Ferdig operert!

Da er jeg (og har vert noen timer) mandelløs!

Hele greia var utrolig spesiell. Jeg ble ført inn i operasjonsstuen hvor jeg la meg på ei smal seng. Det ble satt veneflon i venstre hånd hvor de "spylte inn" vann og mineraler (tror jeg).

Deretter kom legen inn og forklarte hva som ville skje. Han sa at jeg fikk bedøvelse (noe jeg brått kjente), holdt en maske over ansiktet mitt og ba meg puste som normalt. Deretter sa han at de ga meg narkose og at jeg skulle trekke pusten dypt fem ganger. Jeg pustet inn tre ganger så voknet jeg opp i et annet rom, lettere beruset.

Nå ligger jeg på et dobbeltrom sammen med ei annen jente som også har fjernet mandlene. Hun hadde tydeligvis ikke vert helt heldig da dette er andre natten hennes her på grunn av blødning. Synes det var utrolig gøy da kjæresten hennes begynte å sutre over at han hadde vondt i munnen fordi han hadde ei blemme. Ikke riktig rom å søke medlidenhet for noe slik! Haha.

Det er for øyeblikket ikke smertefult, men jeg er litt hoven, så det er litt ekkelt å prate/spise/drikke. Dessuten har legen som klipte vekk (ja du leste rett, de klipper ut mandlene med en saks) mandlene klart å brenne tungen min, så den er litt "funky".

Skulle gjerne lagt ut bilde av hvordan det hele ser ut bak der, men det er ganske stygt, selv på halloween.

Alt i alt har jeg det ganske greit, bortsettfra et og annet ufrivillig grynt på grunn av ei tunge som absolutt skal legge seg feil.

Håper alle har en fin halloween-feiring videre, og at dere spiser masse godteri! Nå skal jeg smiske om å få meg en vaniljestang! :D

Xoxo
Mandelløs93 <3

Smoothie diet.

Etter i morgen begynner jeg p en ny og ufrivillig diett, nemlig smoothie diett.

Etter jeg har operert kan jeg ikke spise fast fde, og siden jeg ikke liker supper noe srlig skal jeg prve leve p smoothie til srene er grodd!


Det ser you digg ut da, s skal egentlig ikke klage!

Dagen idag skal brukes til trene meg fullstendig tom, og spise mye god mat (Da dette er to ting jeg ikke fr gjort p lenge).

Hvis noen har en enkel men god smoothie/juice-oppskrift s er det bare poste den her, trenger all inspirasjon jeg kan f!

#Kosthold #Smoothie #Tips #hjelp

Operasjon p fredag!

Kommende fredag (31 oktober) har jeg ftt innkalling til re - nese - hals avdelingen ved Molde sykehus. Da skal jeg endeligbli kvitt de plagsomme mandlene mine.

Siden jeg allerede har skeiet voldsomt ut i matveien, blir den kommende uken brukt til spise all den maten jeg nsker og ikke kan spise de to neste ukene.

Jeg gleder meg selvflgelig til bli kvitt "mandelproblemene" eller hva jeg skal kalle det, men det er litt skremmende skulle legges i narkose for frste gang. Dessuten frykter jeg smerten nr jeg vokner igjen. Hva om jeg blir missbrukt nr jeg ligger der neddopet? (Neida, S nevrotisk er selv ikke jeg) men det er jo litt skremmende skulle ha null kontroll. Noe som er litt ironisk med tanke p hvor lite kontroll jeg har hvis jeg drikker alkohol.

To uker uten trening. To uker med saftis, vannmelon og grt. Det sykeste er at dette nesten hres deilig ut. To uker med late dager p sofaen og SOA. Jeg tror faktisk kroppen vil ha godt av det, og det blir deilig ikke alltid frykte neste halsbetennelse eller abcest.

Q: Har noen der ute fjernet mandlene? Er det vondt? Hva spiste du?

tjohei.

Positiv!

Nok en gang ligger jeg alt for sent oppe og fler meg sentimental. Jeg har opplevd og gjort s mye den siste tiden at jeg begynner se tilbake p hvor det hele startet.

"Good things take time, butgreat things happen all at once."

Dette er en quote fra filmen Rat race (av alle ting), som jeg etterhvert har begynt forst virkelig er sant.

Bare siden sommeren har livet mitt blitt fullstendig endevendt. Ingenting er som de brukte vre, og det er en god ting.

For et halvr siden bodde jeg et annet sted, spiste 90% drittmat, l 4 av 7 dager rett ut p sofaen, ble sur da jeg ikke lengre fikk st bakerst under KB-treningene og gjorde alt i min makt for komme meg unna denuhytidelige kettlebell-konkurransen, somjeg til slutt deltok p i Trondheim. Jeg takket som oftest nei til alle sosiale sammenkomster, var ofte deprimert og negativ til det meste. Jeg s ikke mot fremtiden, og tenkte ikke noe srlig p hva jeg nsket i livet.

Idag hadde jeg for frste gang ansvaret for enkettlebell-time, jeg har kvalifisert meg for NM i Desember, begynner komme meg godt inn i Paleo eller LCHF-dietten og har en helt ny 'klikk'. Jeg ser helt annerledes p livet, og er mer lykkelig enn p lenge.

Livet mitt fles ganske dramafritt.
Enkelt.

Det er ubeskrivelig deilig fle denne friheten, ogJeg vet nyaktig nr det hele startet. Det startet den dagen jeg bestemte meg for ta en sjanse, selv om det var det mest skremmende jeg hadde gjort. Den dagen jeg bestemte meg for prve noe nytt, og kun tenke p meg selv, uansett hvor egoistisk det mtte vre. Den dagen jeg begynte gjre ting, bare fordi det var noe jeg aldri kunne funnet p fr.

2014, og spesielt sommeren 2014 vil jeg nok huske for alltid. Sommeren da livet mitt forandret seg. Sommeren da jeg forandret meg.

I all hovedsak er det tre mennesker som jeg virkelig fler dyp takknemlighet ovenfor. Tre mennesker som har motivert meg, presset meg ut av min komfortsone og pnet en helt ny verden for meg. Dere burdevite hvem dere er, men for de som ikke vet hvem eller hvorfor s kan de forklares slik:
Det er det mennesket som ga meg frste sparket, som aller frst klarte rive meg ut fra mine gamle vaner og pnet opp en ny verden for meg.
Det mennesket som tok seg av meg da jeg var langt nede. Som lrte meg nye ting hver dag, og viste at alt er mulig med rett motivasjon og god hjelp.
Det mennesket som aldri tar nei for et svar, og fr meg til hoppe milevis ut avkomfort-sonenmin, gang etter gang.
Det store fellestrekket er at dere alle har gjort en strre forskjell i livet mitt enn dere kanskje er klar over.

Jeg vet ikke helt hva jeg egentlig skulle frem til i dette innlegget, men det fles godt reflektere over hvor sykt godt jeg har det og hvor langt jeg har kommet. Ikke minst det ta meg litt tid til sette pris p menneskene i livet mitt.^ Noe av det mest smertefullt nyaktige jeg har lest p lenge ^

Q: Hvordan har ditt liv endret seg i 2014?

Ny tattoo!

Da rotet jeg meg endelig til bestille tattoveringstime! Jeg tok en tattoo i sommer jeg ikke ble helt fornyd med, s n skal jeg f rettet opp p den i tillegg til ta en ny en.

Dette er den jeg skal rette opp. Den ser bra ut her, men fargen har forsvunnet flekkvis over selve logoen, i tillegg til at det er mellomrom mellom det sorte og det fargede omrdet. Trekanten vil da antagligvis bli litt tykkere enn den er n.

Jeg skal ogs ta en ny tattoo ved hndleddet, men hva det blir er "hemmelig" frem til i morgen!

Q: Hva tipper dere jeg skal ta?

Kjre mandag...

Kjre mandag, jeg nsker sl opp.

Uken starter for min del med reguleringsteknikk og kjemisk teknologi. Idag lrer vi hvordan varme pvirker ulike stoffer, flyktighet, utregning av kw delt p kilo gange kelvin, og hvorfor i alle dager bruker vi ikke bare celcius?

Akkurat n blir vi informert om destillasjon. Det handler vist om fordamping og oppbygging av trykk ved destillasjon i tank (?). Ikke har jeg sterke nok briller heller, s jeg er usikker, men tror lreren skrev destillasjonspupp p tavla.

Idag fler jeg meg litt som dette;

Energien er p plass, hodet? Not so much.

Flere som sliter med mandager?

Flånebba!

Jeg innså nettop at jeg ikke har skrevet noe innlegg om turen jeg var på sist torsdag! Flånebba, den fineste turen jeg kjenner til!

Fjellet ligger i overkant av 1100 moh, og er en fantastisk tur, blanding av flatt og bratt!

Retards

Liksombarsk

Var en hærlig tur, og jeg vil definitivt gjenta den! 

Photoshoot for Treningsshop!

P tirsdag hadde jeg og Stig en liten photoshoot i gymsalen med noen av klrne fra Treningsshop.no.

Vi er jo hverken modeller eller fotografer noen av oss, men flere av bildene ble faktisk veldig kule!


Snatching av 18 eller 20kg kule, ifrt By moxyfireballog G!wear stringer.


Two arm lonc cycle ifrt By moxy skull tightsog gorilla wear singlet!


Push up p sandballer ifrt G!wear stringer og By Moxy Norway National tights!


Battleropes i compression sett fra Skins (Forelpig ikke i nettbutikken)!


Hoover-Stig ifrt By Moxy 3D tights og Gorilla Wear singlet!


Fullt bekledd i Gorilla Wear klr!Singlet - jakke -caps. (Bag og bukse ikke i nettbutikken).

Kan faktisk anbefale p det sterkeste ta turen innom nettbutikken for se resten av utvalget, er utrolig kule klr, og mange av de (bla. By Moxy tightsene) finnes ikke i andre Norske nettbutikker!

Idag str bde kettlebell og tabata p planen, og det blir deilig kjre p med en dobbelttime igjen!

#Trening #klr #fotografi

Nytt, fargerikt treningssett!

I går fikk jeg beskjed fra posten om at jeg kunne plukke opp en pakke, og i den pakken fant jeg årets råeste treningssett!

Settet er jo dødsharry, men etter å brukt ByMoxy og gorrila wear klær fra treningsshop siden i sommer, så har jeg blitt helt avhengig av fargerikt treningstøy!

Akkurat dette settet bestilte jeg på ebay, og så langt er jeg fornøyd! Stoffet er mykt og godt,  og har god passform. Eneste negative er vel at hver eneste bilring og valk vises fordi det er så kroppsnære klær.

I første time har vi kroppsøving, og jeg gleder meg faktisk, til tross for at forrige gymtime var en tragedie ut av episke proposjoner.

Har ganske mange 'nyheter' å komme med fremover, så stay tuned så skal jeg prøve å oppdatere når jeg kan!

Innkjøp Stormberg!

Idag fikk jeg en litt sørgelig nyhet; jobben på Hydro er besatt, men ikke av meg. Jeg var jo 100% forberedt på det, men gøy var det uansett ikke.

Heldigvis kom en stor glede for meg i posten; nye klær!

Snakk om fargeklatt! Fikk også samme bukse i sort, og jenteversjonen i fuchsia eller hva den fargen kalles!

For å toppe det hele fikk jeg tilsend bilde av Stig; den nye 'banneren' for treningsshop.no

Det er så moro at dette bildet har blitt så 'mye brukt' av andre enn meg!

Nå skal jeg ivei å trene Kettlebell, det blir øvelse mot NM annenhver dag denne uken (LC og Snatch i hovedsak) så det blir spennende å se hvor mye av det kroppen takler på nytt kosthold!