Det verste med beinpress...

... er beinpress! Neida (joda), men det som faktisk er mest kjedelig er å rydde opp etter seg selv etterpå.

Idag bestemte jeg meg for å kjøre en skikkelig leg-day! Gårsdagens bein-trening ble for meg mest med løft av egen kroppsvekt, og da var beina klar for en skikkelig gjennomgang idag. I tillegg har jeg ukas første fridag i morgen, så da har det ikke noe å si om jeg ikke kommer meg ut av senga.

Jeg begynte med 10min gåing på mølle med 6-12% (?) Stigning og 5-6km/t. Deretter tok jeg et "beinapparat".

Allerede etter 2/4 av disse øvelsene var jeg skikkelig skjelven i beina. Det var litt deilig, for som oftest klarer jeg ikke å 'banke' musklene nok fordi jeg får for høy puls (kettlebell, tabata & sirkeltreninger).

Etter jeg hadde gjort ferdig alle 4 øvelsene (alle med ulik vekt, rap og sett) lekte jeg litt med "air-squat" med strikk rundt knærne. Jeg fikk skikkelig kontakt med rumpa, som antagligvis kan ha vert grunnen til at jeg klarte å perse i beinpress!

Idag tok jeg nemlig 260kg i beinpress! Og det etter 10x150, 10x180 10x200 og 8x230! Hadde jeg gått rett på 180 og deretter 260 ville jeg nok fått flere reps, men er fornøyd med først 2, deretter 3 reps!

Da vi kom hjem tok jeg jeg en rask dusj og la meg rett ut i senga, hvor jeg spiste en quest bar og 2 ZMA. Så nå er det bare å sovne og drømme syke drømmer; som alltid.

"God" natt!

Grsdagens kt!

I gr kjrte jeg, Andreas og Kolbjrn ei OLY-relatert bein kt!

Vi kjrte frontby, over-head squat, marklft og overhead utfall. P grunn av skuldra droppet jeg vekt p over-head velsene, og holdt bare et kosteskaft over hodet, og isteden for marklft kjrte jeg litt mage/rygg velser. Det er ingen tvil om at jeg fr gjort mye mindre siden skuldra ikke er 100%, men den er p bedringens vei, s jeg tenker den skal f helt fri ei uke til, og S kan jeg starte p igjen med forsiktige lft som ikke oppfordrer for mye rotasjon og snn p leddet!

Glder meg til komme i gang igjen. Det har vert noen forferdelig kjedelige uker, vel, mneder faktisk.

OLY-Kurs!

P sndagen n dro jeg, kjresten og Stig til Kristiansund for vre med p kurs for lre olympiske lft! Olympiske lft er den type lft man ser p for eksempel crossfit-games hvor de lfter stang med vekt enten opp p skuldrene eller over hodet og gr ned ikneby.

Bildene under forklarer bedre enn jeg kan.
Skuldra mi er ikke i form til snatche eller noe, men ta kneby med stang p skuldrene, og kjre marklft er fine mter bli sterkere i disse velsene uten faktisk kjre de.

Det var utrolig vanskelig kurs, men det var ogs s gy at de 3timene fly forbi! Jeg fler jeg fikk mye ut av kurset, og at denne treningsmetoden faktisk kan vre noe jeg nsker "satse" p! Idag har jeg laget et oppsett som jeg og kjresten skal trene hvor bde marklft, over head kneby og frontby er med, s det blir spennende se om vi klarer st i morgen!

kan bake!

Forrige uke bakte jeg kanelsnurrer, disse ble en stor suksess, og fikk masse skryt for de. Idag har kjæresten min bursdag, så jeg skulle prøve meg på ei kake og resultatet ble kjempebra!

Jeg har ALDRI bakt en eneste kake. Bare brownies, så er fornøyd med at den ikke klappet sammen! Gleder meg til å smake, for jeg aner ikke om den er god!

Synging og shopping!

I det siste har jeg ftt en stygg uvane hvor jeg "Oversetter" alle sangene jeg hrer fra engelsk til nynorsk eller dialekt. Det er ganske flt i seg selv, og det hjelper ikke akkurat p at jeg synger like vakkert som en elg i brunst. "Mitt hjarte er ein spkelsesby" "Eg kom inn so ei rivarkule" "Sola stjin det gjr du au!", rett og slett nydelig, helt klart en million dollar idea.

Jeg har egentlig generelt vert litt ekstra sr og eksepsjonelt lykkelig den siste tiden! Jeg plystrer, lper rundt og leker med Neo, danser og tar springfart hit og dit og s shopper jeg som en gal. Shopping har alltid vert et problem nr jeg er glad, som kanskje er motsatt for mange. Heldigvis har jeg vert superblakk hele ret, s jeg shopper fornuftig (til dels), uansett, her er noen av tingene jeg har kjpt!


Denne tightsen er bare R og kjempegod, selv om den sklir ned litt. Gleder meg til teste den p trening i kveld!


Denne er sykt god, og selv om det er litt utenfor komfortsonen med tanke p store lr som dingler og tyter s bare elsker jeg bruke den! (Har faktisk 4 stykker i ulike farger)


Digg-Digg-Digg! Ikke er den like kort som den andre, pluss at shortsen utenp gjr den litt mer psykisk komfortabel, eller hva jeg skal kalle det!


Denne bestilte jeg idag! Tror den kostet ca 100,- s jeg kan ikke si at jeg blir ruinert av shoppingen akkurat!


Denne er veldig enkel, men jeg kjente at jeg MTTE ha den da jeg s den, er greit ha noe som ikke er s veldig voldsomt i skapet ogs, for det gr mye i neonfarger eller mnster for min del!

Har ogs kjpt et tennis-sett, og har bestilt 2 nye tightser og 3 kjoler til (Ikke sladre til kjresten da, hehehe). Vil vise frem alt nr jeg fr de i posten ilpet av neste uke!

Q: Hvilke uvaner har du? Fr du noen spesielle reaksjoner p vre i godt humr?

I senere tid..

S jeg har bert heller frabrende i det siste. Blogging er blitt kjedelig, og jeg tror alle flgerne jeg har her inne uansett flger min Instagram eller facebook, men jeg kan alltids oppdatere litt. S, hva er nytt?

Jeg har kuttet ut Lavkarboen til fordel for et sunt og normalt kosthold! Hverken jeg eller typen trivdes med effekten lavkarbo hadde p kroppene vres, selv om maten var nydelig. Det betyr at jeg har det beldig travelt for tiden med skulle spise mest mulig av de tingene jeg ikke har kunnet spist de 2 forrige mnedene! Ostepop, softis og ris var noen av de mange tingene som ble konsumert i helgen!

Jeg har ftt bekreftet betennelse i skulder. S de neste to ukene er 100% treningsfri, i tillegg til at jeg m knaske arcoxia hver morgen. Etter 3 uker kan jeg vel svidt begynne lfte litt igjen, men det blir mye bentrening fremover.

P dagens joggetur klarte jeg inhalere ei flue, og i min forfjamselse klarte jeg da takle meg selv og tryne i gjrma. Jeg hat sjeldent hatt d s vondt som da jeg mtte rense sret for stein og jord!

Jeg har ogs ftt meg ny tattoo! Kjempefornyd med den, og er ganske stolt av at jeg tegna den helt selv!

Fler forresten at jeg er MEGABRUN p dette bildet! L og steiket i sola p hytta sammen med svigerfamilien hele helga, s jeg har blitt mye brunere enn jeg var!

Har hatt en fin sommer s langt, hva med dere?