Kunnskap er makt.

Det fins så utrolig mange nydelige plasser på Sunndal, og ikke minst mange nydelige turer å gå. Likevel har ironisk nok en av de absolutt mest kortreiste stedene blitt en stor favoritt, kanskje nettop fordi man får så mye utsikt for veldig lite strev (Som igjen gjør det mulig å drasse med seg mye mer kamerautstyr).

Det er heller ikke feil at det er nettop her sola går ned, så man har rett og slett “Golden circle” bilett for å få med seg solnedgangen, og jeg har fått med meg mange akkurat her.

De siste ukene har jeg vert på denne plassen 3 ganger for å prøve å få fotografert solnedgangen, og alle gode ting er vel tre siden det tredje og siste forsøket var vellykket!

Jeg har en tendens til å hoppe veldig frem og tilbake mellom interesser og hobbyer da jeg blir veldig opphengt hver gang jeg kommer over noe jeg liker godt (blogging, fotografering, tegning, til og med mote, og hvem skulle vel tro det!) Dessverre, så lenge jeg er i arbeid kommer jeg ikke til å ha tid til å “pleie” alle interessene mine samtidig, så da har jeg lengre pauser for å fokusere på den tingen som jeg brenner mest for der og da. Nå har jeg hatt en lang pause fra både blogg og foto fordi jeg har fokusert veldig på trening, tegning (og dataspill, uansett hvor flaut det er å innrømme) så da var det ekstra gøy å se at jeg fremdeles klarer å få til noen “bra” bilder. Det jeg tar ut fra det er at selv når vi ikke bruker all kunnskapen vi har inni hodet hver dag, så ligger den ganske trygt og slår til igjen når det trengs.

0
Jeg sier ikke at man husker alt man lærer på skolen for eksempel, man må jo ha en genuin interesse for det for å klare å suge til seg nok informasjon til at det sitter. Jeg tror likevel at all kunnskap man virkelig ønsker å presse inn i hodet på ett eller annet nivå kommer til å være der når du trenger det.

Dette gjør at jeg blir veldig sikker på at jeg ønsker å fortsette å være nysgjerrig og la meg selv bli opphengt i alle de små rare interessene som plutselig popper inn i hodet mitt, for plutselig er hjernen gammel og sliten, og ny informasjon vil ikke sette seg like enkelt som det gjør idag. Spørsmålet nå er vel bare hva jeg ønsker å lære.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg