BoostBox Juli!

Idag fikk jeg månedens boostbox, og jeg må si jeg ble ganske fornøyd med innholdet!

Eneste skuffen var at det ikke var med noen nocco eller type brus, synes det er gøy å teste de pluss at de blir alltid brukt.


Disse gleder jeg meg virkelig til å teste etter jobb idag! Sjukt digg stoff, det eneste negative er at jeg ikke tror jeg får den feite ræva mi inn i ei truse i størrelse medium.


Digg pålegg, alltid en bonus!


Lavkarbo-brød til å ha pålegg på, potetgull og en liten pose sukrin gold (boring).

Gleder meg faktisk til å teste brødet! Tenker vi lager deigen og mekker rundstykker istedenfor et brød, men smaken er jo akkurat den samme fordi. Potetgullet var helt innafor det, smaker jo null som vanlig potetgull og mer som potetmos med krydder men er på en måte godt likeve. Det smaker ganske likt som det “sunne” potetgullet som du finner på de fleste dagligvarebutikkene, der har de jo blandt annet søtpotet-chips også, for de som liker det.

Jeg liker veldig godt disse pakkene fordi de er relativt billige og jeg får testa en del produkter jeg kanskje aldri ville kjøpt selv, sånn som de proteinpannekakene som vi fikk i ene boksen. Tror både min og samboerens boks var tom på en mnd, så de slo an!

Nå har jeg 8t jobb foran meg, så skal jeg sove, forhåpentligvis vokne til ei melding om at kameraet mitt  har kommet til Sunndal, jobbe 8 timer til så reiser vi til Oslo! Vi skal feire bursdagen til Ona på lørdag og bestemte oss for å ta ei skikkelig langhelg. Har ikke vert i oslo siden 2016, så det blir gøy, håper bare værmeldingene har bommet fullstendig og at vi faktisk får finvær!

Cya!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg