Organisering av klesskap!

Denne uka har jeg organisert klesskapet mitt. Det var på høy tid da jeg har samla klær i trolig 11år uten å renska ut av klesskapet. Selv da vi flytta inn i nyhuset for 3 år siden pakka jeg bare alt i poser og dro det med meg uten å fjerne noen klær. Jeg har fra tid til annen prøvd å selge klær som ikke passer meg eller som jeg ikke liker stilen på lengre. Dessverre er det ikke akkurat lett å selge klær, og det man får igjen av penger av å videreselge klær er faktisk ikke verdt det med mindre man har merkeklær.

Da jeg bretta sist klesvask hadde jeg faktisk ikke sjans å få lagt det inn i klesskapet, det var rett og slett ikke plass så da tok jeg en skikkelig opprydding!

Det var aldri planlagt å filme det, så jeg har dessverre ikke før og etter bilder, men det ble på sett og vis en video til slutt!

Vlogging er fremdeles veldig nytt for meg så dere får bare unnskylde hvis det ikke er veldig bra, og gjerne subscribe til kanalen min hvis du liker det du ser!

Og som alltid; Gi meg gjerne beskjed om hva dere ønsker å se!

Makeover-uka!

Okei, det her er en ekstremt “click-bait” tittel egentlig, men la gå! Jeg har nå fri fra jobb, som de fleste veit er en skitten jobb, i hele 5 dager! Dette tenkte jeg å feire ved å både pleie min feminine side og å bruke som unnskyldning til å få vlogget litt!

I morgen står jeg opp tidlig for å få massasje og forhåpentligvis en runde hos kiropraktoren, etter jeg er ferdig der håper jeg på å få litt ny giv til å rydde og vaske hus etterfulgt av en dusj og styling! Jeg tenker at jeg kjører full sminke, stylet hår og lakkerte negler som jeg selvfølgelig topper med mine favoritt “Normale menneske klær” som da altså betyr null tights eller treningstopper (Jeg vurderer til og med å ta på en vanlig BH med spiler, men jeg skal ikke ta meg vann over hodet nå). Dette er jo for de aller fleste en helt normal hverdag

Jeg veit om bare èn person som jeg tror kan like denne videoen, men IDGAF, jeg skal gjøre det uansett.

Det er en medium sjanse for at vi kommer til å dra på hytta i helgen, og da kommer jeg ikke til å ta med en koffert full av sminke og ‘fabolous’ klær dit, så da blir det tre dager med glam før jeg sakte men sikkert trekker meg tilbake i min komfortable kokong av sweat-pants og sports bh’er.

Hva tror dere? Er det en god vlog-idè eller tidenes kjedeligste? We’ll see in a bit.

VLOG: Ebay V.S JJShouse!

I dag kom kjolen fra JJShouse og jeg har fått laget ferdig vlogen hvor jeg snakker både høyt og lavt om begge kjolene! Til de av dere som faktisk ikke kan norsk her inne kan jeg gi et kjapt sammendrag på hva jeg syntes:

Ebay-kjolen:

Utseendemessig er den faktisk overraskende lik som den på bildet (Man kan få veldig mye rart på Ebay som ikke ligner litt engang). Til 80,- så kan man ikke forvente bedre og jeg synes ikke kjolen er stort verre enn mye man får kjøpt på billigbutikker i Norge (kjoler til rundt 250-500,-).
Positivt: Overdelen av kjolen er veldig lik bildet, kjolen er utrolig billig og jeg synes størrelsene treffer ganske presist.
Negativt: Underdelen er 100% gjennomsiktig så man må faktisk egentlig ha på et underskjørt eller sy inn ‘lining’ hvis man skal bruke den offentlig og spesielt hvis den skal brukes i dagslys. Skjørtet er også veldig slapt, kort og skuffende i forhold til det man ser på bildet.

JJShouse-kjolen:

Det er absolutt samme kjole på bildet som det man får levert. Det er en helt annen kvalitet fra stoffet, fra blondene til sømmen. Kjolen er ikke gjennomsiktig i det heletatt fra hva jeg kan se, den er behagelig på og noe jeg setter veldig pris på at man har “BH” ferdig innsydd så man må ikke planlegge ei uke i forveien at man må vaske den ENE bh’en som ikke har rygg.
Positivt: Hele utseendet av kjolen er som forventet. Kvaliteten er utrolig god og jeg synes den er verdt prisen.
Negativt: èn knapp falt av da jeg skulle kneppe den igjen som jeg syns er unødvendig på en såppass dyr kjole. Det er også litt negativt at man må betale toll på 600,- slik at totalsummen endte på 2000,- istedenfor 1100 som var prisen på bare selve kjolen. Man skal være ganske sikker på at man velger riktig størrelse fordi tollen får man ikke refundert om man sender kjolen tilbake.

Egentlig en veldig morsom video å lage til tross for at jeg ble helt svett av å hoppe inn og ut av kjolene og løpe mellom etasjene for å være sikker på at jeg fikk med alt utstyret jeg trengte! Jeg kommer definitivt til å lage flere vlogger som denne i fremtiden og har allerede to produkter i tankene!

Crossfit Games 2019

Da er årets store sportsevent over for denne gang, og for ett race det var! Jeg skal ikke si hvem som vant fordi det vil jo spoile gleden til de som kanskje ønsker å binge fire dager med games ì morgen. Jeg vil si at jeg både er lettet, skuffet og har vert på kanten av stolen flere ganger denne helgen så det har definitivt vert mer spennende enn tidligere hvor gjerne førsteplassen var avgjort i event 4.

Innlegget blir kanskje litt clickbait siden jeg ikke skal snakke om games, men fortelle om Crossfit-Games-Spirit-lørdagswod’en jeg, Andreas og Kolbjørn tvang oss igjennom. Jeg angrer i dag fordi jeg har trolig ikke vert så støl siden 2017.

Det som er litt gøy er at de faktisk kjørte en ganske lik økt i form av oppsett som siste event i games. Her er oppsettet på økten, mine personlige skaleringer eller tilpassninger i parantes ved siden av hver øvelse;
På løpende klokke i 40min, hvor man skal ro (For min del stake på ski erg) for kalorier frem til neste økt/neste timinutt.
minutt 0-10:
FRAN
21-15-9
Barbell Thruster (15kg)
Pull-ups (TRX-ring rows)
38 kalorier ski-erg
Minutt 10-20:
30 Devils press (2×10 dumbells)
8cal Ski-Erg
Minutt 20-30
Diane
21-15-9
Deadlift 70kg
HSPU (Hand release push-up på knærne/mot kasse)
0cal Ski Erg
Minutt 30-40
30 dumbell thruster (2×7.5kg)
90 Heavy Rope Double unders (90 single unders)
16cal Ski Erg

Jeg tenkte “oi, det blir gøy, og det er jo ikke så mange repetisjoner”. Jeg tok feil. Det er faktisk 90 thruster og 45 deadlift på 70kg – bare der får jeg litt brekninger i etterkant. Man kjører jo normalt ikke to av “the Girls” på èn dag, og definitivt ikke på èi økt, men vi gjorde altså nettop det og atletene i Games gjorde det, så neste år må vi vel bare pakke sakene og dra til Madison.

Xoxo & Fist-bump
Støl Stølesen

Ei helg på hytta!

Både hytteturen og videoen var ganske spontane avgjørelser denne helgen da vi egentlig hadde plan om en stor “get-together” på hytta. Dessverre var det flere som ikke kunne så vi skulle egentlig ta ei fjellturhelg men etter å blitt oppspist av klegg første tur så ble det til at vi innlosjerte vi oss på hytta likevel.

Det ble mer som en av mine “Musikkvideoer” enn en ordentlig vlog, men som sagt så er jeg veldig fersk og veit ikke helt hvordan jeg skal sankke til et kamera på en naturlig måte så cut me some slack.