Min treningsreise på instagram.

I dag satt jeg og scrolla litt på instagram. Min egen vel og merke. Jeg har en app hvor jeg kan slette 1000 bilder med ett trykk om jeg vil.

Jeg vurderte det siden jeg har fokusert instragrammen 100% mot fjelltur og naturbilder, men så tenkte jeg «Fuck that»! Instagrammen min er jo hele livshistorien min omtrent! Som jeg har sagt ble jeg på en måte gjenfødt i 2014, og der inne ligger alle oppturer og nedturer jeg har hatt de fire siste årene ? jeg vil bare ikke kvitte meg med de.

Her har jeg bilde fra første gang jeg mestret å klatre i tau. Før denne dagen hadde det vert helt umulig for meg å komme høyere enn akkurat dit jeg traff idet jeg hoppet.

Jeg kjøpte en kjole i str. Small i trass, fordi jeg ble så forelska i den og det bare var èn størrelse igjen. Jeg sverget på at jeg skulle komme meg inn I kjolen til bursdagen min, og her er bildet av meg i den kjolen – på bursdagen min.

Dette var en utrolig opplevelse for meg, for jeg husket at jeg var deprimert og helt i kjelleren i tidsrommet bildet til venstre er tatt, men jeg kunne ikke forstå hvorfor. Jeg trives ikke med stor mage og dobbelthake. Jeg sier ikke at folk ikke kan se bra ut med ?litt ekstra? på kroppen, men for meg var det sjeleknusende å se sånn ut så å sammenligne meg var en ufattelig boost.

Det siste bildet er kanskje ikke så utrolig big deal, eller det burde ikke være det, men dette var første gang jeg innså hvor mye jeg hadde gått ned. Jeg vet ikke hvorfor jeg innså det i nøyaktig dette øyeblikket, tror jeg så at hofteleddet var blitt smalere enn låra (?) men jeg var ihvertfall kjapp til å dokumentere det med et stort smil om munnen!

Så ja, dette er jo bare noen få  av mange store øyeblikk for meg som jeg har dokumentert der inne (blant en shitload fjas-bilder som jeg kan vurdere å fjerne etter hvert). Jeg klarer bare ikke å skilles fra de, for selv om jeg fint kan lagre alle bildene så er det ikke det samme som å scrolle gjennom og få frem datoene og å se hva jeg skrev i det øyeblikket disse nydelige tingene har hendt.

Noen som forstår hva jeg mener og kan ?relate? eller?

1 kommentar
  1. Avigra Sales Aus Viagra A Vendre [url=http://cialibuy.com]cialis canada[/url] Amoxicillin And Pinke Eye buy accutane paypal Obestat 15mg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg