Jula 2017!

Jeg er faktisk dødssliten etter jula. Vaskingen, preppingen, pyntingen, julegaveinnkjøpene og all feiringen. Jeg synes jula har blitt litt slitsom egentlig, men det er jo veldig koselig også.

Julaften feiret vi hjemme hos meg og Andreas med Mamma, min bror, og besteforeldrene mine.

Vi spiste pinnekjøtt, og ‘gamlingene’ spiste lutefisk. Skjønner ikke at man klarer å spise den typen fisk, men smaken er vel som baken.

Herregud så nusselig Neo var i nissedrakten sin! Vi hadde sikkert den lengste julaften noen sinne, vi brukte utrolig mange timer på å pakke opp gavene. Som dere kanskje ser på bildet var det en del gaver å pakke opp, og jeg vil vise fram et par av de!


Gleder meg til å teste denne! Genialt til taco, vil jeg tro!


Hudpleieprodukt var kanskje det eneste jeg sa til folk jeg ønsket meg, så veldig glad jeg fikk noe! Synes lush masken var utrolig god, og ser frem til å teste dusj-såpen!

Disse spillekortene er jo kjempegøy, istedenfor “spa” “Ruter” osv så er det logoen til “Ravnklo” “Smygard” “Griffing” og “Håsblås”.

Dette ullpleddet er kjempevarmt, som passer meg perfekt som fryser hele tiden! Ikke feil at det er rosa heller siden jeg har fått kjempedilla på rosa siste året.

Vi (jeg og Andreas) fikk nok alkohol med forskjellige folk at vi har ut året og kanskje ut 2018. Nei vi drikker ikke veldig ofte.


Vi fikk også disse flotte IPA-glassene, vi har knust ganske mange siste året (Rettelse: Gjestene våres når vi har hatt fest).

Denne awesome genseren er jo bare, vel, awesome! Jeg hadde faktisk tenkt å bestille den selv men valgte å ikke gjøre det nettop fordi det var så nære jul! Jeg trodde heller ikke at den kom til å ha så god kvalitet som den hadde så dette var virkelig en gave som slo an! Det sier jeg ikke med negativitet mot noen av de andre gavene, men alle veit jo at jeg er en nørd når det kommer til superhelter, så den passet meg perfekt!

En annen gave som passet meg perfekt?

Denne sju-kilos kjempebamsen! Som nevnt har jeg dilla på rosa, og i tillegg enhjørninger, og egentlig alt som er søtt! Det er vel den ene måten jeg er skikkelig jente-jente. Jeg kunne egentlig ikke fått den på et bedre tidspunkt heller siden Andreas skal jobbe på anlegg over nyttår, så da blir jeg liggende alene i senga mesteparten av januar-mars. Da er det greit å ha en supersvær bamse som kan fylle tomrommet i sengen!

Uansett hvor mye jeg elsker alle gavene jeg fikk (Tusen takk til alle mann, ingen nevnt ingen glemt) så var kanskje den beste en kombinasjon av to gaver fra to forskjellige.

Ei bukse som ikke passet, og inspirasjonskalenderen 2018;

Noen tenker helt sikkert at det er kjipe gaver, ei bok og ei bukse som var for trang liksom, pfff. Men nei, de to i en kombinasjon kommer til å hjelpe meg masse på ny-året! Nå i jula (og de foregående månedene) har jeg jo hatt det fritt med kosthold, så over nyttår trenger jeg all hjelp jeg kan få for å komme i gang med sunt og variert kost igjen. Boka hjelper meg i form av at jeg kan notere hver gang jeg skeier ut (Og tro meg, det er ikke spesielt gøy om hele boka fylles med røde kryss) og buksa er en god pekepinn på når ting begynner å endre seg! Buksa er jo ikke mye for trang, det er jo rundt det tykkeste på lårene den er ubehagelig, og selv om jeg har sterke bein så har jeg en umasse fett på lårene også. Hadde jeg ikke hatt det ville jeg jo vert markert, ikke sant? Så uansett hvor blind jeg sikkert blir på diett (som hvert år) så har jeg denne boka og buksen til å hjelpe meg å se at jeg er flink og at det går fremover!

Så dette var gavene jeg ville vise frem. Jeg vil bare si at jeg setter pris på alle gavene men flere av de har blitt bært inn i skap, kjøleskap og ellers der de hører hjemme og jeg vil ikke skrive opp ei liste heller fordi jeg har kaoshode og garantert glemmer et par!

Ellers har jeg hatt ei veldig aktiv jul! Jeg har trent hver eneste dag siden lille-julaften, men i dag ble det hvile siden jeg måtte sette på vippene på nytt! Det var noe rart som skjedde da jeg satt de på (som er en uke siden) fordi de skal normalt ikke falle av så raskt som dette. Resultatet ble egentlig mye bedre enn forrige onsdag også, så jeg er superfornøyd, og håper virkelig de holder ut så og si uten svinn frem til nyttårsaften!


Men nå er det leggetid for meg folkens! Back to work i morgen og fredag før det blir nok ei langhelg. Jeg håper dere alle nyter romjulstiden og at dere får ei flott nyttårsfeiring når den tid kommer!

Kommenter gjerne hvis dere fikk noen gaver som “Satt seg” litt ekstra på minnet! God jul!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg