VLOG: Ebay V.S JJShouse!

I dag kom kjolen fra JJShouse og jeg har fått laget ferdig vlogen hvor jeg snakker både høyt og lavt om begge kjolene! Til de av dere som faktisk ikke kan norsk her inne kan jeg gi et kjapt sammendrag på hva jeg syntes:

Ebay-kjolen:

Utseendemessig er den faktisk overraskende lik som den på bildet (Man kan få veldig mye rart på Ebay som ikke ligner litt engang). Til 80,- så kan man ikke forvente bedre og jeg synes ikke kjolen er stort verre enn mye man får kjøpt på billigbutikker i Norge (kjoler til rundt 250-500,-).
Positivt: Overdelen av kjolen er veldig lik bildet, kjolen er utrolig billig og jeg synes størrelsene treffer ganske presist.
Negativt: Underdelen er 100% gjennomsiktig så man må faktisk egentlig ha på et underskjørt eller sy inn ‘lining’ hvis man skal bruke den offentlig og spesielt hvis den skal brukes i dagslys. Skjørtet er også veldig slapt, kort og skuffende i forhold til det man ser på bildet.

JJShouse-kjolen:

Det er absolutt samme kjole på bildet som det man får levert. Det er en helt annen kvalitet fra stoffet, fra blondene til sømmen. Kjolen er ikke gjennomsiktig i det heletatt fra hva jeg kan se, den er behagelig på og noe jeg setter veldig pris på at man har “BH” ferdig innsydd så man må ikke planlegge ei uke i forveien at man må vaske den ENE bh’en som ikke har rygg.
Positivt: Hele utseendet av kjolen er som forventet. Kvaliteten er utrolig god og jeg synes den er verdt prisen.
Negativt: èn knapp falt av da jeg skulle kneppe den igjen som jeg syns er unødvendig på en såppass dyr kjole. Det er også litt negativt at man må betale toll på 600,- slik at totalsummen endte på 2000,- istedenfor 1100 som var prisen på bare selve kjolen. Man skal være ganske sikker på at man velger riktig størrelse fordi tollen får man ikke refundert om man sender kjolen tilbake.

Egentlig en veldig morsom video å lage til tross for at jeg ble helt svett av å hoppe inn og ut av kjolene og løpe mellom etasjene for å være sikker på at jeg fikk med alt utstyret jeg trengte! Jeg kommer definitivt til å lage flere vlogger som denne i fremtiden og har allerede to produkter i tankene!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg