Crossfit Games 2019

Da er årets store sportsevent over for denne gang, og for ett race det var! Jeg skal ikke si hvem som vant fordi det vil jo spoile gleden til de som kanskje ønsker å binge fire dager med games ì morgen. Jeg vil si at jeg både er lettet, skuffet og har vert på kanten av stolen flere ganger denne helgen så det har definitivt vert mer spennende enn tidligere hvor gjerne førsteplassen var avgjort i event 4.

Innlegget blir kanskje litt clickbait siden jeg ikke skal snakke om games, men fortelle om Crossfit-Games-Spirit-lørdagswod’en jeg, Andreas og Kolbjørn tvang oss igjennom. Jeg angrer i dag fordi jeg har trolig ikke vert så støl siden 2017.

Det som er litt gøy er at de faktisk kjørte en ganske lik økt i form av oppsett som siste event i games. Her er oppsettet på økten, mine personlige skaleringer eller tilpassninger i parantes ved siden av hver øvelse;
På løpende klokke i 40min, hvor man skal ro (For min del stake på ski erg) for kalorier frem til neste økt/neste timinutt.
minutt 0-10:
FRAN
21-15-9
Barbell Thruster (15kg)
Pull-ups (TRX-ring rows)
38 kalorier ski-erg
Minutt 10-20:
30 Devils press (2×10 dumbells)
8cal Ski-Erg
Minutt 20-30
Diane
21-15-9
Deadlift 70kg
HSPU (Hand release push-up på knærne/mot kasse)
0cal Ski Erg
Minutt 30-40
30 dumbell thruster (2×7.5kg)
90 Heavy Rope Double unders (90 single unders)
16cal Ski Erg

Jeg tenkte “oi, det blir gøy, og det er jo ikke så mange repetisjoner”. Jeg tok feil. Det er faktisk 90 thruster og 45 deadlift på 70kg – bare der får jeg litt brekninger i etterkant. Man kjører jo normalt ikke to av “the Girls” på èn dag, og definitivt ikke på èi økt, men vi gjorde altså nettop det og atletene i Games gjorde det, så neste år må vi vel bare pakke sakene og dra til Madison.

Xoxo & Fist-bump
Støl Stølesen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg