Synging og shopping!

I det siste har jeg fått en stygg uvane hvor jeg “Oversetter” alle sangene jeg hører fra engelsk til nynorsk eller dialekt. Det er ganske fælt i seg selv, og det hjelper ikke akkurat på at jeg synger like vakkert som en elg i brunst. “Mitt hjarte er ein spøkelsesby” “Eg kom inn so ei rivarkule” “Sola stjin å det gjær du au!”, rett og slett nydelig, helt klart en million dollar idea.

Jeg har egentlig generelt vert litt ekstra sær og eksepsjonelt lykkelig den siste tiden! Jeg plystrer, løper rundt og leker med Neo, danser og tar springfart hit og dit og så shopper jeg som en gal. Shopping har alltid vert et problem når jeg er glad, som kanskje er motsatt for mange. Heldigvis har jeg vert superblakk hele året, så jeg shopper fornuftig (til dels), uansett, her er noen av tingene jeg har kjøpt!


Denne tightsen er bare RÅ og kjempegod, selv om den sklir ned litt. Gleder meg til å teste den på trening i kveld! 


Denne er sykt god, og selv om det er litt utenfor komfortsonen med tanke på store lår som dingler og tyter så bare elsker jeg å bruke den! (Har faktisk 4 stykker i ulike farger)


Digg-Digg-Digg! Ikke er den like kort som den andre, pluss at shortsen utenpå gjør den litt mer psykisk komfortabel, eller hva jeg skal kalle det!


Denne bestilte jeg idag! Tror den kostet ca 100,- så jeg kan ikke si at jeg blir ruinert av shoppingen akkurat!


Denne er veldig enkel, men jeg kjente at jeg MÅTTE ha den da jeg så den, er greit å ha noe som ikke er så veldig voldsomt i skapet også, for det går mye i neonfarger eller mønster for min del! 

Har også kjøpt et tennis-sett, og har bestilt 2 nye tightser og 3 kjoler til (Ikke sladre til kjæresten da, hehehe). Vil vise frem alt når jeg får de i posten iløpet av neste uke!

Q: Hvilke uvaner har du? Får du noen spesielle reaksjoner på å være i godt humør?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg