A quick recap!

Nok en gang har det gått nokså lang tid siden forrige innlegg. Dette har skjedd; Jeg har hatt mye problem med korsrygg som har resultert i en del kiropraktor-behandlinger og èn massasje. Ryggen føles svært mye bedre takket være at jeg for en gangs skyld ikke har vert helt idiot på trening. På lørdag kjørte jeg en del markløft og over-head squat som normalt skulle ødelagt meg, men jeg føler meg ganske fresh og tror nok at ryggen er på vei til å bli helt bra igjen!

I helgen hadde jeg en fantastisk hærlig hyttehelg med bortimot hele gjengen samlet! Dette er sjeldent vi får til for tiden da alle er opptatt med sitt, så dette var noe jeg satt veldig pris på. I tillegg fikk vi vist frem Crossfit KSU (Vårt favoritt crossfitsenter) til et par som ikke har vert der før, og det betyr ihvertfall mye for meg å få vise frem et sted som fikk i gang min største lidenskap. (det var på crossfit KSU vi hadde OLY-kurs som igjen startet interessen til både meg og Andreas for crossfit), kommer eget innlegg om helgen og selvfølgelig treningsøkta når jeg får tid!

Jeg har endelig kommet i gang med mine mer kreative hobbyer også takket være en ganske random og ikke minst misforstått pakke fra wish. Dere har kanskje sett slike malerier med pærler? et slik trodde jeg at jeg hadde bestilt ferdig ordnet, men det kom som et sett jeg måtte ordne selv. Det var enkelt og ‘hjernedødt” så det var en fin måte å starte på! Jeg fikk også lekt litt med Henna i helgen så jeg tror jeg endelig har kommet i gang igjen! Eget innleggg om dette kommer også.

Jeg har også begynt en femukers periode på skiftarbeid for å forberede meg på å kunne være skiftavløser/ferievikar i sommer. Dette er dag 2 på skift (begynner med formiddag, 6-14). Neste uke står natt for tur (22-06) og dette var jo favoritten da jeg jobba skift så jeg ser frem til det!

Så det har vert en del baller i luften både med ‘skade’ og i arbeidssituasjonen, derfor har jeg vert stille. Det blir enklere å få til å blogge igjen når jeg kommer meg inn i skiftrollen da det gir en del flere fridager og mer tid til blogging! Instagrammen min er jo helt dau den også i forhold til før, så satser på at jeg får i gang flere ting på disse fem ukene fremover!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg