Trolling!

Å være et nett-troll trodde jeg kom til å falle helt av moten. Da jeg selv var i 14årsalderen og var dronning av nettby, så var jeg tross alt et stortroll selv. Det var mye godt sjalusi som fikk meg til å trolle de vakre selvsikre jentene som la ut bilder i bikini osv. Jeg ble jo trollet selv også, så det føltes så naturlig å gjøre sånn. Heldigvis er jo dette man vokser av seg, eller?

Siste jeg har fått med meg av nett-trolling er at Sandra Lyng tydeligvis har blitt nettmobbet, helt siden før hun fikk sønnen sin og masse i ettertid. Jeg skal ikke begi meg ut på hva det handlet om, men det var svært uhyggelige og ekstremt unødvendige kommentarer.


Spørsmålet her var “Har du noen gang kommentert noe stygt på et bilde”. Jeg trykket på “èn gang” selv om det var nok mange fler, men det er faktisk 10år siden. Likevel; de som har svart aldri? I’m not buying it. Jeg tror ikke på at 70% av snapchat generasjonen aldri har skrevet en slem/teit/unødvendig kommentar. Det som jeg tar ut ifra denne er at enten blir spørsmålet missforstått, eller så er ikke nett-trollene klar over at de er idioter som skriver unødvendige ting på profilen til andre folk.

Det sykeste er at de som holder på verst med sånne ting, er godt voksne mennesker som burde vist bedre. Det er ikke 13åringene som sliter med hormoner og usikkerhet som er verst, men Guri 47år som kanskje savner bikinikroppen fra 2003 som absolutt skal kommentere bikinibildet til Sara på 25år. “Uff da Sara, ser at du fremdeles spiser følelsene dine” Eller “Det vises at vi ikke har hatt mye sol i sommer!”

Altså, virkelig? Jeg har selv fått kommentarer som i hodet til senderen kanskje ikke var ment slemt engang, men er da for i ******* lov å bruke hodet litt. Hva tjener du på å sende stygge kommentarer til andre? Hvorfor være slem med dine nermeste, eller vilt fremmede på nett? Hva er poenget?

Jeg vil ha helt ærlige kommentarer her, har du noen gang kommentert noe stygt, isåfall hvorfor? Her er det bare å legge kortene på bordet fordi jeg nekter å tro på snapchat sin tullestatistikk.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg