Overspising..

Jeg var helt sikker på at jeg var fullstendig ferdig med overspisingen min, men i går skjedde det igjen. 

Da jeg kom tilbake fra fjellturen var jeg utslitt, tom, sulten og direkte sinna. Ikke fordi jeg hadde en grunn til å være sint for noe, men fordi jeg er en kvinne (Jeg hater å spille det kortet selv om det er sant..).
Dette resulterte i at jeg hadde i meg nesten EN KILO lapskaus.. Det er skikkelig ille, for hvis jeg følger kostholdsplanen til punkt og prikke skal jeg ha i meg 1,5kg per døgn, og absolutt ingen lapskaus! Det vil si at jeg hadde i meg 2/3 av døgndosen på hva? 15min? Det er jo helt utrolig.. Jeg lå faktisk i sengen i over TO TIMER uten å få sove på grunn av smerter i magen. SÅ jævlig mett ble jeg.. 

Jeg er ganske sikker på at det er en bivirkning av feriemodus, sykdom og vektoppgang. Jeg er så ivrig etter å gå ned igjen at jeg underdrev mat-inntaket i forhold til aktivitet hele dagen, og det endte i en “eksplosjon” da jeg virkelig ble sulten på kvelden. 

Selv om jeg er utrolig skuffet over meg selv nekter jeg å la dette bremse meg, eller skape en negativ relasjon til mat igjen (For de av dere som ikke fulgte gamlebloggen så har jeg slitt med både over- og underspising, men anså meg selv som helt kurert da det var veldig lenge siden sist). Jeg vil bare si at jeg ikke hadde reagert på det om det ikke var for at jeg slet med det før (Bare sånn at de av dere som leser dette ikke blir skremt fordi det ble litt vel mye mat-kos i helgen, foreksempel). Jeg tror heller ikke det er noe som vil skje igjen siden jeg er lykkelig 97,3% av tiden, og det nesten alltid skjer når man er trist eller sint. 

Jeg vil absolutt ikke ha oppmerksomhet, sympati eller “det går bra” kommentarer, så jeg har sperret kommentarfeltet på dette innlegget. Jeg ville bare dele det for å “buste/shame” meg selv litt, slik at jeg kanskje er mer obs på det neste gang jeg er sint og sulten samtidig! 

“Don’t worry, be happy” right!? 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg