Tegner videre

Jeg har nå de siste dagene jobbet kveld- og nattskift. Det er selvfølgelig nok og gjøre, med faste rutiner og sjekklister, men så lenge som anlegget går fint vil det være noe dødtid iløpet av skiftet. Dette er nok ganske normalt på de fleste arbeidsplasser. Så jeg bestemte meg for at istedenfor å glo på mobilen så skulle jeg tegne når vi hadde disse pausene. Idag begynte og fuølførte jeg denne;

Jeg synes selv hun ble litt mer 'creepy' enn planlagt, men det forsterket egentlig effekten jeg var ute etter. Det var også gøy å blande svarthvit og farge slik som jeg gjorde med øynene!

En annen tegning som jeg startet på i går men ikke fullførte har jeg nå begynt å sysle litt med igjen er denne;

Den er noe mer tidkrevende da håret er krøllet og lyst, så denne kommer nok ikke til å bli helt ferdig med det første. Jeg har også oppdaget at uansett hvor lenge jeg jobber med ei tegning så finner jeg alltid noe som kunne og burde vert endret/forbedret. Så jeg 'gleder' meg til å se hvordan den ender opp til slutt. Jeg har aldri prøvd å tegnet krøller før, så det blir nok ikke suksess bed første forsøk, men øvelse gjør vel mester!

Syk og svak!

Som forventet ble jeg sjuk I gr natt. Jeg har tross alt berget nesten et r uten sykdom, mye takket vre mandelfjerningen I fjor, s det var vel p tide. Etter grdagens Kettlebell og tabata-kt fltes hele kroppen betent ut. Frst trodde jeg det var fordi jeg var sliten, men det ville vise seg at jeg hadde blitt forkjlt. Fra jeg voknet I 9tiden og til jeg dro p jobb rundt halv to s gikk all tiden med p teste "kjrringrd" for bli frisk.

Da spiste jeg et halvt eple (For det var alt jeg fikk I meg), slukte alle vitaminer og mineraltabletter som vi hadde I hus, tok paracet og la meg igjen. Etter slappet av I kanskje 1-2 timer sto jeg opp og prvde noe kalt "Oil-pulling". Da tar man ei spiseskje med olje (Jeg brukte kokosolje) og skylte munnen med den I 1-2min fr jeg spyttet det ut. Om det har noen effekt er vanskelig si, men etter vert p jobb I ca 1t og svettet ut sikkert 3dl s fler jeg meg mye bedre enn tidligere I dag!

Jeg hper virkelig at jeg blir frisk raskt, for jeg kjenner at den fysiske formen (Spesielt kondis) er stigende, og det er da det blir gy trene!