30/30

Idag hadde jeg og Andreas planlagt å delta på en kettlebell time på Training room på Lade. Dessverre så rakk vi det ikke på grunn av middag med familien og at vi måtte kjøpe treningsbukse til Andreas først, så vi bestemte oss for å bli med på 30/30 treningen istedenfor. 

Da vi var inne på XXL fant vi noen svarte crossfitsko (Som er svakt dempet med godt grep for innetrening) som vi begge falt pladask for, de kostet da 999,- per par, så vi fant riktig størrelse for hver av oss og tenkte at vi kunne bestille senere. Da vi kom bort til “Billigkroken” fant vi de nøyaktig samme skoene bare med neonfarger til halv pris. Det beste av alt? Vi fant størrelsene våres!

Så da ble det nye sko på oss begge før timen!

Jeg fikk de rosa, og han de gule!

Timen var 10 ulike øvelser hvor 30/30 intervall ble brukt 4 ganger per post. 

Øvelsene var; 
Battlerope med knebøy
Over Head DHS
Ins&Outs i TRX
Renegade row
Box jump
Wall ball
Rocket Squat (au)
Deadlift snatch 
Slam ball m/burpee
og en jeg ikke husker navnet på som jeg ikke følte jeg fikk til uansett.  

Det var ikke så mye som gikk på kondisjon, så det ble ei utrolig tung økt styrkemessig. De fleste øvelsene gikk også på bein, så jeg holdt seriøst på å falle ned trappa på tur ut. fordi musklene rett og slett sviktet. Det var utrolig gøy å prøve noe nytt med nye mennesker, og med litt ny inspirasjon blir det mer gøy å ha egne timer også! 

#Trening

5 kommentarer
    1. E va på den gruppetimen no, og godt å hør at det ikkje bare e e som holdt på å dævva av den! 😛 Vi hadd litt andre øvelsa da, men effektiv læll trur e 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg