Koreansk Kosmetikk!

Jeg har fått skikkelig dilla på alt mulig av skjønnhetsprodukt. Det er gøy, avslappende og spennende fordi jeg håper at produktene skal fungere. Siden jeg har fått litt ekstra interesse for dette så vil det bli egen kategori om det her inne. Kommer til å skrive om priser og om produktene har effekt eller ikke.

Det første produktet jeg kommer til å skrive om, eller i hvert fall det som gjorde at jeg ville ha en egen kategori om kosmetikk på bloggen, er dette;

Må bare beklage litt ufine bilder her men håper det tåles.

Jeg brukte disse “sokkene” i hvert fall 1t og 10min i går, deretter vasket og smørte beina med hudkrem, som det står beskrevet at man skal.

Om 1-2 uker skal all hud falle av fra beina mine slik at bare frisk hud er igjen. En liten del av meg håper egentlig det ikke skjer fordi, æsj, men såklart håper jeg at produktet funker!

Jeg bruker jo ikke bare koreanske produkter, jeg har blant annet en kinesisk hudkrem jeg er fornøyd med og skal skrive om, så derfor heter kategorien “kosmetikk og pleie”.

Jeg trenger rett og slett bare mer å skrive om, selv om dette er en treningsblogg. Spesielt siden jeg sjeldent tar bilder på trening og å bare ha tekst er kjedelig, selv for en blogg! Tenkte jeg bare skulle si fra om det, siden det sikkert kommer til å se ut som en jævla sminkeblogg fremover, haha!  

Innkjøp!

I dag fikk jeg mange pakker i posten! Veit ikke helt hvorfor, eller om det er tilfeldig, men en pakke kommer sjeldent alene her i hus!

Da jeg var på jobb fikk jeg sms om å hente Månedens boost-box på Bunnpris, og jeg ble sykt fornøyd med innholdet denne måneden!


Eneste som suger litt er at jeg ikke kan spise verken kjeksa eller sjokoladen før 2 februar. Selv om det er “sunt” godteri er det jo fremdeles godteri? Helt ærlig har jeg faktisk spist èn proteinbar, men jeg rakk ikke mat før trening, og etter trening hadde jeg to gruppetimer så jeg er litt unnskyldt.

Tightsen som var med i pakken er fra Rönisch og var utrolig fin og satt knallbra på! Jeg brukte den på dagens økt, og på slike jævel-økter trenger man litt ekstra boost så det passet bra. Jeg kjørte Crossfit Games Open økt 18.0 (den er ikke gjeldende for konkurransen, men en slags “oppvarming”.

21-15-9
Dumbell snatch og Burpee over dumbell. Grusomme greier. Man dør allerede i runde 1 liksom så skal man ha 24 reps til. Helt inhumant, men jeg klarte det på 6:40! Synes faktisk det er ei innafor tid, siden jeg kjørte RX. Når de publiserte økta sa de jo at forventa tid var under 5min men tror nok det er retta mot litt mer drevne crossfittere enn meg.

I tillegg til boostbox fikk jeg tre småpakker fra Wish! Har fått litt dilla på skjønnhetsstæsj, så det kom den type ting!
Ser ut som en jøvla pudding. hahahDa disse magnetiske vippene kom ut viste jeg at dette MÅTTE jeg prøve. Dessverre er de umulig å få på med mindre man har fire armer, men jeg skal gi det et nytt forsøk en dag jeg har god tid!


Bare jeg som husker den ULTIMAtE sminkestilen i 2007-2009? Glitter eyeliner var LIT på den tiden, og jeg synes faktisk det fremdeles kan være fint, så jeg måtte bare bestille denne til 9,-Denne var jeg mest spent på! Jeg har både poser, ringer og er til tider lilla under øynene, så dette er rett og slett et desperat forsøk. Da jeg snakka med ei dame på vita om de blå/lilla punktene sa hun at kun operasjon kunne skjule det, men jeg har et håp om at jeg skal slippe å under kniven.

Masken var sjukt god å ha på fordi den var kjølende, men ut fra det kan jeg ikke si jeg ser noe drastisk forandring, men kanskje etter hvert!

Nå kaller sengen, jeg har så og si ikke sovet de to nettene Andreas var borte (Som er rart siden jeg vanligvis sover som en baby når jeg får hele senga sjøl). Håper det bare var tilfeldig, for jeg kommer til å være mye alene i tiden som kommer, så det er synd hvis jeg plutselig ikke skal klare å sove alene.

Årets mål så langt!

Nå er vi tre uker inn i det nye året! Man rekker selvfølgelig ikke oppnå mye på tre uker, men jobben er jo forberedelsene, og hvilken holdning man har inn i det nye året!

Det største målet mitt for året er å få til pull-up, og derfor er det jo dette som har fått det største fokuset. Jeg har brukt mye tid på dette, men jeg tror jeg har vert smart. Jeg tar aldri mye repetisjoner, og jeg venter gjerne et døgn mellom hver gang jeg tar pull-up for ikke å ødelegge meg. Skuldra mi har jo ikke vert helt grei på flere år så jeg må ta det gradvis. I tillegg veit jeg at veldig mange har ødelagt seg, selv helt friske folk, på grunn av pull-up. Jeg har gått fra å slite med pull-up i et tykkeste strikket til å slite med det nest-tykkeste strikket, så det er jo fremgang!

Når det kommer til kosthold vil jeg si det er bedre, men ikke imponerende. Jeg spiser ganske normal mat, har holdt meg unna godteri i 20dager (Godteri, ikke snacks) men jeg kunne helt klart vert enda mye flinkere. Jeg får bare godta at det tar tid å komme i gang. Når jeg har fått i meg siste rest av brus, og jeg har klart en hel mnd uten godteri skal jeg ha en ‘velfortjent’ kosedag, så skal jeg kutte ut alt av godteri, brus, energidrikke, proteinbarer og ja – alt av unødvendige kalorier. Jeg veit det blir tøft, men med tanke på hvor greit jeg har takla godtestoppen har jeg troa på at jeg skal få til også dette!

Jeg har også fått inn mye av de gode vanene jeg hadde før, som sitronvann og grønn te!

Jo flere av de gamle vanene mine jeg får inn nå, jo enklere er det å takle diett når den tid kommer.
Ellers bruker jeg for mye tid foran tv’n fremdeles, men jeg prioriterer faktisk huset og holder god kontroll her hjemme ovenfor tv-serier. Det er jeg fornøyd med. Jeg jobber godt med restitusjon og tøying. Jeg engasjerer meg mer på jobb og tørr mer og mer å ta kontroll over arbeidsoppgavene. Jeg trenger fremdeles hjelp til mye, men det blir mindre for hver uke – og mindre skal det bli! Jeg har jo en nærmest psykisk lidelse som gjør at jeg MÅ være best i alt, og det vil jeg være på jobb også!

Jeg synes jeg har fått ganske greie “resultat” på tre uker. Jeg er sjeldent så optimistisk som det jeg har vert den siste tiden, og jeg håper bare det forblir sånn. Jeg skal fortsette å jobbe mot målene mine gradvis, holde på de gode vanene og få inn enda noen gode vaner. Jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere på hvordan det går med målene enn hva jeg var i fjor også, og synes jeg begynner sterkt med en tre-ukers oppdatering!

Hvordan klarer dere ut med deres mål/forsetter? 😀

Babyen må på sykehus!

Jeg har seriøst gått med en svær klump i magen og tårene i øyekroken (Okei ikke egentlig siden jeg ruster om jeg griner), men det har ihvertfall ikke vert en spesielt god dag frem til for en times tid siden!

Det begynte sent i gårkveld. Jeg var på treningssenteret og hadde to gruppetimer, BootyBuilding og Tabata, og når jeg skulle dra derifra til butikken kom glødelampa på som den gjør når jeg skal starte bilen. Eneste problemet? Den forsvant ikke da jeg begynte å kjøre men begynte å blinke. Blinkende lamper er aldri bra med mindre det er blinklys som dere kanskje vet.

Likevel trillet jeg bare bort til butikken, fikk tak i det jeg ville ha og gikk ut til bilen igjen. Jeg startet bilen og BAM der var det plutselig ikke mindre enn tre lamper som lyste/blinket. Den ene er grei, dieselpartikkelfilteret soter seg av og til på grunn av at jeg kjører mye godt bare til og fra jobb så jeg får ikke blåst det rent og trenger bare en lang kjøretur for å få den til å slukke. Den andre lampen var den blinkende faenskapen som jeg tidligere bare kjente som glødelampe, og den tredje så rett og slett ut som en motor. Jeg ble naturligvis noe oppkavet og stressa men håpte det var relatert til at jeg ikke har fått meg til å kjøre langturen (Som må til for å få vekk den opprinnelige lampen) så jeg dro til UNO-X for å fylle Diesel slik at jeg fikk tatt meg en god kjøretur og blåst rent filteret i håp om at det kunne hjelpe.

Jeg parkerer ved pumpa, setter i kortet, setter ‘pistolen’ i bilen og begynner å fylle. Står jo der da og fryser og ser på at det blir dyrere og dyrere også slår det meg at jeg faenmeg har klart å sette i BENSINPISTOLEN. Jeg stoppet fyllingen, nappa ut pistolen, spann rundt meg selv et par ganger før jeg satt meg i bilen og ringte både Andreas og pappa for å få råd. Pappa kom raskt med totaktsolje også blandet vi etter med full tank med diesel. Problemet med å kjøre dieselbil med bensin er jo at bensinen tørker ut komponentene i bilen, så det er der oljen kom inn da. Etter en kjøretur for å se om jeg kunne få vekk dieselpartikkelfilter-lampen satte jeg meg ned ved kjøkkenbordet for å lese om hva de andre lampene betyr. FEIL PÅ MOTORSTYRING og FEIL PÅ KATALYSATOR. “Faen i hellvetes rasshøldritt”. Etter det måtte jeg finne ut hva man burde gjøre når disse lyser. “IKKE KJØR BILEN MER ENN ABSOLUTT NØDVENDIG, OG UNNGÅ HØYT TURTALL. FÅ DEN TIL NÆRMESTE BILVERKSTED”. Banningen økte.

Det er i slike tilfeller jeg lurer på hvorfor jeg ble industrimekaniker ovenfor bilmekaniker, for jeg veit faktisk ikke opp-ned på en bilmotor, og det hadde vert ganske greit i går før jeg kjørte 3mil med en bil som helst burde blitt parkert idèt lampene kom på.

Jeg har sikkert tilbrakt en time i telefonen iløpet av dagen. Først ringte jeg nærmeste merkebilverksted for å forklare problemet (Han jeg prata med kunne ikke annet enn å le), deretter til forsikring (han lo også), deretter veihjelp, tilbake til forsikring for å høre om jeg fikk transporten dekt (Det gjorde jeg), deretter tilbake til veihjelp hvor jeg måtte vente i 10min for å få samme saksbehandler igjen da den nye jeg fikk virka som hun ikke viste opp-ned på telefonen engang, fikk snakket med opprinnelig saksbehandler som igjen tok kontakt med Viking for å få bilen min tauet til verkstedet, deretter til samboer for å få han til å bistå når tauebilen kom (noe han antagligvis hadde glemt siden jeg hadde fem tapte anrop fra viking 10min etter jeg prata med han) og til slutt tilbake til bilverkstedet for å gi beskjed om at bilen var på vei.

Alle skulle ha så sjukt mye info, personnummer, navn, adresse, telefonnummer, skadenummer. Altså, hodet mitt kokte, til slutt var jeg så kokt at jeg måtte skrive ned mitt eget mobilnummer på en lapp for å si det riktig, og dette nummeret har jeg hatt i 12år.  Heldigvis endte det jo godt, jeg gikk fra å frykte at bilen kom til å eksplodere der den sto til å få vite at bilen var på tur til verkstedet og at forsikringen min mer eller mindre dekker hva enn som måtte feile den nå.

Eneste negative er jo at jeg ikke har egen bil de kommende ukene/månedene da de var ganske opptatt fremover på verkstedet. Heldigvis har jeg jo bilen til Andreas tilgjengelig siden han uansett bruker firmabil når han jobber på anlegg. Alt i alt så er jeg glad at jeg bare fikk det gjort med en gang, så er jeg ferdig med det.


Baby <3 Håper du blir frisk snart
Xoxo – mama

Året 2017!

Året har gått utrolig fort, og når jeg ser gjennom alt jeg har gjort og opplevd så skjønner jeg hvorfor!

Jeg har opplevd mye, reist mer enn noen år før og oppnådd mange mål jeg hadde for året, så her kommer et lite sammendrag!

Snowboard!
Jeg har jo nevnt i tidligere innlegg at jeg alltid hatt et snowboard, men kjørt lite og sjeldent grunnet dårlig fysikk og beinstyrke, men i fjor var jeg masse på Oppdal og lærte meg både å kjøre pent og relativt kontrollert! Jeg har jo alltid hatt et mål om å lære å kjøre “Skikkelig” og ikke bare bremse ned bakken, så det er veldig gøy at jeg fikk det til!

Det ble jo endel tryning, men det må man forvente når man skal lære noe nytt. Ekspert over natten blir man ikke uansett! Jeg har lyst, OG SKAL, fortsette øvingen dette året også for å bli enda bedre, og kanskje en dag tøff nok til å kjøre på hopp og rails!

Hyller kroppen!
Jeg har lært meg å sette pris på kroppen min! Istedenfor å hate meg selv når jeg legger på meg (og jeg har lagt på meg mye), så utnytter jeg det til å øke styrke. Når jeg da går ned i vekt så øker selvtilliten min masse! Ikke bare tørr jeg å kle meg mer ‘avslørende’, men jeg er stolt og viser frem det jeg har oppnådd med bilder. Det er noe jeg aldri har hatt guts til å gjøre før, og var negativ mot de som gjorde det..

Jeg har jo i perioder vert sur på kroppen fordi den ikke har forandret seg fort nok i forhold til forventniner, men det tar lang tid å bli komfortabel, og å stole på at arbeidet lønner seg over tid. I år er jeg enda litt klokere og må bare stole på at det jeg gjør funker, også får jeg smøre meg med tålmodighet!

Store innkjøp!
Jeg har alltid vert feig når det kommer til store innkjøp, for det er jo litt skremmende å ut med masse penger i en smell, men alle de større kjøpene har virkelig vert verdt det! 

Først kjøpte Andreas ny bil, og planen var at dette ble “fellesbil” som vi skulle bruke sammen på langturer og slik, og at jeg skulle ta vare på Passaten og bare bruke den til og fra jobb. Ut av ren tilfeldighet fant jeg denne skjønnheten og da var jeg solgt, så da ble det to nye biler på 1 uke!

Ikke lenge etter dette bestemte vi oss for å investere i garasjegym. Garasjen ble ikke brukt til annet enn oppbevaring av malingsspann uansett. Gymmet ble jo utrolig bra, men vi får dessverre ikke brukt det om vinteren på grunn av at det ikke er isolert garasje.

Bilder av gymmet ligger HER!

Det er jo kanskje litt stor overgang fra bil og gym til snowboard, men det er jo faktisk en investering som jeg har utsatt i ufattelig mange år nettop fordi det er dyrt så jeg synes den fortjener en plass her også (Også trenger jeg en unnskyldning til å skryte enda mer over hvor fint det er)!

Combat kristiansund!
Vi gjorde det riktignok dårligst av alle som var der, men det var jo litt av en opplevelse likevel!

Dere kan lese mer om det og se flere bilder her

Reisene!
Jeg har for første gang i mitt liv vert på fler enn bare én reise på ett år! I Mai var vi i Kreta og i desember dro vi til Egypt!

Jeg må si at til tross for den eksepsjonelt gode standarden i Egypt, så passet Kreta mye bedre til oss. Egyptere er sære, og selv om vi fikk god service så var det ingen som slo av en prat med mindre de prøvde å få penger fra oss, og det er ganske ødeleggende når man prøver å slappe av. Man føler seg litt utnyttet.

Derfor skal vi tilbake til Kreta i år også! Denne gangen prøver vi å få med hele vennegjengen, så satser vi på at det passer for alle!

Det har vert et kjempebra år, og det er jo enda mye flere ting som fortjener en plass i dette innlegget, men det får holde med dette! Takk for året som var, og velkommen til det nye!

Dag 1 på “diett”!

La meg bare si med en gang at jeg kaller det en “diett” (Med hermetegn) fordi det ikke direkte er en diett. Jeg skal ikke følge ei kostholdsplan eller veie maten min, jeg skal bare bruke det jeg kan om kosthold for å få vekk noen av de kiloene jeg har lagt på meg siden Egypt, og selvfølgelig å gi kroppen min det den trenger. Nøkkelordet her er næring da det viktigste for meg er å kjenne at kroppen fungerer igjen (Noe den ikke har gjort den siste måneden)

Jeg preppa litt i gårkveld slik at det skulle være enklere å starte opp de gode vanene med en gang. Sånn som “Morgen Cocktailen” min!

Jeg brukte juiceren til å, vel obviousely lage juice av 3 sitroner. Jeg drikker en juice av 1/2 sitron, ei spiseskje eplecider eddikk og vann hver morgen. Jeg harikke husket det nå i jula og jeg merker det veldig godt på kroppen at jeg er mer oppblåst enn hva jeg er når jeg gjør dette om morgenen. Det skal tross alt kickstarte forbrenningen.

Jeg la til og med opp tabletter for hele uka (Vitaminer, omega, magnesium, krom og spirulina).

Denne esken kjøpte jeg faktisk for mange år siden. Jeg var lei av å ha med mange esker med piller hver gang jeg skulle dra et sted (Må minne om at jeg jogget hver eneste dag, så å vokne om natten med krampe var garantert om jeg glemte magnesium et par dager). Nå prøver jeg å fylle den opp en gang i uka slik at det er enkelt for meg å ta vitaminene hver morgen (vil nevne at jeg egentlig ikke veit om alt funker, men synes immunforsvaret er blitt mye bedre av spirulina og jeg røyter ikke så brutalt når jeg bruker B-vitaminer).

En annen liten “Prep” jeg gjorde i dag var å gjøre klar søtpoteten. Som jeg skrev i juleinnlegget fikk jeg en beholder med lokk som hadde mange ulike “Kuttskiver”, så da fikk jeg testa den!

Funka som en ostehøvel bare at det ble “Sticks” istedenfor skiver! De ble jo litt i det tynneste laget, men de ble mye raskere ferdig i stekeovnen på den størrelsen her, så jeg synes det er genialt!

Etter jeg hadde lagt opp det jeg trodde var tilstrekkelig med chips på stekefatet hadde jeg vann i beholderen og satte resten i kjøleskapet slik at det er klart til i morgen!


Jeg tror jeg sjeldent har truffet så “Spot on” når det kommer til mengde mat, for jeg spiste alt bortsettfra noe av fettet som var under fisken. Jeg veit det er “sunt fett” men det smaker ikke akkurat veldig godt, så jeg tok vekk på de bitene som hadde mest.

Med denne “søtpotetløsningen” så kommer det til å bli en lek å lage middag, men jeg må finne en lur måte å gjøre klar frokost og lunch dagen i forveien uten at den blir tørr eller “uggen”. Jeg føler at alternativene mine er egg, havregryn eller proteinpannekaker, men tror jeg skal teste å lage en smoothiebowl en dag, for det virker som en god frokost som fint kan stå over natten, men jeg orker ikke tenke mer på det i dag. Nå skal jeg nyte det å kunne legge meg tidlig (med lukka vindu) for en gangs skyld!

Kom gjerne med gode frokostalternativer som fint står seg i kjøleskap over natten!

Sesongens første tur!

Jeg skulle egentlig til skrive “årets første”, men skal jeg skrive det for alt jeg har gjort i dag blir det mye, haha! I dag var jeg og Andreas oppe i skibakken på Oppdal for første gang, både i år og denne sesongen!

Vi kjøpte oss jo nye Nitro-brett da vi var i Trondheim så vi var ivrige etter å teste de. Andreas kjøpte jo et godt brukt snowboard nyttårsaften 2016, og jeg har hatt det samme siden jeg var 12år gammel, så vi var begge klar for å gjøre en utskifting.

Grunnen til at jeg ikke har bytta ut mitt iløpet av 12år er fordi det har funka greit nok, pluss at jeg har ikke vert spesielt aktiv i bakken før 16/17 sesongen. Jeg må passe på å skrive opp når vi er der i år slik at jeg kan regne ut om jeg heller burde satse på ett sesongkort neste år.

Jeg tok ikke noen bilder oppe i bakken i dag men jeg har veldig lyst å vise frem det nye brettet!


Jeg synes det er så utrolig vakkert! Jeg skulle jo egentlig ikke ha nyt brett i det heletatt, men jeg har hatt lyst på disse bindingene utrolig lenge på grunn av fargen (Og at de gamle mine er helt utslitte og åpner seg), men siden de var så utrolig dyre ble det en bedre deal å kjøpe pakkeløsningenDet var egentlig bare tilfeldig at de passet så godt sammen for jeg fikk tilbud om to ulike brett, og det var dette som passet best til min kjørestil (Ifølge dama på Boardshop)

Jeg var så gira på å få meg nytt brett at jeg helt ærlig ikke la merke til verken farge eller mønster før vi dro for å hente det.Jeg synes det var utrolig deilig å stå på også. Jeg har jo som sagt ikke vert veldig aktiv, men jeg falt ikke en eneste gang i dag, og jeg tryna nesten hver eneste tur i fjor. Jeg tror gamlebrettet må ha vert for mykt, langt og utslitt så det var verre å kontrollere.

Den store drømmen nå er å få lånt noen truger og kunne gå opp på en eller annen topptur med brettet på ryggen og å kjøre ned igjen, gjerne i urørt puddersnø. Dessverre har det ikke vert mye til vinter i år så jeg veit rett og slett ikke hvor vi kan finne et sted hvor det er godt å gå opp, og nok snø til å komme seg ned (på brettet).

Jeg er så sykt støl i de stakkars låra mine nå, både på grunn av gårdagens bodypump og kjøringen i dag. Jeg tror det blir hvile på beina i morgen, men hvem veit, plutselig blir det wod med thruster og burpees. Uff..

Godt nyttår folkens!