Ebay V.S JJshouse

Da har jeg akkurat lagt inn min første bestilling på jjshouse! Jeg har vist om denne siden fra den var helt ny (Trolig 10 år om ikke lengre), og har brukt mange timer der inne gjennom årene og bare siklet på de nydelige kjolene. Jeg har likevel aldri tatt steget å bestille kjoler derfra. De er jo “dyre” (1000,- og oppover) så siden det har vert så lite informasjon å finne som virker reelt (Føler mange sider bruker fake reviews) har jeg rett og slett ikke hatt guts nok. De siste dagene har jeg brukt (unødvendig) mye tid på å se på review-videoer på youtube. Det hele begynte med Safiya Nygaard sin “Wish wedding gown video review” og det bare utvikla seg derifra.

Denne dama er forresten utrolig morsom så videoen er verdt en titt!

Jeg bestemte meg for at jeg også ville lage en lignende vlog, og da jeg så den ène kjolen på JJ som var på salg så viste jeg nettopp hva slags video jeg skulle lage, ebay V.S jjshouse!

For noen år siden kjøpte jeg en kjole fra Ebay, og i dag fant jeg en som hadde samme stil som den kjolen på jjshouse. Jeg har tenkt å sammenligne kjolene i forhold til pris, forventning V.S reality, kvalitet og komfort!

Her er kjolene som skal sammenlignes;

Som dere ser er de ganske like i stil og forventet kvalitet. Den ene ser riktig nok noe lettere og mer “Sommerkjole” ut mens den andre kan passe både som en strandkjole og en aftenkjole.
Jeg gleder meg faktisk veldig til den fra JJShouse kommer slik at jeg kan lage videoen og sammenligne de!

3 kommentarer
  1. Får håpe du blir fornøyd. Firmaet er under oppsikt på Trustpilot pga de har tilbudt “refunds contingent”, som det står, for at folk skal fjerne dårlige kundeomtaler…
   Noen ser ut til å være fornøyde, om det er ekte kundeomtaler da, mens mange andre ikke er.

   1. Hei! Har sett en del videoer på youtube fra ikke-sponsede kunder (og sponsede, for den del) og alle er veldig fornøyd med kvaliteten i hvert fall! Om det er verdt prisen er vel kanskje det største spørsmålet, for billige er de jo ikke, men kjoler av denne typen er jo sjeldent det med mindre de er laget i billig tyll og har et strikk i midja type “one size fits all”.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg