En ny start.

Som jeg nevnte i forrige innlegg er jeg rett og slett deprimert for tiden, og jeg har prøvd å grave litt dypt i hvorfor jeg har blitt deppa – for jeg kan ikke klage over livet mitt!

Problemet er nok at jeg ikke har ett “oppdrag” på lenge. Det høres teit ut, men jeg er mer lykkelig når jeg utfordrer meg selv, og som dere vet har jeg ikke hatt verken treningsplan eller kostholdsplan på lenge. Jeg har knapt nok trent siste halvår. Jeg har hatt to runder med sjukdom, vert generelt utslitt og egentlig deprimert så og si hele perioden.

Energinivået mitt har endelig bedra seg, jeg sover svært sjeldent på sofaen etter jobb noe jeg var avhengig tidligere for å fungere. Nå har jeg jo sovet sikkert 14 timer om dagen for å bli frisk igjen men det synes jeg ikke burde være en del av beregningen.

ANYHORSE!
Jeg har lyst å gi meg selv ei utfordring/oppdrag for å se om det hjelper på humøret. Målet er å gå ned til ei viss vekt før desember. Nå vil jeg ikke dele hvor mye jeg veier, ønsket vekt osv for uansett hvor mange ganger jeg skriver “Dette er passende vekt for meg og min kropp” blablabla så hjelper det sårt lite hvis noen veier det samme eller mer enn meg og blir krenket fordi jeg synes selv jeg er ‘for tung’.

Men målet vil være å gå ned 9kg på 9 uker, som er hundre prosent gjennomførbart og ikke egentlig veldig vanskelig hvis jeg er veldig streng med meg selv. Jeg hadde ei plan om å spise vanlig husmannskost og bare telle macroene mine, men problemet er bare at det er så utrolig lite spesifikt og det kan ta flere uker før jeg får noen resultater, derfor skal jeg gå tilbake til min gamle kostholdsplan disse ni ukene bare for å sikre at jeg når dette målet.

Jeg bladde nettopp gjennom bildene mine fra diett-tiden. Selv slik jeg så ut på det absolutt første formbildet gir meg nesten tårer i øynene. Hvordan kunne jeg la meg selv gå opp så mye i vekt igjen etter all den harde innsatsen jeg la ned for å bli kvitt de ekstra kiloene? I HAD ABS FOR GODS SAKE. Jeg blir så irritert fordi jeg sier alltid til alle andre at jojo-slanking ikke er bra, men så gjør jeg det selv omtrent hvert år.. Dette er jo fullstendig ‘besides the point’ men jeg måtte bare få litt utløp.

Poenget er ihvertfall at jeg har funnet et prosjekt. Jeg tror det blir bra, for jeg har egentlig sjukt mye tid til overs om dagene, og de kaster jeg uansett bort på frustrerte fruer binge-watching. Da kan jeg heller bruke de 1.5 timene på å lage mat. Så nå skal jeg finne den hersens kostholdsplanen og skrive opp den ukentlige handlelisten, så blir lørdag fast handledag, søndag fast mealprep dag.

Jeg har jo prøvd og feila på de diettgreiene hele året, så jeg tror at ved å gjøre det til et prosjekt med spesifikke mål og en “finish-line” så kan jeg klare det. Men igjen så er det ikke første gang jeg har skrevet et langt innlegg om at jeg skal begynne på diett og at jeg endelig har “en grunn” til å klare det bare for å drite meg ut 2 sekunder senere og drukne sorgene i en ostepop-pose. Vi får se. Nei vi får ikke se jeg SKAL klare dette. Fast bestemt. Basta bom, tankens kraft og slik. Ugh, jeg må begynne med den listen nå. Kommer tilbake neste uke for å fortelle hvordan det har gått! (Flere andre urelaterte innlegg kommer før den tid)

bye!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg