Tegner videre

Jeg har nå de siste dagene jobbet kveld- og nattskift. Det er selvfølgelig nok og gjøre, med faste rutiner og sjekklister, men så lenge som anlegget går fint vil det være noe dødtid iløpet av skiftet. Dette er nok ganske normalt på de fleste arbeidsplasser. Så jeg bestemte meg for at istedenfor å glo på mobilen så skulle jeg tegne når vi hadde disse pausene. Idag begynte og fuølførte jeg denne;

Jeg synes selv hun ble litt mer ‘creepy’ enn planlagt, men det forsterket egentlig effekten jeg var ute etter. Det var også gøy å blande svarthvit og farge slik som jeg gjorde med øynene!

En annen tegning som jeg startet på i går men ikke fullførte har jeg nå begynt å sysle litt med igjen er denne;

Den er noe mer tidkrevende da håret er krøllet og lyst, så denne kommer nok ikke til å bli helt ferdig med det første. Jeg har også oppdaget at uansett hvor lenge jeg jobber med ei tegning så finner jeg alltid noe som kunne og burde vert endret/forbedret. Så jeg ‘gleder’ meg til å se hvordan den ender opp til slutt. Jeg har aldri prøvd å tegnet krøller før, så det blir nok ikke suksess bed første forsøk, men øvelse gjør vel mester!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg