Måndlig formsjekk!

Idag kjørte jeg og Frank formsjekk igjen for femte gang i år! Som jeg skrev i går har vi sjekk hver måned den 20. Vi tar bilder fra alle sider (i noen lunde samme antrekk hver gang) og tar i hovedsak mål av 5 punkter.

Lår, legg, hofter/kjærlighetshåndtak, midje og rygg/bryst. Jeg har ikke målene foran meg, og er heller ikke gira på å legge ut de enda, men jeg har fordelt på disse 4 månedene gått ned 26cm og nesten 10kg! Jeg er veldig kritisk til egen kropp, og ser sjeldent noe positivt med meg selv – men jeg synes faktisk det er sykt kult at jeg har gått ned såppas! Dessverre så er det ikke bare “kult”, for jeg er bittelitt frustrert. Jeg tenker jo selvfølgelig “YES!! Virkelige resultat!”, men så kommer den kritiske stemmen inn “Tenk hva du kunne oppnådd om du ofret alle cheat-meals’a?”.

Det er jo bare typisk meg å skulle ødelegge noe positivt med negative tanker. Tenker at jeg kunne gjort enda bedre. Jeg kunne hatt helt flat mage, eller markerte muskler på beina når jeg står vanlig. Jeg knuser egentlig selvtilitten min med slike tanker, men jeg tror også at det er disse slemme tankene som driver meg. Hver trening, hver kilo jeg går ned og hver cm som forsvinner så tenker jeg bare “Du kan bedre enn dette!!”, så gjør jeg bedre neste gang. Det er kanskje ikke så dumt å være kritisk til meg selv, så sant det ikke går over stokk og stein. Jeg ønsker virkelig ikke en spise eller treningsforstyrrelse (Eller å dra på meg flere skader).

Når jeg likevel skriver om skader; Var jo på MR idag også, og da sto håndledd for tur! Jeg snakket jo med radiologen eller hva det kalles før jeg gikk inn og ut fra min forklaring så mente han at det kunne være “trange tilstander” som gjorde at jeg har vondt. Rett og slett at det er noe som ligger i klem. Jeg håper han har rett, for da er det en relativt grei sak å få løsnet opp!

Før jeg dro inn på MR rakk vi også både å gå på tur og shoppe litt, så det kommer ut bilder både fra tur og hva jeg kjøpte enten ikveld eller i morgen! Ikke at noen bryr seg med tanke på at jeg har knappe 5 besøkende på bloggen om dagen. Det er egentlig ikke noe bedre at jeg sitter her og skriver til meg selv enn de som prater med seg selv. Men igjen, det er tross alt mest for meg selv slik at jeg kan se tilbake på dette om et år – når jeg er tjukk igjen! #alwayspositive

#Formsjekk #trening #fitness

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg