Makeover-uka!

Okei, det her er en ekstremt “click-bait” tittel egentlig, men la gå! Jeg har nå fri fra jobb, som de fleste veit er en skitten jobb, i hele 5 dager! Dette tenkte jeg å feire ved å både pleie min feminine side og å bruke som unnskyldning til å få vlogget litt!

I morgen står jeg opp tidlig for å få massasje og forhåpentligvis en runde hos kiropraktoren, etter jeg er ferdig der håper jeg på å få litt ny giv til å rydde og vaske hus etterfulgt av en dusj og styling! Jeg tenker at jeg kjører full sminke, stylet hår og lakkerte negler som jeg selvfølgelig topper med mine favoritt “Normale menneske klær” som da altså betyr null tights eller treningstopper (Jeg vurderer til og med å ta på en vanlig BH med spiler, men jeg skal ikke ta meg vann over hodet nå). Dette er jo for de aller fleste en helt normal hverdag

Jeg veit om bare èn person som jeg tror kan like denne videoen, men IDGAF, jeg skal gjøre det uansett.

Det er en medium sjanse for at vi kommer til å dra på hytta i helgen, og da kommer jeg ikke til å ta med en koffert full av sminke og ‘fabolous’ klær dit, så da blir det tre dager med glam før jeg sakte men sikkert trekker meg tilbake i min komfortable kokong av sweat-pants og sports bh’er.

Hva tror dere? Er det en god vlog-idè eller tidenes kjedeligste? We’ll see in a bit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg