Photoshoot med hunden (gone wrong)!

De som har lest bloggen fast og trutt veit jo at Neo ikke akkurat er glad i kameraet, men jeg elsker å ta bilder så han må bare bli vant til det! Kan ikke akkurat si at det ble bedre etter jeg fikk speilrefleksen, mer lyd og lys.. haha!

Noen få blinkskudd fra dagens tapre forsøk! Verdt å nevne at Neo faktisk IKKE er sint, farlig eller en skummel hund til tross for hva det ser ut som på bildene, rett og slett bare tatt midt i en bjeff, for eksempel.

Men til tross for mange “uheldige” men underholdende bilder fikk jeg et nydelig bilde hvor det ser ut som han smiler (Sånn som han alltid er etter vi har lekt med han).


For hvert femtiende katastrofebilde finner man et gullkorn <3

Deilig dag!

Dagen startet med en helt nydelig frokost!

En blanding av vaniljekesam, ca 2dl, en håndfull havregryn, et eple, en banan og litt fryste, knuste bringebær!

Klokka 10 hadde jeg morgentimen, som hver fredag! Femten ulike relativt simple øvelser, alle som kan gjøres med manualer og stepkasse.
Bruker to minutter per øvelse, så det blir ganske tungt faktisk!

Etterpå kjente jeg at jeg hadde ekstra å gi så jeg dro på fjelltur, en kort tur opp til øverakselshaugen. Skulle egentlig ta masse bilder med speilrefleksen men den var selvfølgelig tom for strøm.. litt surt, men man lærer av sånne feil!

Var kjempefin tur! Helt nydelig å få gått en tur og å få sol, om ikke på kroppen så i hvert fall i ansiktet!

Nå skal jeg slappe helt av resten av dagen, klokka 20 blir det klargjøring til bootcamp i morgentidlig.

R.I.P kondis.

Så en ting som er helt sikkert er at kondisen hverken blir bedre eller holder seg ved like hvis man ikke trener cardio. Er vel minimum 3 uker, kanskje heller nermere 5 siden sist jeg var på spinning og hadde noen form for kondisjonstrening.

For å si det sånn var det bare såvidt jeg kom meg gjennom 50min spinning idag, men jeg klarte det! Gikk riktig nok rundt i svime fra vi var ferdig med spinningen klokka ett og frem til jeg skulle ha gruppetime klokka halv 8, men jeg klarte det!

Etter gruppetimen bestilte jeg litt diverse produkt fra treningsshop som vi plukket opp nå.

Har aldri prøvd noen av disse proteinpulverne før men har hørt mye skryt om de så da må de testes.

Denne bcaa’en er definitivt best på smak og anbefales! Favoritten er, tja, peach ice tea, raspberry eller denne (crazy mango) men alle er kjempegode så her kjøper man det som frister og man blir ikke skuffa!

Nå er det ‘lalletid’ for en sliten kropp! Ny dag og nye muligheter i morgen (til å forbedre kondisen) haha!

God morgen!

I dag våknet jeg av meg selv i 8tiden! Deilig å våkne tidlig av meg selv for en gangs skyld.

Sto opp og stekte pannekaker. Vi har testa et nytt proteinpannekakepulver fra Star Nutrition. Pannekakene blir litt tørre, men smaken er god nok i seg selv!


Nå har jeg vert helt i ro egentlig i tre timer. Spiste opp maten mens jeg så på Breaking Bad. Fått skikkelig dilla på den serien, men eneste gangen jeg får sett den er på dagtid som er fullstendig idiotisk med tanke på at mesteparten av serien foregår i mørket.


Dere kan jo se gjenskinnet selv i de lyse scenene her.

Etter jeg hadde spist opp fortsatte jeg med tegningen, men har egentlig ikke kommet stort lengre, bare fått inn noen detaljer til her og der.

Nå skal jeg straks på spinning med Frank, har ikke trent Cardio eller spinning på sikkert en måned så dette kan bli spennende!
 

Nytt tegneprosjekt!

Normalt kaller jeg det bare for ei tegning, men her må det rett og slett kalles prosjekt da jeg allerede har brukt mange dager på den. Tror det nærmer seg ei uke og jeg er knapt nok 1/3 ferdig.

Jeg ser jo på breaking bad for tiden (For andre gang, vel og merke) og jeg blir alltid inspirert av seriene jeg ser på, så da ble det til at jeg ville tege Walter White AKA Heisenberg.


Normalt ville jeg vert ferdig med et vanlig portrett på en dag (8t) men jeg klarer ikke sitte konstant å tegne på grunn av alt som foregår på daglig basis. Det er uansett bare en liten grunn til hvorfor den tar så lang tid å fullføre. Alt som dere ser jeg har tegnet så langt tegnet jeg allerede på dag 1 (Sett bort fra barten, den begynte jeg med idag). Jeg har begynt med en ny teknikk hvor jeg går “raskt” over og tegner inn linjer, litt skygger og sånn, deretter går jeg over utallige ganger og forbedrer tegningen istedenfor å prøve å bli ferdig så raskt som mulig.

Har aldri hatt tålmodighet til å jobbe lenge med èn tegning, har liksom alltid vert om å gjøre å lage flest mulig på kortest mulig tid, så jeg er veldig fornøyd med at jeg har klart å holde meg til en tegning flere dager eller uker. Det er jo helt klart de som blir best også.


Dette ‘lille’ bildet tok jeg og la ut på instagram for fem dager siden, og dere ser jo at jeg har ikke tegnet mer eller kommet lengre siden da, men det er jo blitt stor forandring, synes jeg selv ihvertfall.

Jeg kjenner det hjelper mye å ta pauser og se på progresjonen på bilder faktisk. Sånn som akkurat nå ser jeg hvor mye jeg kan gjøre for å få øynene bedre og mer realistiske, mens tidligere idag følte jeg meg ferdig med de.

Det jeg gruer meg mest til er fingrene. Hender generelt er utrolig vanskelig å få realistiske da det er så mange små detaljer, men jeg får bare ta en dag av gangen og jobbe videre!

Dagens trim!

Klokka 11 dag dro jeg til kiropraktoren for å prøve å løse opp i hva enn det som foregår i skuldra mi for tiden. I tillegg fikk jeg tatt korsrygg/hofter og det føles veldig bra så langt!

Siden jeg var og “knakk” så bestemte jeg meg for å droppe å trene og gikk en tur med Neo istedenfor! Fikk tatt en del bilder med speilrefleksen men jeg er ikke helt stødig på det så selv de beste bildene ble bare OK.*Ædda bædda*


Il tempo gigante i farta.

Så ja det er et par av bildene. Som sagt så ble de ikke fullt så bra som jeg hadde håpet, men å bruke speilrefleks er en kunst, og jeg tror det kameraet jeg har utmerker seg mest på nærbilder og bilder tatt med blitz.

Nå er jeg superklar for mitt siste skift før friuke! Det er så deilig å ha fem dager fri, inkludert helgen som jeg får tilbringe med kjæresten i ro og mak her hjemme. Jeg skal prøve å sette sammen et par amrap og afap’s sånn at jeg får trent litt heftigere enn ren styrke. Har vert ei rolig uke, så er klar for å rive litt i musklene og lungene igjen!

Cheat day for vektnedgang?

Jeg har jo hatt to delvis cheat days nå. Først vafler, pizza og 1/2 boks ben&jerrys på lørdag og litt twist, oreo og restene av ben&jerrys isen I går.

Idag er jeg ca 1kg lettere (800g) enn jeg var på fredagsmålingen!

Veit jo at vekten hopper litt opp og ned av seg selv, men jeg må si det var godt å se det tallet som kom opp! Et tall jeg ikke har sett siden I fjor! I tillegg var det ikke bare tallet som gjorde at jeg fikk en knallstart på dagen, men jeg så flere konturer av magemuskler! Altså de er der under et par cm for mye fett, men de er der! Jeg har faktisk muligheten til å få frem mer enn bare en flat mage og det synes jeg er en god følelse!

Det er jo egentlig vanskelig å ta noen mål på om magetrening funker fordi magen er kompleks og har utrolig mange forskjellige magemuskler som aktiveres av mange ulike øvelser. Derfor var det utrolig digg å se at det var muskler der, for jeg har hatt mindre magefett før uten å se det, det betyr at de øvelsene jeg har gjort faktisk funker bra!

Hva som utløste den akutte vektnedgangen veit jeg ikke. Kanskje jeg spiste mindre kalorier de dagene jeg hadde cheat day til tross for at det jeg spiste var usunt. Kanskje det at jeg slappet av og ikke tenkte noe på hva jeg hadde i meg hjalp, eller kanskje jeg har vert litt overdrevent streng i kosten og gått for mye på underskudd slik at når kroppen fikk noe ekstra å jobbe med så kickstartet forbrenningen. Who knows, who cares, as long as it works tenker jo jeg!


Alle klærne (Hot-pants topp og caps) får du kjøpt på Treningsshop med 25% avslag ut Mars! Denne hotpantsen er den diggeste jeg har faktisk, mykt stoff, høyt liv og null gjennomsiktig!

Nå er det bare to skift før jeg går ut på langhelg! Skal prøve å slappe skikkelig godt av og få senket skuldrene. Tror det har mye å si for vektnedgang sin del samt bare det å føle meg bra. Skal få lest litt, tegna ferdig mitt nåværende prosjekt og bare nyte friheten frem til jeg skal på job igjen! Dessuten skal jeg begynne å få litt cardio inn I treningsritualet mitt med sykling og gåturer så lenge været holder seg! Hele 10 grader nå, og det må man utnytte seg av!

Satser på at kiropraktoren klarer å finne ut hva som foregår med den sene/muskelstrekken også siden den blir værre hver dag, og da er det enklere å vite hva jeg burde holde meg unna. Håper ihvertfall at sykling går bra sånn at jeg kan på spinning på onsdag!

Ha en nydelig mandag!

 

Contouring, kødder du?

Jeg veit det har blitt en greie med såkalt “Instagram – makeup”, countouring og rett og slett bare være en kameleon på generell basis. For mange er det hobby, de elsker å leke med sminke som jeg godt kan forstå, for andre er det en sykdom. Man har rett og slett så lav selvtillitt at man ikke kan gå ut døra uten å slanke haka, panna nesa og kinnbeina med sminke slik at man ikke er gjennkjennelig etterpå.

Sånn helt seriøst, hadde jeg kjent denne jenta og aldri har sett henne uten sminke (eller omvendt) så hadde jeg kommet til å gå rett forbi uten å kjenne henne igjen. Det er jo ikke samme person lengre. Det var greit når folk bare klinte på seg brunkrem og 20 lag maskara, men når de til og med endrer ansiktsformen sin med sminke så synes jeg det begynner å bli sjukt. Vil likevel ha et åpent sinn her og si at det er selvfølgelig opp til hver enkelt, men jeg tror ikke det er helt sunt for hodet å holde på sånn, personlig mening.

Likevel, sminke er sminke og alle bruker det om det er lite og sjeldent eller masse og hver dag. Det jeg reagerer litt sterkere på er en trend som virkelig gjør meg forbanna i sjela. Kroppskontouring.

Sånn seriøst!?
Jeg husker jeg så en video som handlet om nettop dette for flere år siden. Jeg lette vel etter tips til mageøvelser og kom inn på en “instant abs” video hvor hun sminka på seg sixpack, men jeg trodde ikke det kom til å bli en greie som folk faktisk gjør!

For det første, du skjemmer deg ut. Virkelig, det mener jeg. Når man ser hvor tynn denne jenta her er så skulle det faktisk ikke så jævla mye til før hun har fått ekte abs, men neida, istedenfor å ta 30min til kjernetrening om dagen så bruker vi en time og sminker det på oss. HALLO hvor skutt i hodet er man når man gjør sånn!? Jeg vet jo naturligvis ikke om akkurat dette bildet kun er en eller annen airbrush-artist som vil vise hva han får til, men hvis folk gjør dette når de skal på stranden eller generelt være lettkledd så må det være noen dype mentale problemer, og de burde spare pengene de ellers bruker på sminke og dra til psykolog.

De eneste gangene det er greit å sminke på seg six-pack er hvis man skal kle seg ut på halloween som f.eks gladiator, eller hvis man er kraftig overvektig og har høy selvironi.

For det andre så ødelegger sånne folk for oss “normale”!

Jeg hater juks, og det er jo faktisk det. Det er jo juks å fake en perfekt kropp uten å faktisk jobbe for det (Gjelder jo ikke for de som vant i genetisk lotto og bare er perfekte by default; uansett hvor irriterende sånn er) men det å “male” på seg muskler. Det er jo ikke bare magen heller. Folk bruker contour på puppene sine, eller for å fremheve kragebeina for å se slankere ut. BARE SLUTT! Skjerp deg, gå inn i deg selv og finn ut om det virkelig er verdt det. Trenger du virkelig ei smalere nese, eller falske magemuskler? Hvis du virkelig tror at magemusklene kun er til pynt må du tenke om igjen. De har en funksjon, blandt annet å holde deg oppreist. Ta en jævla sit-up. Ligg i planke. Kjør stangøvelser over hodet eller noe. Og please, vurder psykolog.

Det vanskelige magefettet.

Jeg som kanskje de aller fleste med helt vanlig forbrenning sliter med det vanskelige magefettet og kjærlighetshåndtakene. Jeg har jo vert flink med kosten og trening de siste tre månedene slik at det er faktisk bare det som står igjen, ellers føler jeg at lår og armer har trukket seg fint sammen! Men det kalles jo ikke det vanskelige magefettet uten grunn. Det forsvinner ikke om man ikke gjør drastiske endringer.

Det dummeste er jo at jeg veit hvordan jeg skal få det til, men å gjøre det i praksis er værre.

I korte trekk må man, i følge utallige artikler på nett;
Kutte ut alkohol
Kutte ut tilsatt sukker
Gå i kaloriunderskudd
Få i seg nok proteiner
Holde seg unna karbohydrat like før sengetid/sent på kvelden.

Det er fem relativt enkle punkter, og jeg burde få det til. Alkohol er ingen problem å ta avstand fra, er vel knapt nok på ti fester gjennom et helt år, og bare to av disse er “obligatoriske”. Selv toppatleter drikker vel to ganger i året?

Tilsatt sukker tror jeg er et punkt jeg klarer meg sånn helt ok, jeg spiser sjeldent godteri og de to siste gangene jeg har gjort det var det snakk om et par godteribiter før jeg ble kvalm. Det er verre om man også må holde seg unna sukkererstatninger som aspartan(?) og sukkeralkoholer da jeg er veldig glad i Burn Zero og Coca Cola Zero, men for en periode så klarer jeg det uten problem.

Kaloriunderskudd er innafor de aller fleste dager.

Nok proteiner er noe jeg må regne litt på for å finne ut. Jeg har jo fått veldig avsmak fra egg og glemmer alltid å ta proteinshake etter trening så der er det rom for forbedring. Det er vel sagt 1.8g per kilo kroppsvekt, så da er det jo ca 150g protein på en dag, tror ikke jeg når helt dit altså.

Jeg spiser alltid karbo om kveldene. Om det er knekkebrød, havregryn eller frukt. Dette er et forbedringspotensiale.

Men hvis dette er oppskriften da så må jeg rett og slett bare sette meg ned og legge en plan. Jeg må ha mer karbo og protein til frokost og holde meg til proteinrik og lavkarbo mat på kvelden. Finne ut om det er tilsatt sukker i de matproduktene jeg spiser til vanlig, kutte ut brus og energidrikke og rett og slett bare øke på med cardiobasert trening.

Nå er det jo bare 19 dager til bursdagen når jeg helst skulle hatt minimalt med “lovehandles” ihvertfall, men er det gjennomførbart likevel? Tvilsomt. Men jeg kan helt sikker klare å få vekk en liten kilo med fett hvis jeg bare klarer å “get my head in the game”. Jeg skal prøve å sette opp egen matplan, da med mat jeg faktisk liker for jeg har sagt det utallige ganger at jeg skal bruke den planen jeg allerede har, men jeg klarer bare ikke tanken på å spise halvparten av det som ligger på planen min dessverre..

Jaja, ønsk meg lykke til, igjen!

Masquerade

Nå sitter jeg bare å drømmer meg bort i retning av min kommende bursdag.

I går var det akkurat tre uker til, og selv om tiden så langt har gått fort etter jeg bestemte meg for å ha maskerade som faktisk er tre uker siden, så føles det sjukt lenge til! Jeg veit jo tia kommer til å gå ganske fort fremover men likevel. Jeg har prøvd å tenke litt på dekorasjoner osv, men det står rett og slett litt stille. Hvordan dekorere for maskerade liksom, når jeg ikke engang har ei lysekrone?


Ender vel opp med at jeg lager noen masker av papir og legger/henger de opp rundt om kring. Ellers vet jeg ikke hva jeg kan ha. Heliumballonger er helt uaktuelt med tanke på hvem som er mine venner, da blir det rett og slett inhalering på alle mann.

Har (U)heldigvis god tid å finne ut av det på!

Når det kommer til sminke så har jeg bestilt og mottatt en shitload glitter i tillegg til at jeg fikk “mermaid-kit” i julegave, så det blir overdrevent uansett!

Går vel for svart og sølv sånn som dette;

Med litt inspirasjon av “Mermaid makeup”

Tror nok jeg dropper turkis hår og bryn, men ellers ser det jo ganske awesome ut da!

Gjerne kom med tips til meg både med tanke på sminke og dekor!