Kanskje mitt siste innlegg.

Dette kan fort være mitt siste blogginnlegg, siden hele jævla blogsoft legges ned. Ikke skjønner jeg hva det betyr, sånn helt egentlig, men jeg hater å miste plassen min da jeg har vert medlem siden blogg.no starter. Heldigvis er jeg ikke redd for å starte på nytt og kommer nok til å bli wordpress-blogger etter denne legges ned.

 

Jeg var jo ikke og kommer aldri til å være en toppblogger så jeg driter egentlig i hvor jeg blir satt, men jeg synes både det er rart og uforståelig hvorfor nettsiden legges ned. Man skulle jo tro at alle restylanleppene her inne skulle dra inn nok cash til å holde rumpa til Sophie Elise flytende, men slik er det nok en gang ikke. I tilfelle vi ikke blogges før den tid, vi sees, kanskje, eller blogges?

Sharm El Sheikh – Endelig hjemme

JA jeg lovte å blogge så og si hver dag, men på dag to når jeg gikk langs bassengkanten så hekta mobilen i kjolen, den falt ned og ja – trenger jeg å si mer?

Ferien endte derfor i å være mobilfri sett bort fra at jeg fikk inn på mobilen til Andreas et par ganger om dagen for å legge ut bilde på Instagram og svare på kommentarer.

Er vel ingen som tror på meg når jeg sier at det var utrolig deilig å være mobilfri, spesielt med tanke på hvor mye på nett jeg er, og hvor mange plattformer jeg er aktiv på (Snapchat, Instagram, blogg osv.) Det var egentlig en befrielse, og jeg føler ikke spesielt mye stress rundt det å skulle ordne en ny en, for da hadde jeg jo kjøpt en ny i Egypt.

Uansett, her kommer en utrolig kjapp recap av ferien!

Bading;

DCIM100GOPROGOPR1216.JPGDCIM100GOPROGOPR1221.JPG
Sol(nedganger);

Late dager ved bassenget og masse, masse mat.


Enkelte klarte heller ikke vente til etter bildet ble tatt med å spise (HINT: mamma)

Jeg skal ikke gå mer inn i detalj, i grunn, for det kommer en video etter hvert, jeg veit bare ikke om jeg skal kjøre en “Musikk” video som er litt mer “Tjohei dette er Egypt” og en vlog med litt mer hva vi holdt på med, som var i bunn og grunn ingenting. We’ll see!

 

Egypt dag én – hotellet

Jeg var fast bestemt på å få til å blogge på denne turen, og jeg ville blogge både ofte og med masse bilder!

Vi er i Sharm el Sheikh ei uke fra idag, Andreas, mamma og meg. Idag var reisedagen.

Jeg og Andreas la oss 20:00 i går, sto opp 01:00 idag og var fremme i Egypt rundt 18:00.

Siden dagen gikk med på reise så har jeg ikke så masse å fortelle, så da får dere heller se noen bilder fra hotellrommet!

Det er ikke bare seng, bad og veranda. Vi har WALK-IN closet og et “stillerom” mellom veranda og seng! Jeg har aldri hatt et så stort hotellrom før, og jeg er veldig fornøyd! Men nå er jeg halvdød, så jeg skal prøve å komme sterkere tilbake i morgen!

Vlog – runde hos frisøren!

https://youtu.be/XPt8tARRDfE

I dag var jeg hos frisøren i 4,5 timer for å gjøre meg sydenklar! om 20t går flyet fra Oslo, og jeg gleder meg så sjukt at hele kroppen kribler! har sjeldent kjent på slik reisefeber før! håper på å få sove litt før vi begynner å kjøre i 2-3tiden i natt, men med tanke på hvor sjukt oppgiret jeg er så er sannsynligheten heller liten!

vi snakkes i Egypt da!