Summer body!

Hvert eneste år siden jeg var i 12årsalderen har jeg drømt om sommerkroppen. Tenkt på den, fantasert om den, sett den for meg, og feilet da jeg har prøvd å oppnå den. Riktig nok har alltid det å “være slank” til bursdagen min i April vert hovedmålet, men det har jeg heller aldri klart. Det har alltid endt opp med “Oi, vi er faktisk i slutten av mars, sommeren er rett rundt hjørnet” som nesten alltid har endt i at det ikke har blitt noe av noe..

Nå er jeg 1,5 måneder unna bursdagen min, ganske nøyaktig faktisk og kostholdet har helt klart gitt resultater! Det må sies at det har vert en lengre prosess enn 7 dager, da det er rundt 3 uker siden jeg trakk visdomstannen og måtte leve på måltidserstattere som egentlig startet opp “3t regelen” i utgangspunktet (da at jeg spiser hver 3time gjennom hele dagen). Jeg har gått fra 83/85kg til 79 (ish). Om det er at jeg faktisk holder på å gå ned i vekt eller om det er at jeg har blitt kvitt vannvekt vet jeg ikke, men fortsetter det som dette (Og jeg holder meg sterk fremover) så kan jeg denne sommeren få oppleve å faktisk ha sommerkroppen!

Jeg må bare tenke på Kreta 2014 når jeg sitter og dagdrømmer om syden og sommerkroppen. Da var jeg kanskje på mitt slankeste noen gang, og jeg følte meg så lykkelig og bekymringsfri! Jeg sier ikke at en slank kropp fjerner alle problem, men jeg spradet rundt i korte shortser og små topper uten å tenke over hvordan jeg så ut! Jeg følte meg flott, lett og lykkelig!

Har faktisk zoomet gjennom utallige nettsider og siklet på bikinier (og kroppene, alt ettersom). Jeg har funnet så mye jeg ønsker å ha i garderoben til sommeren, og dette året skal jeg ha kroppen som ser godt ut i slike bikinier, denne gangen uten kyssesjuka til “hjelp”.


Den blonde-badedrakten over her til venstre er jo til å dø for (selv om det er upraktisk om man skal sole seg). Jeg er rett og slett helt og fullstendig fanget i denne drømmeverdenen av sommer, sol og flotte kropper. Hvis jeg bevarer den følelsen jeg har inne i meg nå skal det på ingen måte være et problem å bli så slank som jeg ønsker til sommeren!
 

Dag 7 – Cheat day!

Da var endelig dagen kommet! Den O’store cheat day!

Da jeg har gått tom for yoghurt uten å merke det ble fruktsalat dagens frokost! Deretter spiste jeg karbonade-deig og ris (Som egentlig er kveldsmat) og nå nettop spiste jeg en lamaghun. Det var langt mer enn bare episk, men jeg føler meg egentlig ikke bra akkurat nå. Kroppen er vel i sjokk etter et slik måltid, både feitere og tre ganger så stort som alle andre måltid jeg har iløpet av dagen. Men er det cheat day så er det faktisk cheat day!

Akkurat for øyeblikket sitter jeg og drikker opp resten av Pepsien min og venter på at isen skal tine nok til at jeg klarer å spise den!

Det er denne jeg har ventet på. Verdens beste is, uten tvil!
Det er vel bare igjen omtrentlig 1/3 etter forrige helg, men det klarer jeg meg lenge på!

Anlegget går som smurt, og med 8t igjen av arbeidsdagen skal jeg prøve å få lest ut bok 2 av Harry Potter serien!

Ellers begynner det virkelig å kjennes at Andreas har vert lenge borte. Heldigvis kom Neo hjem for noen timer siden, etter å vert på hytta siden Torsdag. I morgen får jeg igjen overnattingsbesøk av Tora i tillegg til at jeg skal på Stretching klokka 18. Så dagene går jo egentlig i ett, og før jeg vet ordet av det, så er vel Andreas hjemme igjen <3

Alle får ha ei flott uke, og hvis dere ønsker å klage på at dere skal på jobb i morgen, tenk på meg som har jobbet 36t i helgen (And I love it)!
 

Dag 6 – Det store målet!

Da er snart dag 6 ferdig, og det er armene mine også! Som jeg skrev var jeg veldig forsiktig med skuldrene mine på WOW i går, og det er tydelig at underarmene har fått alt som skuldrene slapp. Heldigvis kjenner jeg at det er stølhet, og ikke noe alvorlig!

Jeg ser også at jeg har forskyvd hele planen jeg satt opp i utgangspunktet
Idag skulle jeg ha hviledag men endte opp med 20minutter på mølla. Idag var løpestilen mye bedre “innøvd” og gjorde egentlig ikke noe vondt! Jeg rakk faktisk ikke lengre trening fordi jeg var så treig til å komme meg ivei, men jeg ligger uansett i rute treningsmessig!

Maten er egentlig helt rassert på grunn av nattsprenget. Måltidene er jo riktige i størrelse og alt sånn, det er bare at det har blitt forskyvd så mye. Fra frokost i 7tiden til 13-14tiden, det er snakk om mange timer forskyvelse! Uansett tror jeg det går helt fint, det er bedre å gjøre det som jeg gjør (Spis når jeg står opp og hver 3 time til jeg legger meg) enn å skulle spise akkurat det og det måltidet til de ulike klokkeslettene.

Jeg ser også at jeg har kraftig overvurdert hvor mye mat jeg kom til å spise i denne perioden. Jeg trodde jeg hadde handlet inn mat ca til 1-1,5 uke, men jeg tror det jeg har holder ut begge de neste ukene også! Eneste jeg må kjøpe inn er kylling, men den trenger jeg ikke i morgen uansett, for da det er cheat day!

Dette har jeg virkelig sett frem til! Jeg har ikke bukket under for cravings i det heletatt, og det eneste jeg har trøstet meg med er en og annen sukkerfri burn boks og sukkerfrie drops. Jeg har hverken drukket saft eller brus til noen måltider heller! I morgen skal jeg ha Lahmagun og cola til middag, og Inspira is til dessert! Resten av måltidene skal gå som normalt for å ikke skiple hele systemet mitt!

Dette er da en lamaghun før de tar på saus og salat, så en pizzarull, egentlig! <3 Rart å glede seg så mye til et måltid, men det gjør jeg altså.

Nå skal jeg prøve å se hvor raskt jeg klarer å lese ut Harry Potter boka (150 sider, ca) og så skal jeg ut og vaske etasje 7 og 8 i fabrikken! Hjernetrim og faktisk trim!

Oi, ja forresten! 12 desember 2014 gikk jeg på vekta i Oslo, før NM i kettlebell, da hadde jeg til min store fortvilelse blitt 80kg takket være mandelfjerning og en sverigetur hvor jeg kjøpte godteri for et år (og spiste det på en måned). Deretter fortsatte jeg å legge på meg frem til i sommer da jeg var på Lockout-konkurransen og veide meg inn på 87,3kg. Idag er første gang siden da at jeg har bekket under igjen! 79,7kg som er 6,5kg lettere enn jeg var i sommer. Jeg er så lykkelig og fornøyd med tallet at jeg ikke lengre bryr meg om vekta. Det var ikke snakk om å bli en kilo lettere over natta, men 10, kanskje 20! Baderomsvekta er herved pensjonert (utenom den 20 hver mnd)! Jeg bobler virkelig av glede nå og skuldrene er senket (og endelig på plass)!

Ha en fantastisk fin lørdag og søndag!

Dag 5

Dag 4 ble rett og slett byttet ut med et sint innlegg om helsenorge, men for en rask “recap”
Frokost: Yoghurt og havregryn
Lunch: Egg og tunfisk
Middag: Kylling og potet
Mellom: Fruktsalat
Kveldsmat: Knekkebrød med makrell

Mesteparten av dagen ble tilbrakt på jobb, treningsfri.

Dag 5 – og for en dag det ble!
Jeg sto opp litt etter 9, spiste det vanlige til frokost og ble hentet av Frank klokka 10. Vi dro til Molde (nærliggende by av Sunndal) hvor vi shoppet, pratet og lo masse! Jeg endte opp med å kjøpe meg ei batman-pysjbukse og massevis av stæsj på Søstrene grene! De mest minneverdige av de er små klessklyper til polaroidbilder, skalpell til pappskjæring o.l, gullmaling + pensel og mini “tassel” som jeg skal feste på mitt neste bokmerke (harry potter, what else)!

Kosthold!
Idag møtte jeg første “utfordring” med matplan; Å ha medbrakt mat overalt. Endte opp på en benk utenfor cafèn “braud og bollur”, hvor jeg da spiste banan og ananas ut av en hermetikkboks. Jeg hadde heller ikke klart å få med meg gaffel så jeg åt med fingrene. Ja, jeg fikk en del rare blikk. Som ikke det var rart nok måtte jeg naturligvis få i meg noe før jeg skulle på trening klokka 16, men kom jo hjem først 15:10 så kunne ikke begynne med noe storveies. Jeg og min fantastiske hjerne bestemte oss for å varme opp et ferdigkokt egg i microen. Dårlig idè.

Eggs alà Gunnhild. Tro det eller ei, men jeg spiste faktisk eggehviten ut av microen (Hallo, dumt å begynne å flytte den over på fat). Jeg bare ‘tusset’ på litt salt og egget var ‘good to go’.

Treningen!
Deretter var det bare å kaste seg i klærne og komme seg ivei på trening. Dagens trening ble da en “WOW”, også kjent som “workout of the week” eller “Smertehellvete”. Den forandrer seg ukentlig men har mer eller mindre oppsettet som en crossfit-wod (minus OLY-løfting og roing).

Idag hadde vi 5 øvelser hvor vi skulle kjøre 30 reps hver øvelse første runde, 20 andre, 10 tredje og tilbake til 30 på fjerde for de som evt kom seg så langt. Øvelsene var slamball, battlerope burpee (1burpee, 1hopp med tauene), Hopp med samla bein tur retur salen (bare en gang), Dobbel-hand-Swing (kettlebell) og annenhver runde sit-ups og push-ups. Jeg begynte med slam ball, på grunn av at jeg skal ta det med ro kjørte jeg 5kg uten å kaste ballen i gulvet, så egentlig en slags Thruster. Istedenfor Battlerope burpee kjørte jeg half-burpee og droppet pushups helt til fordel for sit-ups (Kjørte v-up alle rundene). På DHS kjørte jeg 10kg for å være sikker alle rundene også. Det var fantastisk! Selv om jeg kjørte veldig lette vekter er jeg fornøyd med at jeg PÅ SEKUNDET klarte 4 runder. Det vil si 4 runder med hopping (55-65 hopp sånn ca), 90 thruster, 90 sit-up, 90 half burpee og 90 DHS på 25min!

Dette var sinnsykt intenst med tanke på at jeg har vert så redusert i det siste, i tillegg til at mesteparten av treningene jeg har prøvd å delta på har vert lav-intensitets styrke eller gruppetimer der jeg har vert coach og måtte holde igjen. Jeg var virkelig kaputt etterpå, for da de andre begynte å rydde vekk utstyret lå jeg flatt på gulvet med skjorta mer eller mindre samlet oppi nakken og pustet som jeg aldri har gjort det før. Jeg droppet avslutningen som var 10min EMOM med burpees og jumping jacks. Dette er jeg glad for, for selv om jeg dro fra gruppetimen rundt 1640 var jeg ikke kommet på jobb før en time senere. Uttøying, handel, dusj og klesskiftet tok 50minutter som er helt sykt til meg og være.


Slik lå jeg da i garderoben på arbeid ei stund og psyket meg opp til å, vel, reise meg igjen.

Ellers?
Akkurat nå sitter jeg med beina hevet og krysser fingrene for at de småproblemene vi har med anlegget ikke skal forverre seg. Jeg vet ikke om jeg er psykisk klar for å skulle ut og kjøre fullstendig renskestans (Som er vel så tungt som ei treningsøkt, og gjøres med en del ekstra kilo klær og utstyr på kroppen). For å toppe det hele så gjøres det jo på ei maskin full av masse på 200grader. Svett arbeid med andre ord.

Den store oppturen var å få prate med kjæresten uten å bli avbrutt av dårlig dekning! Han kunne fortelle at de nå var nede ved leiren for å fylle kjøretøyene med drivstoff, så han fikk innom butikk og kjøpe inn ting han glemte å ta med ved avreise på mandag. Det er litt slemt å si, men en av grunnene til at det går så bra for min del å være på egen hånd er at jeg vet han uansett ha det værre, så jeg har ikke lov å synes synd i meg selv. Jeg har ei stor seng om natta, den maten jeg selv ønsker å spise og ikke minst; en dusj om dagen. Joda, jeg kunne tenkt meg å vert med på alt det han gjør, men på frivillig basis, og ikke tre uker i strekk sammen med fremmede.

Uansett, nok et langt og kjipt innlegg med mye uinteressant innhold, men som sagt; Disse innleggene er mer som enn dagbok.

 

 

Kjære helsenorge – Del to.

Kjære helsenorge, idag var jeg til kiropraktoren igjen. Jeg har vert der 3 ganger på 8 dager. Vil dere vite hva hun sa? Joda, jeg kan begynne å trene igjen. “Bare slik uten videre?” Jepp, tre kiropraktortimer, og skuldra er på plass og jeg kan begynne å trene forsiktig igjen. Jeg skal tilbake om en uke, for å se etter at alt er på plass, men mest sannsynlig er mine mange måneder med smerter og problem over.

Hva sier det om legene i dette landet? Jeg har utallige ganger vert hos lege som jeg har sagt før, men å faktisk gi meg hjelp, hva som helst annet enn arcoxia og en sur tone om at jeg “trener for mye” var ikke legen villig til å gi.

Leger skal jo egentlig være smarte. De skal kjenne til kroppen, vite hvordan den fungerer og hva som må til når den ikke fungerer som den skal. Hvis legen har noe som helst mellom ørene burde han vist med en gang at skuldra var skjevbelastet. Legen burde sett eller kjent det at skuldra var seget ned. Jeg skal love at kiropraktoren så det med en gang.

Dessverre virker det som leger vegrer seg for ordet “Kiropraktor”. Man ser det jo på tv-serier også, at leger er nedlatende mot kiropraktorer.

Så tusen takk til alle legene som har “sett” på skuldra. Tusen takk til de som var med på denne syv måneders reisen med ei skulder som ikke ble bra, og aldri, aldri nevnte ordet kiropraktor. Takk for at dere har latt overkropps-styrken min forfalt, for å bevare deres stolthet. Tusen takk for at dere er så opptatt av å ikke miste “kunder” til de som faktisk ønsker å hjelpe, at dere velger å gi feilbehandling, eller ingen behandling i det heletatt. Tusen takk for at når jeg endelig begynte å bli sterk i en sport jeg virkelig elsket, og faktisk begynte å se frem mot VM, så lot dere meg gå uviten om hva jeg kunne gjort for å faktisk få fortsette treningen.

Takk, kjære leger. Jeg kommer aldri til å stole på dere igjen.

Dag 3

Jepp jeg har faktisk tenkt å oppdatere hver og en av disse 21 dagene!
Maten først siden den er minst interessant for alle parter!

Frokost: Yoghurt, havregryn, mandler
Lunch: Banan, 1 boks ananas, 1 proteinshake (etter løpeturen)
Middag: Kylling og potet med hjemmelaget kesamdressing (Med alt for mye hvitløk)
Kveldsmat: en Banan og ett eple i 1,5dl vaniljekesam!

Jeg må sikkert spise noe før jeg legger meg også, så da kjører jeg på med 2 knekkebrød med makrell i tomat, rett og slett fordi det er så godt!

Hvordan går dag 3 ellers? Kjempefornøyd med løpetur, men begynner å bli veldig støl. Ryggen verker, men skal prøve å få lurt den inn hos Kiropraktor i morgen. Å knekke opp den kan vel ikke ta så veldig lang tid. Jeg gleder meg som en liten unge til å høre hva hun sier om skuldra også! Jeg prøvde å ligge litt på venstre side i går og det var en helt ny følelse. Før har det rett og slett føltes som den har vert løs (som stemmer) men det gjorde den ikke i går. Hvis alt går greit i morgen har jeg lov å begynne å løfte lett igjen. Jeg kommer kun til å begynne med strikk uansett, men jeg er på bedringens vei og det føles fantastisk!

Jeg fikk også snakket litt med Andreas nå. De er på et eller annet fjell og sover i telt, så det er ikke så enkelt å få tak i han, så det var godt å få pratet litt før de drar lengre opp i fjellet hvor det sikkert ikke er noe dekning. Jeg vet liksom ikke om jeg synes synd i han eller er litt sjalu. Har selv fantasert mye om det å sove i telt og “klare meg i naturen”, ihvertfall for en liten periode. De lever jo på feltrasjoner, og ikke dyr som de skyter selv, but still. Det er vel tunge dager for de, men en opplevelse uten tvil.

I morgen blir det som sagt kiropraktor, men før det skal jeg og “TEA” ha leg day, og det kan bli interessant for jeg har kun hatt leg days med Andreas det siste året. Kanskje jeg lærer noen nye øvelser!

Nå skal jeg hjem fra jobb, og halv 11 får jeg besøk av storebror, hvorfor vet jeg ikke, men det bruker å være veldig bra når han er hemmelighetsfull!

Runner’s High!

Idag bestemte jeg meg for å ta en løpetur før jobb klokken 14. Jeg tok en rask luftetur med hunden, og klokka 12 dro jeg til treningsrommet på jobb og løp på tredemølla. Denne tredemølla er rett og slett kjempedeilig, skjønner ikke hvordan jeg kunne ha glemt det! Den er så god å løpe på, for den rister ikke sånn som de fleste andre møller, og det føles som man lander mykere/får bedre demping enn på andre møller. Dette er jo perfekt for meg som får beinhinnebetennelse veldig lett.

Akkurat idag testet jeg en annerledes måte å løpe på fra hva jeg er vant med. Jeg løp fra hæl til tå istedenfor å løpe på tåballene som jeg vanligvis gjør. Jeg fikk fin flyt på løpingen, men det gikk noe tregere enn vanlig, og var så uvant at jeg var på grensen til krampe i leggene flere ganger. Det var tidvis så ubehagelig til leggene at jeg kjørte neglene inn i håndflaten for å få tankene et annet sted. Det høres kanskje groteskt ut, men det er ikke noe “sykere” enn å klipe en stein når man får sting, og det har vel alle prøvd. Selv med klipingen ble det etter 10minutt så ubehagelig at jeg ikke trodde jeg kom til å klare 30 minutter som først planlagt, men så fikk jeg runner’s high.

Runner’s high er da man går over til å være supermenneske (for å overdrive). Beina begynner å gå helt av seg selv. Jeg følte meg plutselig ikke sliten i det heletatt, og jeg tipper pulsen sank med 5-10slag i minuttet. Jeg var knapt anpusten.

Det siste kvarteret var som en lek egentlig, og de siste to minuttene økte jeg farten fra 9 til 12 og gikk tilbake til å løpe på min “vanlige” måte. Jeg kjente jeg egentlig bare kunne fortsatt etter 30min var gått, men er veldig glad jeg avsluttet da jeg gjorde, for alt gikk i slow-mo etterpå.

Tiden gikk jo selvfølgelig som normalt, men jeg ble supertreig. Jeg har ikke gått så sakte siden etter min første yoga-time, og kan heller ikke huske sist jeg presterte å bruke 30min på å dusje og skifte klær (Bruker normalt 2-5minutter i dusjen, og dusjer helst i lunkent/kaldvann). Jeg ble bare så utrolig avslappet, og fikk skikkelig after-burn(?). Litt usikker på om det heter det, men jeg svettet i 20minutter etter jeg var ferdig å trene, og det opplever bare etter løping.

Uansett var det en sinnssykt deilig løperunde, så jeg gleder meg allerede til fredag når jeg skal ha ‘løpedag’ igjen! I morgen står beinøkt og pistol-squat teknikk på plan, så det kan bli interessant å se om jeg i det heletatt klarer å løpe på fredagen!


Svett og “høy”! Haha!

Ha ei fortsatt nydelig uke alle sammen!

Dag 2

Da er dag 2 over. Hvordan går det?

Maten har vert “up to par” med yoghurt + havregryn til frokost, egg og tunfisk til lunch, fiskeboller og potet til middag, kesam og frukt etter trening og knekkebrød med makrell i tomat til kveldsmat. Det er riktig nok ikke 100% etter plan siden jeg ifølge den skal spise akkurat det samme hver dag, men kaloriene er innafor og tålelig likt protein/fett/karbo fordeling.

Dagens aktivitet har bestått av å vaske gulvet i kjelleren (pga oversvømmelse) hele tre ganger. Jeg coachet dagens kettlebell time, har ryddet og satt på/hengt opp sikkert 3 klemaskiner og måket snø.

Jeg er så ufattelig støl etter GM, løping og stretching at det ble treningsfri på meg idag. I tillegg tørr jeg ikke begynne å trene armen før etter torsdagens kiro-time. Dag 2 er uansett løpefri for å spare leggene, men i morgen skal jeg etter plan løpe 30-60minutter, alt etter intensitet.

Jeg vet rett og slett ikke hva som er mest effektivt og skånsomt av intervalltrening eller langkjøring, finner heller ingen spesielt gode forklaringer på dette så; Please enlighten me!

Litt skuffet over at jeg ikke har kommet så godt i gang som jeg forventet, men så blir jeg irritert over at jeg er skuffet for det har kun gått to dager.

Det som står igjen å få gjort på disse ukene er;
1. Få ryddet/vasket/tørket/brettet alle klær i huset.
2. Fikse det som jeg kan fikse til kostymet mitt.
3. Ramme inn de 3 lerettene.
4. Rydde “rotrommet” (3 dagers prosjekt)
5. Lese ut 3boka i G.o.T serien.
6. Se ferdig Harry Potter (4filmer igjen)

Denne lista er faktisk mest for egen del for å huske alt jeg skal gjøre. Så sikkert null interessant å lese!

Det tyngste idag har vert det å komme hjem (for en time siden) og innse at jeg er helt alene. Jeg er ikke redd eller noe, bare uvant å være alene, om det er hjemme eller andre plasser.

Minner meg veldig om slik jeg hadde det for 1.5år siden da jeg var singel for første gang på 4 år. Å plutselig ikke bo oppå noen, og faktisk måtte være helt alene. Dette er jo bare for 3 uker, men det hadde faktisk ikke føltes stort annerledes om jeg skulle vert alene i flere måneder eller bare noen få dager til.

Uansett, det var dagens unødvendig lange oppdatering! Det kommer helt sikkert en i morgen også!

Dag 1

Da starter min 3 ukers “korte” reise. Nazi kosthold, store mengder cardio. Stretching og fysio-øvelser annenhver dag, og ikke minst, det å faktisk være alene.

Klokka 8 idag dro kjæresten til Rep-øvelsen. Så nå er jeg alene.

Jeg er veldig spent på hvordan det vil gå, å bo alene, sove alene og ha fullt ansvar for hus og hjem i 3 uker.

Jeg har naturligvis startet opp med jostholdet, og de to første måltidene var helt greie. Ikke noe å hoppe i taket av men jeg blir vel vant! det viktigste er vel å holde meg positiv, i bevegelse og å teste ulike krydder!

Jeg har mengder av prosjekter å ta meg til, så å underholde meg selv burde ikke være noe form for problem. Jeg har også to sprenghelger (12timer skift) så det spiser jo mye av tiden!

Selv om jeg kjente at jeg nesten begynte å gråte da Andreas dro vet jeg at det er sunt! Akle forhold har godt av en pause (da snakker jeg ikke om den pausen hvor begge går rundt og har sex med andre for å se om de finner noe bedre nei!!) men bare det å kunne kjenne på at man savner hverandre. Gleden av å møtes igjen etter 3 uker tror jeg vil være verdt det uansett.

Nå skal jeg prøve å få ryddet første etasjen, vasket gulv og generelt gjøre husarbeid! Klokka 1330 har jeg kiropraktortime, 1400 får jeg besøk av Tora (som skal overnatte), 1730 skal jeg løpe og på stretching og 1930 har jeg tabata, så dag 1 vil nok gå veldig fort!

Ha ei flott uke, og gjør det meste ut av dagene deres!

Når forsvinner fantasien?

Barn har fantastisk fantasi. Jeg husker at jeg kunne lage hva som helst av de simpleste ting. Gi meg tape, maling og kvister ville jeg gi tilbake roser lagd av disse tre tingene. En gang jeg var på hytta laget jeg hårbørste av spiker og tjukk bark, og broren min hadde flere hjemmelagde våpen og kniver enn  dere ville tro. Istedenfor å se en planke og tenke "Den der er det bare å kaste" så kunne vi som barn se et våpen, en tryllestav eller starten på ei tre-hytte!

Slik er det ikke nå lengre. Tape er til for å henge opp timeplan eller skiftliste. En planke er og forblir en planke og gave-esker kan jo bare brukes til en ting; å pakke inn presanger med. Hvor ble det av fantasien, og når forsvant den egentlig? Jeg hadde alltid slik en fantastisk fantasi som barn, men nå må jeg gå på pinterest for å komme på design til neglene, eller noe å tegne. DIY-videoer blir brukt for alt de er verdt, og når jeg ser de må jeg innrømme at jeg ofte tenker "Wow så enkelt gitt, hvorfor kom ikke jeg på det selv?"

Derimot de siste dagene har fantasien min blusset opp! Jeg har bursdag om to måneder og jeg har alltid kostymefest. I fjor endte jeg opp i et gammelt kostyme, bestilt fra en eller annen nettside; fordi jeg ikke kom i gang med å lage nytt. Ideen var der og det meste jeg skulle trenge, men jeg fikk meg ikke til å legge ei plan. I år var jeg raskt ute med å bestemme meg hva jeg skal være og begynte å bestille ting fra ebay. Selv om jeg tenkte at i år skal jeg sette sammen og sy kostyme selv, så stoppet det fort opp. Jeg søkte litt rundt på nett for å finne ideèr og de raste inn! De fleste tingene som jeg så på bli laget var ikke særlig imponerende, men det ga meg likevel en tanke på hvordan jeg ville lage kostymet! De siste dagene har jeg jobbet med en del av kostymet jeg ikke engang hadde planer om å inkludere. Det har tatt mange timer men det er jo så gøy å holde på med! Det som er mest morsomt er hvor få ting jeg trengte for å lage de.

To ulike teiper, papir og saks.

Jeg hadde ingen tro på at jeg kom til å klare å lage det, men det eneste som står igjen nå; er å lime sammen komponentene som jeg har lagd! (Det betyr vel at jeg også trenger lim før jeg er ferdig da).  

I tillegg til den delen av kostymet har jeg laget miniatyr-kommode til strikk og småting på badet! Jeg bare limte sammen to sorte esker fra Skins (som da har skuffer) og voila! Jeg tror jeg skal ha ei slik eske til et sted, hvis ikke kommer jeg bare til å vente til neste skins jeg bestiller! Dette er jo esker jeg ellers ville kastet så hvorfor ikke gjøre noe praktisk ut av de!

Jeg er veldig glad for at jeg har fått gjort praktiske ting i det siste og håper det varer! Kostymelaging drar alltid frem litt fantasi i meg, (som da jeg lagde rustning til kjæresten av hønsenetting).

Vil da ikke si hva jeg skal være før etter festen, men gleder meg virkelig til å prøve det på, og vise det frem når den tid kommer!