Operasjon på fredag!

Kommende fredag (31 oktober) har jeg fått innkalling til Øre – nese – hals avdelingen ved Molde sykehus. Da skal jeg endelig bli kvitt de plagsomme mandlene mine. 

Siden jeg allerede har skeiet voldsomt ut i matveien, blir den kommende uken brukt til å spise all den maten jeg ønsker og ikke kan spise de to neste ukene.

Jeg gleder meg selvfølgelig til å bli kvitt “mandelproblemene” eller hva jeg skal kalle det, men det er litt skremmende å skulle legges i narkose for første gang. Dessuten frykter jeg smerten når jeg vokner igjen. Hva om jeg blir missbrukt når jeg ligger der neddopet? (Neida, nevrotisk er selv ikke jeg) men det er jo litt skremmende å skulle ha null kontroll. Noe som er litt ironisk med tanke på hvor lite kontroll jeg har hvis jeg drikker alkohol.

To uker uten trening. To uker med saftis, vannmelon og grøt. Det sykeste er at dette nesten høres deilig ut. To uker med late dager på sofaen og SOA. Jeg tror faktisk kroppen vil ha godt av det, og det blir deilig å ikke alltid frykte neste halsbetennelse eller abcest. 

Q: Har noen der ute fjernet mandlene? Er det vondt? Hva spiste du? 

tjohei.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg