Ebay V.S JJshouse

Da har jeg akkurat lagt inn min første bestilling på jjshouse! Jeg har vist om denne siden fra den var helt ny (Trolig 10 år om ikke lengre), og har brukt mange timer der inne gjennom årene og bare siklet på de nydelige kjolene. Jeg har likevel aldri tatt steget å bestille kjoler derfra. De er jo “dyre” (1000,- og oppover) så siden det har vert så lite informasjon å finne som virker reelt (Føler mange sider bruker fake reviews) har jeg rett og slett ikke hatt guts nok. De siste dagene har jeg brukt (unødvendig) mye tid på å se på review-videoer på youtube. Det hele begynte med Safiya Nygaard sin “Wish wedding gown video review” og det bare utvikla seg derifra.

Denne dama er forresten utrolig morsom så videoen er verdt en titt!

Jeg bestemte meg for at jeg også ville lage en lignende vlog, og da jeg så den ène kjolen på JJ som var på salg så viste jeg nettopp hva slags video jeg skulle lage, ebay V.S jjshouse!

For noen år siden kjøpte jeg en kjole fra Ebay, og i dag fant jeg en som hadde samme stil som den kjolen på jjshouse. Jeg har tenkt å sammenligne kjolene i forhold til pris, forventning V.S reality, kvalitet og komfort!

Her er kjolene som skal sammenlignes;

Som dere ser er de ganske like i stil og forventet kvalitet. Den ene ser riktig nok noe lettere og mer “Sommerkjole” ut mens den andre kan passe både som en strandkjole og en aftenkjole.
Jeg gleder meg faktisk veldig til den fra JJShouse kommer slik at jeg kan lage videoen og sammenligne de!

Kunnskap er makt.

Det fins så utrolig mange nydelige plasser på Sunndal, og ikke minst mange nydelige turer å gå. Likevel har ironisk nok en av de absolutt mest kortreiste stedene blitt en stor favoritt, kanskje nettop fordi man får så mye utsikt for veldig lite strev (Som igjen gjør det mulig å drasse med seg mye mer kamerautstyr).

Det er heller ikke feil at det er nettop her sola går ned, så man har rett og slett “Golden circle” bilett for å få med seg solnedgangen, og jeg har fått med meg mange akkurat her.

De siste ukene har jeg vert på denne plassen 3 ganger for å prøve å få fotografert solnedgangen, og alle gode ting er vel tre siden det tredje og siste forsøket var vellykket!

Jeg har en tendens til å hoppe veldig frem og tilbake mellom interesser og hobbyer da jeg blir veldig opphengt hver gang jeg kommer over noe jeg liker godt (blogging, fotografering, tegning, til og med mote, og hvem skulle vel tro det!) Dessverre, så lenge jeg er i arbeid kommer jeg ikke til å ha tid til å “pleie” alle interessene mine samtidig, så da har jeg lengre pauser for å fokusere på den tingen som jeg brenner mest for der og da. Nå har jeg hatt en lang pause fra både blogg og foto fordi jeg har fokusert veldig på trening, tegning (og dataspill, uansett hvor flaut det er å innrømme) så da var det ekstra gøy å se at jeg fremdeles klarer å få til noen “bra” bilder. Det jeg tar ut fra det er at selv når vi ikke bruker all kunnskapen vi har inni hodet hver dag, så ligger den ganske trygt og slår til igjen når det trengs.

0
Jeg sier ikke at man husker alt man lærer på skolen for eksempel, man må jo ha en genuin interesse for det for å klare å suge til seg nok informasjon til at det sitter. Jeg tror likevel at all kunnskap man virkelig ønsker å presse inn i hodet på ett eller annet nivå kommer til å være der når du trenger det.

Dette gjør at jeg blir veldig sikker på at jeg ønsker å fortsette å være nysgjerrig og la meg selv bli opphengt i alle de små rare interessene som plutselig popper inn i hodet mitt, for plutselig er hjernen gammel og sliten, og ny informasjon vil ikke sette seg like enkelt som det gjør idag. Spørsmålet nå er vel bare hva jeg ønsker å lære.

Trolling!

Å være et nett-troll trodde jeg kom til å falle helt av moten. Da jeg selv var i 14årsalderen og var dronning av nettby, så var jeg tross alt et stortroll selv. Det var mye godt sjalusi som fikk meg til å trolle de vakre selvsikre jentene som la ut bilder i bikini osv. Jeg ble jo trollet selv også, så det føltes så naturlig å gjøre sånn. Heldigvis er jo dette man vokser av seg, eller?

Siste jeg har fått med meg av nett-trolling er at Sandra Lyng tydeligvis har blitt nettmobbet, helt siden før hun fikk sønnen sin og masse i ettertid. Jeg skal ikke begi meg ut på hva det handlet om, men det var svært uhyggelige og ekstremt unødvendige kommentarer.


Spørsmålet her var “Har du noen gang kommentert noe stygt på et bilde”. Jeg trykket på “èn gang” selv om det var nok mange fler, men det er faktisk 10år siden. Likevel; de som har svart aldri? I’m not buying it. Jeg tror ikke på at 70% av snapchat generasjonen aldri har skrevet en slem/teit/unødvendig kommentar. Det som jeg tar ut ifra denne er at enten blir spørsmålet missforstått, eller så er ikke nett-trollene klar over at de er idioter som skriver unødvendige ting på profilen til andre folk.

Det sykeste er at de som holder på verst med sånne ting, er godt voksne mennesker som burde vist bedre. Det er ikke 13åringene som sliter med hormoner og usikkerhet som er verst, men Guri 47år som kanskje savner bikinikroppen fra 2003 som absolutt skal kommentere bikinibildet til Sara på 25år. “Uff da Sara, ser at du fremdeles spiser følelsene dine” Eller “Det vises at vi ikke har hatt mye sol i sommer!”

Altså, virkelig? Jeg har selv fått kommentarer som i hodet til senderen kanskje ikke var ment slemt engang, men er da for i ******* lov å bruke hodet litt. Hva tjener du på å sende stygge kommentarer til andre? Hvorfor være slem med dine nermeste, eller vilt fremmede på nett? Hva er poenget?

Jeg vil ha helt ærlige kommentarer her, har du noen gang kommentert noe stygt, isåfall hvorfor? Her er det bare å legge kortene på bordet fordi jeg nekter å tro på snapchat sin tullestatistikk.

Hvem sin feil er utroskap?

Den som er utro!!

Jeg synes det er en god miks av sørgelig og komisk at noen prøver å skylde på “the other (wo)man” når partneren er utro, men hos de ligger ingen ansvar annet enn det moralske ovenfor seg selv. Kan de leve med å bryte opp et forhold så har de all rett til å gjøre det egentlig! Nå sier jeg ikke at det er snillt gjort, men likevel ligger ikke
ansvaret på de, fordi de ikke har noen å være trofast ovenfor. Hvis de liker en person godt å ønsker å “gå etter” h*n så er det opp til de om de klarer å gjennomføre det.

Dessuten blir de ofte lurt trill rundt, “ja det er slutt mellom oss.” Eller “Jeg er singel altså” evt “Vi har et åpent forhold!”. Du har jo også klassikeren hvor den som er utro bare lar være å si noe som helst, for normale folk tar ikke bakgrunnssjekk på de som de skal ligge med.

Vel, dette ble jo et kort og kanskje usaklig innlegg men jeg måtte bare få det ut, den som er utro har alltid alt ansvar.