Det verste med beinpress…

… er beinpress! Neida (joda), men det som faktisk er mest kjedelig er å rydde opp etter seg selv etterpå.

Idag bestemte jeg meg for å kjøre en skikkelig leg-day! Gårsdagens bein-trening ble for meg mest med løft av egen kroppsvekt, og da var beina klar for en skikkelig gjennomgang idag. I tillegg har jeg ukas første fridag i morgen, så da har det ikke noe å si om jeg ikke kommer meg ut av senga.

Jeg begynte med 10min gåing på mølle med 6-12% (?) Stigning og 5-6km/t. Deretter tok jeg et “beinapparat”.

Allerede etter 2/4 av disse øvelsene var jeg skikkelig skjelven i beina. Det var litt deilig, for som oftest klarer jeg ikke å ‘banke’ musklene nok fordi jeg får for høy puls (kettlebell, tabata & sirkeltreninger).

Etter jeg hadde gjort ferdig alle 4 øvelsene (alle med ulik vekt, rap og sett) lekte jeg litt med “air-squat” med strikk rundt knærne. Jeg fikk skikkelig kontakt med rumpa, som antagligvis kan ha vert grunnen til at jeg klarte å perse i beinpress!

Idag tok jeg nemlig 260kg i beinpress! Og det etter 10×150, 10×180 10×200 og 8×230! Hadde jeg gått rett på 180 og deretter 260 ville jeg nok fått flere reps, men er fornøyd med først 2, deretter 3 reps!

Da vi kom hjem tok jeg jeg en rask dusj og la meg rett ut i senga, hvor jeg spiste en quest bar og 2 ZMA. Så nå er det bare å sovne og drømme syke drømmer; som alltid.

“God” natt!

Gårsdagens økt!

I går kjørte jeg, Andreas og Kolbjørn ei OLY-relatert bein økt! 

Vi kjørte frontbøy, over-head squat, markløft og overhead utfall. På grunn av skuldra droppet jeg vekt på over-head øvelsene, og holdt bare et kosteskaft over hodet, og isteden for markløft kjørte jeg litt mage/rygg øvelser. Det er ingen tvil om at jeg får gjort mye mindre siden skuldra ikke er 100%, men den er på bedringens vei, så jeg tenker den skal få helt fri ei uke til, og SÅ kan jeg starte på igjen med forsiktige løft som ikke oppfordrer for mye rotasjon og sånn på leddet!

Glder meg til å komme i gang igjen. Det har vert noen forferdelig kjedelige uker, vel, måneder faktisk.

OLY-Kurs!

På søndagen nå dro jeg, kjæresten og Stig til Kristiansund for å være med på kurs for å lære olympiske løft! Olympiske løft er den type løft man ser på for eksempel crossfit-games hvor de løfter stang med vekt enten opp på skuldrene eller over hodet og går ned i knebøy. 

Bildene under forklarer bedre enn jeg kan.


Skuldra mi er ikke i form til å snatche eller noe, men å ta knebøy med stang på skuldrene, og kjøre markløft er fine måter å bli sterkere i disse øvelsene uten å faktisk kjøre de. 

Det var utrolig vanskelig kurs, men det var også så gøy at de 3timene fløy forbi! Jeg føler jeg fikk mye ut av kurset, og at denne treningsmetoden faktisk kan være noe jeg ønsker å “satse” på! Idag har jeg laget et oppsett som jeg og kjæresten skal trene hvor både markløft, over head knebøy og frontbøy er med, så det blir spennende å se om vi klarer å stå i morgen!

Synging og shopping!

I det siste har jeg fått en stygg uvane hvor jeg “Oversetter” alle sangene jeg hører fra engelsk til nynorsk eller dialekt. Det er ganske fælt i seg selv, og det hjelper ikke akkurat på at jeg synger like vakkert som en elg i brunst. “Mitt hjarte er ein spøkelsesby” “Eg kom inn so ei rivarkule” “Sola stjin å det gjær du au!”, rett og slett nydelig, helt klart en million dollar idea.

Jeg har egentlig generelt vert litt ekstra sær og eksepsjonelt lykkelig den siste tiden! Jeg plystrer, løper rundt og leker med Neo, danser og tar springfart hit og dit og så shopper jeg som en gal. Shopping har alltid vert et problem når jeg er glad, som kanskje er motsatt for mange. Heldigvis har jeg vert superblakk hele året, så jeg shopper fornuftig (til dels), uansett, her er noen av tingene jeg har kjøpt!


Denne tightsen er bare RÅ og kjempegod, selv om den sklir ned litt. Gleder meg til å teste den på trening i kveld! 


Denne er sykt god, og selv om det er litt utenfor komfortsonen med tanke på store lår som dingler og tyter så bare elsker jeg å bruke den! (Har faktisk 4 stykker i ulike farger)


Digg-Digg-Digg! Ikke er den like kort som den andre, pluss at shortsen utenpå gjør den litt mer psykisk komfortabel, eller hva jeg skal kalle det!


Denne bestilte jeg idag! Tror den kostet ca 100,- så jeg kan ikke si at jeg blir ruinert av shoppingen akkurat!


Denne er veldig enkel, men jeg kjente at jeg MÅTTE ha den da jeg så den, er greit å ha noe som ikke er så veldig voldsomt i skapet også, for det går mye i neonfarger eller mønster for min del! 

Har også kjøpt et tennis-sett, og har bestilt 2 nye tightser og 3 kjoler til (Ikke sladre til kjæresten da, hehehe). Vil vise frem alt når jeg får de i posten iløpet av neste uke!

Q: Hvilke uvaner har du? Får du noen spesielle reaksjoner på å være i godt humør?

 

I senere tid..

Så jeg har bert heller frabærende i det siste. Blogging er blitt kjedelig, og jeg tror alle følgerne jeg har her inne uansett følger min Instagram eller facebook, men jeg kan alltids oppdatere litt. Så, hva er nytt?

Jeg har kuttet ut Lavkarboen til fordel for et sunt og normalt kosthold! Hverken jeg eller typen trivdes med effekten lavkarbo hadde på kroppene våres, selv om maten var nydelig. Det betyr at jeg har det beldig travelt for tiden med å skulle spise mest mulig av de tingene jeg ikke har kunnet spist de 2 forrige månedene! Ostepop, softis og ris var noen av de mange tingene som ble konsumert i helgen!

Jeg har fått bekreftet betennelse i skulder. Så de neste to ukene er 100% treningsfri, i tillegg til at jeg må knaske arcoxia hver morgen. Etter 3 uker kan jeg vel såvidt begynne å løfte litt igjen, men det blir mye bentrening fremover.

På dagens joggetur klarte jeg å inhalere ei flue, og i min forfjamselse klarte jeg da å takle meg selv og tryne i gjørma. Jeg hat sjeldent hatt d så vondt som da jeg måtte rense såret for stein og jord!

Jeg har også fått meg ny tattoo! Kjempefornøyd med den, og er ganske stolt av at jeg tegna den helt selv!

Føler forresten at jeg er MEGABRUN på dette bildet! Lå og steiket i sola på hytta sammen med svigerfamilien hele helga, så jeg har blitt mye brunere enn jeg var!

Har hatt en fin sommer så langt, hva med dere?