jeg ser mer ‘fit’ ut nå. Jeg har litt mer muskeldefinisjon på de fleste plasser, men spesielt på armer og rygg. Det sier jo seg selv det er der jeg kom til å få raskest resultat, siden jeg omtrent ikke trente armer/overkropp før jeg fikk treningsplanen. Ikke synes jeg skuldra har blitt værre av det heller, så det er veldig beroligende for fremtiden sin del!

Det som virkelig henger igjen og jeg ikke synes har hatt i nærheten av nok fremgang er hofteområdet. Love-handles og på magen under navlen har jeg vel knapt nok gått ned en cm. Det er vel ikke uten grunn at det kalles det vanskelige magefettet, og siden jeg har hatt det absolutt hele livet kan jeg nok ikke forvente at det skal være enkelt å bli kvitt det heller. Jeg håper likevel at det forsvinner mer og mer de neste seks ukene, for jeg tror det blir tungt å få det til uten coachen.

Jeg var veldig i tvil om jeg ville dele noen bilder av fremgangen. Jeg er egentlig langt ifra komfortabel med det, men hey – noen ganger må man ut av komfortsonen!


Bildet til høyre er fra 11 Juli og det til venstre er fra Mandag. Litt usikker om kameravinkelen har blitt endret litt eller om jeg faktisk har gått ned i fettprosent på nakke/skuldre da det er en ganske annerledes form nå i forhold til i juli. Det er jo uten tvil midja som har krympet mest mens hoftene nesten er uendret.

Det går jo treigt, men det er min egen feil da jeg ikke har gitt hundre prosent på kosthold. Ikke bare fordi jeg er svak, men også på grunn av missforståelse da jeg trodde jeg skulle blande ut proteinpulveret med melk. Jeg skal jo ikke ha noe meieriprodukt så med 4dl mindre melk hver eneste dag kan det faktisk utgjøre en del over tid. I tillegg har jeg vert litt teit og lagd ting som f.eks kjøttrike pølser når det tydelig står i planen at jeg skal ha rent og magert kjøtt. Ja jeg er svak. Men etter den vektmessige oppturen er jeg mye mer motivert til å følge planen slavisk! Jeg har ingen problem med å skulle spise bare laks og karbonadedeig f.eks – så lenge som at jeg opplever at det gir resultat. Ei uke uten resultat = at jeg gir opp. Synd men sant.

Nei nå skal jeg slutte å skrive, det er mange tanker som svirrer angående planen og fremgangen, men dere trenger ikke å måtte lese hvert eneste lille tankespinn som går gjennom hodet mitt!

 

Fantastisk hyttehelg!

Jeg har vert helt utslitt denne uka. Jeg hadde først 4 formiddagsskift hvor jeg står opp 05:00 og avsluttet med dobbeltskift på torsdag. Jobbet 6-14 og deretter 22-6 så det ble et døgn uten søvn.

På fredag dro vi til hytta klokka 16 sånn cirka og lørdag gikk turen til Kristiansund hvor vi deltok på WOD på crossfit Kristiansund.

Økta var som følger:
18-15-12-9-6-3 repetisjoner med;
Cleans
Toe to bar
To runder løping innendørs i salen etter hver runde. Knallgod og utrolig arti økt! Jeg skalerte jo økta slik at jeg hadde 25kg istedenfor 40 på stangen og tok ikke en fullverdig toe to bar men Knee to elbow. Likevell var jeg ikke den eneste som skalerte – og jeg kom i mål som andremann! Det var skikkelig gøy og motiverende, og jeg skal definitivt gjøre opp igjen denne økten med riktig vekt og fullverdig toe to bar når jeg har lært meg det!

Etter økta gikk vi opp på Kvernberget som er en ganske fin og rolig fjelltur i Kristiansund!

Jeg har vert litt mer avslappet på kostholdet denne helga enn hverdag, da jeg og coach hadde en “verbal avtale” på at jeg skulle gi 100% imot at jeg skal på bursdagsfest kommende helg – men det er ganske stor sjans at det ikke blir noe av, så da trøstet jeg meg med litt bedre mat – men jeg var faktisk ganske flink i forhold til hvordan jeg vanligvis skeier ut på hytta så jeg synes det gikk greit.

Idag har vi vert ute med båten og fisket i flere timer, og det er så terapeutisk!

Jeg føler meg så utrolig fornøyd med denne helgen, og føler meg veldig uthvilt tross for at jeg har vert småtrøtt i hele dag (men det er hyttemodusen som gjør). Jeg er så motivert til å gi alt på kosthold kommende uke! Vi har også et prosjekt jeg gleder meg til å vise iløpet av uken!

BoostBox August!

For ei lita stund siden bestilte jeg meg BoostBox og i dag kom Augustboksen! Første boks var en snack-Box men det skal også komme bokser med klær og treningsutstyr etter hvert ifølge nettsiden! Det er et løpende abbonemang, så blir gøy å se hva vi får fremover. Eneste som er litt kjipt er at både jeg og kjæresten abbonerer siden det kommer klær, så vi får jo dobbelt av alt, men hey, jeg klager ikke med tanke på alt det digge som kom!


Det som kom var kaffe, proteinpannekaker, sjokoladesaus, en porsjon proteinhake med vaniljesmak, sukkerfri “oreo”, karamellsaus til pannekakene og soya krem! Så og si alt er fra bodylab så tipper det er et slags samarbeid der!


Nå skal jeg på nattskift, så går jeg på langhelg!

Innkjøp!

I går fikk jeg en pakke fra FlexFit igjen med mer stæsj!


Jeg likte så godt passformen på den grønne Hylete shortsen jeg kjøpte for noen uker siden at jeg måtte bare ha en til! Elsker denne fargen også, så synes det er rart jeg ikke la merke til den da jeg bestilte forrige gang.

Jakka er bare helt nydelig, er rett og slett dritforelska i den og har brukt den konstant de siste dagene! Den har to glidelåslommer, to “åpne” lommer inni, ei lomme til mobil på skuldren med utgang for headset på innsiden av jakken slik at ledningen ikke kommer i veien! Det beste av alt? Pulsvarmere med tommelhull! Det er bare å rulle de opp også så ser det ut som man har 3/4 ermer.

Det siste jeg bestilte til meg selv var disse knestøttene!

Jeg har jo fra rocktape også, men de begynner å “revne” fordi jeg har brukt de i sikkert tre år. De er mye tynnere men også helt sjukt store i størrelsen. Tror de faktisk er litt shitty i kvaliteten også med tanke på at Andreas allerede har ødelagt det første paret sitt iløpet av noen få måneder, men tiden vil vise! Jeg har i hvert fall back-up nå skulle de andre være til vask eller gå i stykker helt!
 

Nå holder vi på med planlegging av egen garasjegym, jeg veit ikke hvor lang tid det vil ta, for foreløpig har vi lånt ut garasjen til pappa for oppbevaring av et bord og noen benker så det må vi bli kvitt i første omgang!

Ti ting jeg hater på treningssenteret!

1. Folk som nyser i henda uten å vaske de!
Hallo, det kalles folkeskikk. Nys enten I albuen din eller vask hendene før du er borti treningsutstyret om du er syk!

2. Svette jævler.
Det er en ting å svette når man trener, det er bare bra fordi da er man ikke helt ubrukelig, men å stinke gammel svette!? Vask klærne dine din slask. Spesielt disse grusomme tekniske skjortene som aldri blir helt luktfri med mindre du vasker de i en blanding av eddik, klor og enhjørningtårer. Har man råd til et medlemskap på treningssenter har man råd til ei bomulls-skjorte som ikke lukter like ille pluss at den blir helt luktfri etter vanlig vask.

3. Folk som stønner.
En slik en hadde jeg et sammenstøt med idag. Det er en ting å slippe ut et sukk eller for den saks skyld brøle når man når en ny pers – men å stønne? Det var ikke sånn “oi dette var tungt”-stønn heller, men en slags pervers moaning som tatt ut fra en tysk pornofilm (tbh aldri sett men har hørt beskrivelser). Dere forstyrrer faktisk andre sin trening med denne stønningen, det blir rett og slett ekkelt å trene i nærheten av dere for ikke å snakke om hvor vanskelig det er å holde planken og ikke bryte ut i latter!

4. “er du ferdig snart”
Det er greit å spørre om hvor mange sett jeg har igjen, men hvis jeg kom for fem min siden så kan du bare drite i å stå bak meg og se på mens jeg trener for å liksom “Stresse meg opp”. Førstemann til mølla gjelder, og derfor er jeg alltid kjapp til å få tak i en rack når jeg kommer på trening og den er essensiell for økta mi. If you snooze, you lose, så enkelt er det.

5. Folk som missbruker racken.
Du står bare ikke og kjører press på knebøyracken med mindre det er f.eks en DT (Deadlift, clean, press). Pressøvelser kan du gjøre med hantler eller med de andre stengene, du trenger ikke å bruke en av de to stakkars rackene vi har på treningssenteret til armøvelser (Med mindre du presser 100kg såklart for så tunge stenger har vi ikke med fast vekt).

6. Folk som bruker bumper-plates feil.
Bumper plates har to funksjoner;
1. De knekker ikke hvis du mister stanga som gjør de essensielle for clean/snatch.
2. De har identisk diameter som gjør de perfekte til markløft for å få riktig løftehøyde + at når alle er like høye så vil de ikke synke ned i plattformen siden den er mykere enn der man står.
Hvis du da ligger og kjører benkpress med disse platene har du missforstått poenget med de. Det er flust av vektskiver du kan bruke til benkpress, drit i å bruke de som er beregnet på markløft og clean. Denne gjelder naturligvis ikke på alle treningssenter, men på vårt treningssenter har vi bare ett sett med BP og da er det kjipt hvis man skal ha ei markløftøkt og noen bruker de til knebøy eller pressøvelser hvor det virkelig ikke spiller noen rolle hvilke skiver man bruker.

7. Folk som faktisk ikke er der for å trene.
Herregud denne er ganske høyt oppe på hat-lista. På treningssenteret jeg trener så har vi en liten egentreningskrok/tøyekrok. Denne kroken er også eneste plassen hvor man har plass til å hoppe tau, og eneste plassen med ribbevegg. Der samles hver vinter samme jentegjengen som tar opp hele jævla området med mattene sine. På 40min tar de kanskje et total av 30 sit-ups og resten av tiden bruker de på å prate sammen og sende “Så godt å trene igjen!” eller “trening med beste jenta!” Snaps. BITCH ikke kast bort tiden min, flytt deg eller tren!

8. Folk som ikke rydder etter seg.
Denne er derimot ikke så jævla høyt oppe. Det er jo resepsjonister som går og smårydder for å holde kontroll, men det er jo utrolig unødvendig å legge igjen en sti av strikk, dumbells og vektskiver hvor enn du går. Ta det som en “cool down” etter treningen og plukk sammen rotet ditt. Simple as that.

9. Folk som utgir seg som eksperter!
Fy søren det er mange som har med seg venner på trening som aldri har løftet ei vektskive og som står og lærer vekk helt feil teknikk! Ikke bare er det plagsomt å se på for en som meg som er teknikknazi, men de kan jo faenmeg ødelegge folk når de holder på sånn! Hvis man ikke får hjelp til å gjøre korrekt kan de ikke bare feiltrene seg som kan føre til skjev musklatur (Som kan være ødeleggende skulle man en dag ønske å stille i fitness f.eks hvor symmetri er uberviktig), men i verste fall skade seg. Det er jo en av grunnene til at jeg til dags dato har ei f’ed up skulder. I blanding av alt for mye trening hadde jeg håpløs teknikk på både push-up, burpees, planke, press og mange andre øvelser som går på skuldre. Er et under at bare ene skuldra mi er “ødelagt” og ikke begge.

10. Bolere/selvelskende kvalmsekker!
Selv om det er jævla dumt å peke ut noen å si “han/hun boler seg” så kan man fort se om noen går fra 0 til 100 på ekstremt kort tid. I tillegg kommer musklene med en usannsynelig selvtillitt som ikke hører hjemme på noen treningssenter. Folk som står og flexer foran speilet, drar opp skjorta og sjekker absa osv er ikke bare kvalmt å se på (Dog noen ganger ganske imponerende) men det kan gi folk som kanskje er “bleikfeit” eller dårligere trent skikkelig dårlig selvtillitt slik at de ikke ønsker å komme tilbake. JA det er dritgøy å se på armene og sånn når man har skikkelig pump, men ikke gjør det så jævlig obvious. Gå på dass eller i garderoben hvis du trenger å sjekke ut musklene dine, for du er faktisk offentlig, og det er ikke alle som er komfortable med å se deg sjekke deg selv ut.

Når det kommer til det å være selvelskende så kan jeg ikke fordra de som kanskje står å ser på folk som er litt dårligere trent og hvisker eller ler av de. Kommentarer som “keep up the good work” med en ironisk tone fordi du er sterkere eller bedre kan du faktisk drite i! Jeg kan ikke si at jeg har opplevd akkurat dette scenarioet, men jeg har sett at folk kanskje står og skuler på andre istedenfor å trene, eller gjør ting for å prøve å få andre til å føle seg dårligere.

Så der har vi mine topp ti hat på treningssenteret! Vil nevne igjen at mange er spesielt rettet mot sånn som vi har det på vårt treningssenter, og at ikke dette nødvendigvis er et problem på alle senter!
 

Diett uke fire!

Da er jeg ferdig med min fjerde diettuke!

Så langt har jeg gått ned minimum 2.3kg men antagligvis mer, måtte jo kjøpe baderomsvekt noe jeg gjorde etter ei uke på diett, så på tre uker har jeg gått ned over to kg ihvertfall, hva jeg gikk ned første uka veit jeg jo ikke.

Jeg hadde ny måling idag og jeg er egentlig fornøyd men ikke likevel. Jeg har vert “flink” til å holde kostholdet, men det er så lett for meg å gi etter når samboeren skal koses seg på helg f.eks. Den uka jeg var sjuk var det jo ikke noe diett heller og den siste uka nå har jeg hatt så vondt i rygg at jeg ikke har fått fulgt treningsplana skikkelig.

I morgen kveld går jeg av fra jobb og skal ikke på igjen før mandag, så da har jeg fem dager helt uten forstyrrelser. Jeg kan fokusere 100% på kosthold og trening, så da vil det forhåpentligvis gi resultat. Ikke har jeg fler “sprenghelger” heller (Da jobber jeg 52t på 5 dager) og det har som oftest en negativ innvirkning på kosthold og trening.

Jeg har hatt mine “slip-ups” og nå er det nok. Nå skal kosthold og trening komme 100% i fokus de to siste mnd av planen. Hvis ikke, hva er da vitsen? Jeg har betalt for å få denne hjelpen og da skal jeg ihvertfall ikke missbruke sjansen jeg har fått!

Mål for neste mnd;
Ned 4kg, ingen cheat days bare høycarbo en gang i uka hvor jeg kan spise taco (Hviledag).
Følge treningsplanen 100% ihvertfall de to kommende ukene når jeg enda veit hvordan jeg jobber.

BXxg795goWA

Jeg tror at kroppen har forandra seg litt, jeg har jo gått ned et par kg så at det vises er jo mulig, men det jeg merker mest er at jeg får bedre selvtillitt når jeg ikke er så jævla oppblåst på grunn av alt for mye sukker osv. Dere ser jo at jeg har ‘godmage’ men den er betraktelig mindre enn den var for fire uker siden, og mye av grunnen er bedre kosthold selv om det kanskje ikke er så mye vektnedgang!

Jeg er ihvertfall motivert for å bli flinkere, men jeg må planlegge bedre.

Støl Stølesen!

Treningsuka har sett sånn ut: Mandag: Nakke/skuldre Tirsdag: Crossfitøkt på mage + markløft til kvelds Onsdag: cleans + roWOD med ring rows Torsdag: Leg day;
BXn5lEtgucs
Og for å si det sånn var det ei forferdelig drittøkt! Da snakker vi av episke proposjoner, jeg kan ikke huske sist ei økt har føltes så tung med så lette vekter.
 
6×8 på frontbøy med 50 kg føltes mer som 10×10 på 60kg. Å ta knee-raise føltes mer som fødsel enn en mageøvelse. Jeg hadde ikke sjans til å ta strakmark med mer enn bare stangen (Og sist kjørte jeg 50kg!!) og når det kom til utfallene begynte jeg egentlig å gråte litt på tredje sett med 10rep – som forresten skulle vert 12-15rep, og måtte bryte opp repsa på sett fire like før alt kollapset og jeg ble stående delvis i spagaten med stanga på ryggen. Da ga jeg opp og dro hjem for å sove.
 
Eneste plassen på kroppen som ikke er støl må være leggene mine, ellers føles det som om jeg har falt ned ei trapp (Ala trappen opp til Machu Picchu).
 
Det aller verste er korsryggen. Skal nevnes at jeg aldri har kjørt 95kg på 5×5 før tirsdag, men å bli så støl av den grunn? Jeg hadde jo aldri kjørt 10×10 på mark før jeg gjorde det for første gang og jeg var faen ikke så støl den gangen! I tillegg er jo absolutt alt vondt, og jeg begynner å lure på om det er fordi jeg har vert sjuk i ei uke. Det er det eneste jeg kan klare å resonere frem til da jeg normalt ikke blir så støl som jeg er nå med mindre jeg prøver en helt ny øvelse for aller første gang.
 
Jeg håper ihvertfall at eneste grunn til at jeg er så støl er fordi jeg ikke er 100% frisk enda etter influensaen, for hvis jeg skal bli så jævlig støl som det her hver gang jeg trener fremover kommer jeg til å ha store problemer med å fullføre siden det er tre dager med markløft i uka..
 
Kanskje jeg pusher litt hardere enn normalt for tiden, men jeg er så utrolig inspirert og motivert til å gi alt alltid – så hvorfor holde igjen? Det er jo utenfor komfortsonen man forandrer kroppen, så da er det dit jeg må for å få resultat. Jeg håper ihvertfall det bare er stølhet takket være innsats, og ikke noe galt med rygg eller bein!

Den nye bilen!

Herregud jeg er så sjukt treig på å publisere sånne ting som det her, men ja, jeg endte opp med å kjøpe Skiroccoen! I fem år har jeg kjørt rundt med en gammel (97′) Passat. Jeg elsket den bilen, den var perfekt størrelse og stabil som bare det. Aldri vert noe særlig problem og den dyreste reparasjonen jeg har hatt var sånn ca 7k (Som er utrolig lite når det kommer til bil generelt).


En helt ok bil som jeg hadde installert et bra anlegg i og som fikk meg fra A til B. Jeg sverget på at dette var bilen jeg skulle ha til den eller jeg døde, men så bestemte Andreas seg for å kjøpe ny.

Da vi dro for å hente bilen hans og så jeg en søt liten ting på utsiden av denne bilforhandleren. En svart Skirocco 2009 modell. 12år nyere enn den jeg hadde, og en bil jeg faktisk likte! Det skal sies at jeg fort fant ut jeg var litt kresen, så dette var jo en ganske big deal. 

Jeg var så heldig å få kjøre nybilen til Andreas hjem fra Trondheim, og hele turen tenkte jeg på Skiroccoen. Jeg måtte bare ta et søk på finn og se på bilen en gang til, og like under annonsen av bilen jeg nettop hadde vert og sett på, der så jeg den lyse opp. En Skirocco 2012 modell med feite felger og sportsutstyr og knapt nok gått over 40.000km! Dette var bilen jeg måtte ha, og slik ble det!

Dette er babyen min!

Vinterfelgene er koksgrå og enda mye finere enn disse felgene! Det er knallgode seter, soltak, overraskende god plass i bagasjerommet (Spesielt om man legger ned setene) og jeg bare elsker den! Anlegget er absolutt ikke verst til å være originalt, jeg kobler bare til telefonen med Bluetooth og det var en av de viktigste kriteriene hvis jeg skulle ha ny bil da nyere biler som oftest er litt mer tricky å installere nytt anlegg og sånn i.

Så det var det, en fantastisk bil jeg håper jeg får ha gleden av å kjøre, tja, resten av livet?

Crossfit Games 2017!

HELT RÅTT! Det er eneste måten å forklare årets games på. Det er så mange rå athlete I år, og nivået er så utrolig høyt at jeg rett og slett ikke har ord for det!

Mine personlige favoritter er selvfølgelig Sara Sigmundsdottir av damene og Josh Bridges av mannfolka, dessverre har ingen av de hevdet seg noe særlig I år, men det er fremdeles to eventer igjen. Det er vel så og si umulig at de vinner når man ser på poengfordeling, men Sara har fremdeles mulighet til å nå pallen for tredje år på rad!


Se denne rå dama da! Man kan si at det ikke er så veldig feminint akkurat men who cares! Det ligger så mye hardt arbeid bak en sånn kropp, og det er hva jeg ser, ikke nødvendigvis at det er kjempe ‘pent’. Det er rått, enkelt og greit. Sara har fått tredjeplass bade i 2015 og 2016, så det hadde vert rått om hun hadde klart 3×3 selv om hun naturligvis hadde fortjent å klare en førsteplassering også. Det er faktisk så enkelt at det er noen andre som ønsker det mer; Tia Toomey.

Det ble tårevått i fjor da Tia mistet seieren til Katrin Tanja Davidsdottir for andre år på rad, så å komme tilbake i år og bare knuse alle tror jeg hun både trenger og fortjener.


Hun er jo ikke akkurat mindre rå denne dama heller for å si det sånn! I tillegg til crossfit har hun deltatt på landslaget til Australia i olympisk vektløfting, helt rått.

Fikk akkurat vite nest siste event, og nå skal dere få høre hvor sjukt rå de er;
På to minutter skal de klatre et tau på kanskje 6 meter to ganger, få inn 7/10cal på ski erg (Skimaskin) og ta så mange knebøy med ei stang over hodet (Som på bildet av Tia Toomey) som de klarer. De får 1min pause til å komme seg tilbake til klatretauet og gjør det samme igjen tre ganger. Den fjerde gangen har de tre minutter på seg, ikke to, til å fullføre. De   ha et total av 75 knebøy iløpet av disse fire rundene for å fullføre, og skulle de klare å fullføre 75 knebøy iløpet av de tre første rundene så må de likevel gjøre de to siste tauklatringene og 7/10 kalorier med ski-erg før de kan løpe i mål, det vil si at ingen kan fullføre før runde 4.

Når jeg ser sånn blir jeg nesten sint, jeg tror at på en skikkelig god dag så kunne jeg klart to tauklatringer på to minutter! Hahah,

Jeg kjenner meg ihvertfall ekstra inspirert til å pushe enda mye hardere, men jeg må selvfølgelig bli helt god i skuldra før jeg kan kjøre på så hardt som jeg vil. Det tar så utrolig lang tid, men det er ikke for seint for meg enda. Selv om disse to damene som jeg har skrevet om her er på min alder og har oppnånn alt dette allerede så finnes det mange crosffitatleter som er kanskje rundt 27år før de debuterer, og man har alltids masters på 35+.

Jeg har blitt mye flinkere til å tøye før trening og ellers når jeg kommer på det kjører jeg litt foamrolling og tøying, i tillegg broker jeg mange andre restitusjonsmetoder, så hvis jeg får kostholdet på plass (noe jeg jobber med mtp kostholdsplan) så er jeg faktisk klar for å pushe på. Å kunne konkurrere i crossfit, kanskje ikke games for det skal utrolig mye til, men muligens regionals, det er drømmen.