Mandala/Henna tattoos!

N er det ei stund siden jeg laget Henna tattoveringer, jeg har vert Ganske opptatt og ikke prioritert det, s fordelt p de to siste dagene har jeg laget to.

Jeg begynte med armen p mandag men ble ikke fornyd med det frste resultatet. Det ble litt for lite siden jeg bestemte meg for droppe fingrene.

 
S jeg fortsatte med den i gr oppover armen, men det er helt hplst jobbe seg oppover, istedenfor f.eks begynne ved albuen og jobbe nedover, s resultatet ble ikke det beste. Ble jo to vidt forskjellige stiler ogs fra ganske hardt og mrkt til lyst og lett, s fr prve igjen senere.


Hele greia ble ganske skjev, en liten vridning p armen s var egentlig resten delagt. Jeg prvde ogs min frste lr-henna. Er jo mye enklere gjre det der siden man fr lret rett foran og har begge armene til sttte opp, men mtte fremdeles gjre designet opp-ned for at det skulle bli riktig vei nr jeg str oppreist s noen "helligdager" ble det helt klart!


Fr jo ikke sett hundre prosent resultat fr jeg dusjer neste gang da jeg tegnet opp omrisset med tusj som naturligvis forsvinner etter en dusj. Jeg m helt sikkert g over og friske opp litt etter frste dusjen, s da fr jeg jo kanskje rettet opp enkelte ting!


Kjenner virkelig dette er noe jeg kunne tenkt meg hatt fast, ikke akkurat denne, men noe lignende ihvertfall. Har vurdert noe fargerikt, men fler det blir s brutalt og "overvelmende" s en litt lettere tattoo som denne hadde vert perfekt!

Hva synes dere?

Crossfit 17.1

Crossfit Open er I gang, og n kommer det hver uke ei ny kt som er kvalifisering til Open. Man m filme seg selv mens man gjennomfrer ktene og sende inn for bli kvalifisert (snn ca). Helt rlig har jeg ikke satt meg s veldig mye inn I det siden open er en fjern drm for meg enda med tanke p skuldra. Kanskje om ett r, eller to. Likevel skal jeg prve delta p alle ktene.

P sndag testet vi 17.1 kta, som var grusom men heldigvis til dels gjennomfrbar med i arm. kta var som flger;

17.1
10 Alternating Dumbell Snatch (9kg/15kgRX for damer)
15 Burpee Boxjump-Overs
20 Alternating Dumbell Snatch (9kg/15kgRX for damer)
15 Burpee Boxjump-Overs
30 Alternating Dumbell Snatch (9kg/15kgRX for damer)
15 Burpee Boxjump-Overs
40 Alternating Dumbell Snatch (9kg/15kgRX for damer)
15 Burpee Boxjump-Overs
50 Alternating Dumbell Snatch (9kg/15kgRX for damer)
15 Burpee Boxjump-Overs

Jeg veit ikke nyaktig hvor lang tid jeg brukte, men det var rundt 19minutter, med en 20min timecap. Jeg brukte da en 9kg Hantel fordi jeg hadde aldri I verden klart 150 reps med 15kg med ei arm, og ihvertfall ikke innenfor tidsgrensa.

Jeg kan ikke beskrive nyaktig hvor jeg fikk vondt, men det satt egentlig I hele kroppen. Ryggen er helt klart den som er vondest n, for en dumbell-snatch er jo Ganske likt en marklft med rykk bare med lettere vekt, s det gikk jo mye utover korsryggen.

Legger ved den lille snutten som jeg delte p Instagram!

Vurderer faktisk starte opp med youtubefilmer etterhvert ogs, der kan jeg jo dele hele filmer og ikke bare korte snutter av ei kt. Hva tror dere?

Ha en fin Tirsdag alle sammen!

En fantastisk dag!

Denne dagen har egentlig vert perfekt! Klokka 04:00 sto jeg opp og så én episode av seriene mine (skriver ett innlegg senere om hva jeg ser på for tiden). Klokka 5 kom besteforeldra hit og jeg kjørte de til flyplassen.

Jeg kjørte hjem igjen og sov noen timer før jeg sto opp, spiste frokost og dro på trening.

Kjørte en Invictusøkt med noen få endringer slik at jeg kunne gjøre det samme som de andre uten å belaste den betente skuldra. Jeg føler virkelig at den er på bedringens vei, men skal ikke mye til før den blir vond igjen.

Treningen var fordelt på to:
100 air squat
100 power clean (jeg tok enhånds clean med KB)
100 markløft
100 burpee

Vi var 4 personer som tok økta sammen (50rep hver øvelse per person) og brukte 37min. Digg økt!

Deretter dro jeg og Andreas hjem og laget kebab og tok noen pils sammen med Kristian og Kolbjørn. Da filmen var over dro vi bort til fagerhaugen. Det er en liten bakke som er populær å kjøre akebrett i.

Jeg tok med meg snowboard og Andreas tok med søppelsekker.

For å si det sånn var det dødsmoro! Det var nesten umulig å ha noen kontroll på brettet siden ca 100 unger hsr vert i bakken før oss og lagd spor, men for ei vill fart vi fikk da vi tredde søppelsekkene på oss!

Da vi kom hjem igjen så vi én film til og jeg er helt kake, så utrolig klar for senga! Jeg skal bare dusje nå så er det rett i seng! Håper dere har hatt en like god dag som meg!

To dager i bakken!

Vi har hatt to fantastiske dager i bakken og jeg kjenner at det har vert god trening selv om det ikke kjennes der og da!

Dag 1. Meg og Kristian. Holdt oss i stolheisen og kjørte mest i pudderløypa. 20cm nydelig løssnø som gjorde det utrolig mye enklere å kjøre bra. Lørte å kontrollere svingene mine nesten perfekt.

Dag 2. Meg, Andreas, Kolbjørn og Kristian. Fremdeles nydelig føre, men flatt lys og tett med snø. Fremdeles nydelig føre. Kjørte over til Ådalen (?) Som i mitt hode ikke er ei løype beregnet for brett, mye banning og tryning. Overlevde. Lærte meg noe kalt "butter" hvor jeg snurrer rundt og rundt med brettet istedenfor å bare kjøre med ene kanten ned hele tiden.

I morgen er jeg egentlig klar for en snøfri dag med fysioterapi og tøying, men who knows! Nå må jeg sove, for jeg skal opp klokka 4 og kjøre besteforeldra mine til flyplassen. God natt!

En fantastisk morgen.

I gr da jeg sto opp flte jeg meg full av energi. Jeg var s lett og glad, og da jeg kom ned p badet s jeg meg i speilet i bare undertyet. Det er jo uunngelig se i speilet nr det er det frste som mter meg og til vanlig s tenker jeg enten "sj" eller ikke tenker noe som helst. I gr derimot tenkte jeg "wow, jeg har gjort noe riktig".

Flelsen av se et resultat p den mten der er verdt alle kjedelige mltider som jeg spiser gjennom uka kun for f i meg nring. Det er verdt holde seg unna sukker, potetgull og feit saus. Den flelsen av se i speilet og bli glad fordi man ser at noe har skjedd - det er den beste flelsen i verden.

Jeg pstr absolutt ikke at jeg ser bedre ut enn andre folk, eller at andre ndvendigvis ville ment at jeg ser bra ut, men for egen del s er det bra nok! Jeg har jo fremdeles ml om f synliggjort musklene p magen og lrene, men jeg fler ikke at jeg trenger stresse. Det kommer etterhvert.

Jeg har ingen problem med  fortsette kostholdet jeg har n - og i sommer blir det mye mer cardio s jeg er ikke bekymret. Det kommer til slutt, og nr det jeg gjr n tydeligvis fungerer s trenger jeg ikke "Skjerpe inn" eller endre p noe, og det er en lettelse!

Jeg har jo mling p fredagen. Jeg har ikke veid meg eller tatt ml siden fredag  10 s om det faktisk har skjedd noe med kroppen eller om jeg hadde en god dag vet jeg jo ikke fr kommende fredag, men jeg er ihvertfall positivt innstilt og tror jeg kan bli gledelig overrasket av resultatene!

 

Fysioterapi!

Idag klokka 10 hadde jeg fysioterapi p treningssenteret. Nr man blir medlem p Impulse fr alle en veiledningstime, men jeg tok ikke I bruk min da jeg begynte - men jeg var s heldig at den ikke var "utgtt p dato" s da fikk jeg bruke den n!

Jeg m bare si at jeg ble gledelig overrasket over hvor flink han var! Jeg var jo i utgangspunktet kritisk til fysioterapi p Sunndal. Jeg har jo nevnt alle mine drlige erfaringer med leger og fysioterapauter herfra som har poket meg i skuldra og bare skrevet ut en resept. Har lenge flt at det er hit de sender de som ikke har gode nok karakterer til f seg jobb i en by. Det er jo sygt forhndsdmme p den mten, men mange drlige erfaringer gjr noe med deg. Heldigvis tok jeg veldig feil og han viste seg vre utrolig profesjonell og dyktig.

Han kjrte en rekke tester, mange av de som jeg har gjort fr, og noen nye tester som jeg ble litt overrasket over selv, fordi det rett og slett bare stoppet opp nr jeg trodde "Pff det her blir jo enkelt".

Da han hadde testa ferdig var konklusjonen ganske grei, jeg har ikke typisk hypermobile skuldre, kun hvis hendene er bak ryggen. Skulderbladene mine er vist ogs rotert p en annen mte enn normale skulderblad. De skal egenlig peke litt innover helt vers, mens p meg er det nedre del som peker inn. Til slutt s har jeg noe asymmetri som gjr at skulderbladet ikke har lyst vre med p lftene mine, og nr skulderbladet ikke hjelper til s blir det trangere pluss at all belastning legger seg p skuldra I seg selv = betennelse.

Jeg fikk tre velser, den ene av de jeg har brukt s langt pluss to til. I tillegg m jeg bli bedre p ha rett rygg og haken lftet nr jeg gjr alle velser med hendene over hodet. Jeg har en tendens til se ned nr jeg trener, og da skjer det vistnok noe I ryggen som gjr det tyngre og vanskeligere. Oppfattet ikke alt egentlig, var mye ta inn p en time - men det viktigste er jo at jeg veit hva som m gjres.

Det som egentlig var det beste med hele timen var at han ikke var bekymra eller negativ til problemene, og at det nesten virket som at det vil bli bra s fort jeg fr trent opp skulderbladene til flge skuldra!

Er skikkelig positiv n, og fler at alt vil ordne seg med tiden!

Drmmesettet!

Jeg har funnet en todelt kjole som rett og slett bare er... ubeskrivelig vakker. Jeg har jo funnet brudekjoler jeg har ftt 'hjerteyne' av, men dette er jo rett og slett en ballkjole og den er s nydelig at det er til grine av!

Disse er jo ikke samme kjolen engang, men close enough.

Den er nydelig, og den er overalt.. Ebay, Luulla, 24promdress er noen plasser jeg har sett den, men samtlige av disse sidene er jo veldig shady. Ebay sier jo seg selv er litt shady, det eneste som gir hp er nr de har bilder av kjolen p ei 'sydukke' for det gir litt mer trygghet av at de faktisk kan lage den.

Det var en side jeg fant som faktisk hadde ekte bilder av kjolen bare i hvit.Den m jo selvflgelig vre rosa, hvis ikke blir det faktisk en litt trashy brudekjole. (Sorry damer, men jeg er litt mer tradisjonell enn at jeg synes det er greit ha todelt brudekjole)

Jeg tenker at hvis den skreddersydde kjolen jeg har bestilt fra Ebay er bra, s kan jeg vurdere denne til jul/nyttr. For si det slik, klarer de lage den jeg allerede har bestilt s klarer de ihvertfall denne selv om jeg ikke tror de har den opplistet per dags dato (Det er ihvertfall helt uaktuelt bestille den fra brukeren "CockOdress").
Hvis noen vet hvem som originalt lager denne kjolen (the real deal) s skrik ut for jeg er veldig interessert!
 

Booty-building!

Siden jeg har bestemt meg for kutte ut stangvelser ble rumpetreninga litt amputert i gr, men det kjennes idag s noe fikk jeg gjort da!

Brukte minibands for aktivere rumpa frst. Festet strikket rundt anklene og trekte benet ut til siden, s rett bak til jeg flte jeg hadde ftt litt pump.

Kjrte s 3x10 step up p box jump, ca 5cm over kneet i hyde. Deretter 3x10 kick-backs med cable-cross og hovedelen av treninga var selvflgelig min desiderte favoritt! Jeg vet ikke om den har et navn men kaller den "invert step-up" eller s enkelt som stende ettbeinspress.


Sjekk slitarmaska! Heavy AF!

Dette er jo et dip/chins apparat hvor platen og vektene egentlig skal brukes som motvekt slik at det blir lettere lfte kroppen. 

Kjrte 5x5 p 91kg. Det ene som er litt synd (men ogs digg) er at det er max vekt. For hyre bein sin del er det mer enn nok (Sier det igjen, sjekk slitarmaska) men jeg er mye sterkere i venstrebeinet s der begynner det bli litt for lett egentlig.

Kjrte ogs 3x20 ins&outs med strikk rett fr uttyinga.

Vises sikkert ikke i det heletatt at jeg prver presse rumpa s langt bak som mulig? Hahaha er s teit.

Idag kjrte jeg 5 runder p 20sek med hollow hold. Rota litt med butterfly ogs, men mtte flge med p tv'n smtidig s det ble egentlig ei ganske drlig magekt, men litt er bedre enn ingenting!

N er det bare 1.5 skift igjen fr helg! Hper det legger seg tjukt med sn p oppdal, for da drar vi dit for st p brett lrdag eller sndag!

Vi drar til Kreta!

For ca to uker siden bestilte jeg og Andreas tur til Platanias i Kreta! Jeg kan ikke tro at det allerede har gtt to uker, og n er det "bare" ti og en halv igjen fr vi drar! Jeg foretrekker sommer av rstidene, men jeg elsker syden uansett rstid.

Jeg har vert i Spania (GranCa), Hellas, Romania, Bulgaria, Tyrkia og Kreta (som teknisk sett er en del av Hellas) og jeg nsker sette enda flere plasser p kartet, men det fles helt greit dra tilbake! Av alle de plassene jeg har vert s er det ingen av de jeg nsker mer dra tilbake til enn Kreta. Jeg hadde jo egentlig kjempelyst returnere til Tyrkia, men det kommer nok ikke til skje med det frste nr man ser hva som foregr der og i landene som ligger p grensa til Tyrkia.

Da jeg var i Kreta i 2014 var jeg p et ganske shady hotell p et bittelite tettsted kalt "Georgiopolis", s jeg ser frem til bo ei uke p et Spahotell midt i Platanias for kanskje f opplevd mer enn sist! Jeg nsker ogs ta massevis med bilder slik at jeg har til senere. Det ble nesten ikke tatt bilder i Kretasist gang, noe jeg synes er forferdelig synd, s i r blir jeg bde fotograf og linselus! Derfor skal jeg flge noen konkrete ml for se s bra ut som mulig til denne turen!

P treningsfronten skal jeg kun fokusere p det som gir utseendemessige fordeler og som p ingen mte gjr at jeg risikerer terge opp igjen betennelsen. Da blir det to rumpekter i uka, to magekter i uka og to kter med ren cardio (enten fjelltur, spinning eller jogging).
Da blir det alts 10 hviledager, 20 cardiokter, 20 rumpetreninger og 20 magekter. Hvis det ikke gir meg de formene jeg nsker s er det ingenting som vil gi meg det.

Nr det kommer til mat har jeg egentlig god kontroll snn som ting er akkurat n. Jeg gr nedover, sakte, men det gr riktig vei. Hvis jeg ser p fredagen som kommer n at jeg har stagnert m jeg naturligvis endre p kostholdet mitt. Alternativene mine er kutte ut alt av godteri (ogs det som er sukkerfritt), snacks, brus, propud og proteinbarer. Jeg har jo brukt disse "sunne" lsningene for ikke sprekke fullstendig fra kostholdet, men hvis jeg stagnerer m jeg gi slipp p alt som ikke er helt naturlig, og som evt har sukker-erstatning i seg. Gr det ytterligere to uker uten at jeg fr fremgang m jeg g helt cold turkey og faktisk begynne med matplanen igjen - fremdeles uten cheat days eller noen form for godterierstatning. Svakheten min har jo alltid vert disse "kosedagene" som gr over styr.

Kroppsmlene jeg nsker n er at midja ikke ker, evt inn 1cm. Her er alt en bonus. Over hofta vil jeg ned 5cm eller mer, jeg vil 2 cm ned over lrene og beholde strrelsen men endre p muskel/fettprosenten over rumpa. Det er ikke mange cm det er snakk om her som m endres, men det er vanskelig nok nr jeg allerede n fler jeg har "gitt slipp" p s mye. Er jo vant til spise 2-3 mltider i uka som er i pizza/taco/kebab omrdet, for ikke glemme minst en liten pose godteri og 1-2 poser med div. potetgull.

Jeg m bare f det inn i hodet at fle meg vel i eget skinn er viktigere enn ubetydelig godterikos som man ikke engang husker. Man tenker aldri "h husker du den ene kvelden da vi spiste en kilo godis p deling og s en eller annen film?" Nei! Det man husker er den gangen man endelig kom seg inn i ei bukse i strrelse small, eller nr man ser p sydenbildene og tenker "Damn, s/ser jeg s bra ut?".

Blind p kropp.

For litt over en mned siden skrev jeg et innlegg om at jeg var utrolig blind jeg var i sommer da jeg s bedre ut enn jeg klarte innse p den tiden. I dag fikk jeg en motsatt opplevelse.

Jeg skulle egentlig prve sortere bildene mine fra den eksterne harddisken, men som vanlig endte det opp med at jeg bare bladde gjennom bilder, helt til jeg kom over noen jeg ikke hadde sett siden de ble tatt.

Bildene jeg fant var fra Juli 2015, da vi var p kurs innen Olympisk Vektlfting (OLY). Bare for ha det helt klart, jeg er ikke akkurat i min beste form for tiden p grunn av lavere aktivitetsniv og at jeg ikke har begynt med kostholdsplanen, men likevel er forskjellen fra da til n skremmende;


Jeg mtte bare ta p meg samme klr for se forskjellen. Jeg prvde stille meg opp snn ca likt som p det frste bildet, men ser jo n at det faktisk ikke spiller noen rolle, forskjellen - uansett stilling - er alt for tydelig.

Det jvligste er at jeg husker at jeg kommenterte at det var vanskelig dra stanga opp og legge den p skuldra fordi magen min var i veien, likevel inns jeg ikke at det ville gtt bra, hadde bare ikke magen min vert et jvla fjell. ALTS HALLO!! Nr du ikke lengre ser trne i dusjen s burde man faktisk ta et hint. PS: Gilde ringte, de ville ha tilbake plseskinnet sitt. Jeg prvde veie meg en gang, men baderomsvekta lp sin vei da den s meg. OH! bare n til; Hva er forskjellen p Gunnhild i 2015 og ei gjdselbille? Gjdselbilla spiser mindre dritt.
Snn. N er jeg ferdig.

Fra spk til alvor, jeg kan ikke huske at jeg var s 'stor'. Jeg husker ikke ha flt meg overvektig, eller at jeg skjnte at jeg hadde lagt p meg s mye. Dessverre, det jeg husker alt for godt, er hvordan jeg kunne begynne grte av mitt eget speilbilde, men forsto ikke hvorfor jeg hatet det s mye. Jeg trodde jeg bare var hormonell.

Jeg burde egentlig innsett at jeg begynte bli stor da vi skulle p klubbmesterskap i kettlebell. Dette var i starten av August, omtrent to uker etter kurset. Jeg husker at jeg var grtkvalt da jeg mtte veie meg inn og alle kunne se hva som sto p vekta. Det var en grusom flelse, nr man ikke veit hva man veier, og tror man ikke har lagt p seg srlig mye, for s f et tall strre enn de verste forventningene sltt i trynet. Likevel s var jo dette 'bare et tall', kanskje jeg trodde det var vannvekt, eller muskelmasse. Jeg skjnte i hvert fall ikke at jeg faktisk var p grensa til overvektig enda. OG JEG VAR FAKTISK DET. For regne ut med BMI (som naturligvis ikke er en fasit, men likevel en liten pekepinn) s var jeg overvektig (BMI p 28), og 5-7kg unna vre kandidat for slankeoperasjon (gastric binding).

Jeg mener ikke det er korrekt p noen mte fordi jeg er fremdeles overvektig iflge den kalkulatoren (BMI p 25), men dere skjnner tegninga.

Jeg husker ogs veldig godt en annen hendelse, dette var to uker etter klubbmesterskapet. Vi skulle i et strre familieselskap og jeg hadde bestilt meg flere nye kjoler for anledningen. Problemet var bare at jeg bestilte i min gamle strrelse. Som sagt var jeg aldri klar over at jeg hadde blitt s stor. Det var en kamp, rett og slett. Jeg prvde p en etter en av disse nydelige kjolene - I "min" strrelse - og de passet naturligvis ikke. Det endte faktisk med at den siste jeg prvde (Da jeg var svett, sliten og p grten), satt seg fast. Jeg rev i stykker glidelsen for f den av meg og satt meg ned p badegulvet og hylgrein. Det var en forjvlig flelse, rett og slett.

Jeg tror det var da jeg skjnte det. Jeg hadde jo s lyst til skylde p nettbutikken for at de produserte alt for sm kjoler i forhold til strrelsene. Det er jo alltid enkelt skylde p alle andre enn seg selv - men innerst inne viste jeg vel at noe mtte gjres. Jeg ser jo p bloggen at det skjedde ting i perioden etter dette, jeg fant ogs et formbilde fra oktober, s jeg tipper jeg hadde begynt s smtt skjerpe inn og ville ha bilder for flge prosessen.

Jeg veit at fra klubbmesterskapet i August til Mars s hadde jeg gtt ned 8kg p egenhnd, etter dette kjpte jeg jo kostholdsplan og gikk ned fem ytterligere kilo fr Juni da jeg var p mitt desidert letteste. Per dags dato er jeg ganske lik snn jeg var i Mars i fjor nr det kommer til vekt, men noe 'strammere' iflge kroppsml.

Egentlig er det jeg ville frem til med innlegget at fysisk form og utseende har alt si for det psykiske velbehag - uansett om man innser det eller ikke. I sommeren 2015 var jeg deprimert og uvel uten vre klar over at jeg hadde blitt lettere overvektig, men i sommeren 2016 var jeg utrolig lykkelig og selvsikker - uten se hvor bra jeg s ut i forhold til ret fr. Akkurat n er jeg p mellomstadiet. Jeg veit jeg har ei ganske sunn vekt og at jeg ikke ser ut som, vel, "Gunnhild2015", men jeg veit ogs at jeg klarer bedre. Jeg gikk ned TRETTEN KILO, og de frste 8 helt p egen hnd, uten kostholdsplan eller mltidserstatninger.

Jeg veit jo fra i fjor at jeg har minst fem kilo p kroppen jeg ikke trenger, sikkert enda mer ogs siden mlet er lure frem noen mageruter. Etter ha sett disse bildene veit jeg ogs hvor jeg kan ende hvis jeg ikke begynner ta kostholdet mer serist igjen, s jeg fler meg endelig klar. Jeg nsker satse p kostholdsplanen, s da fr jeg heller g glipp av kosekveldene med potetgull og brus. Jeg vet jo at "Nothing tastes as good as fit feels" er et ganske stygt ordtak, men det er mye sannhet i det ogs, og jeg vil heller fle meg som jeg gjorde i fjorsommer, enn i 2015...

Kostholdet s langt i r..

Planen var jo helt siden desember begynne skjerpe kostholdet i januar for s g "All in" p diett i februar. S langt har jeg absolutt ikke fulgt planen min..

Jeg har fremdeles ikke hatt en eneste dag etter plan og vi er allerede ferdig med frste uka i februar, og selv om aktivitetsnivet har kt i form av mer cardio og lengre kter (Fjellturer og hele dager i skibakken) s m kostholdet faktisk vre med p leken.

Jeg har spist kanskje 3 eller 4 frokoster som er 'godkjente' nr det kommer til planen ilpet av februar, kanskje 1-4 luncher ogs, men vi spiser jo middag etter hva som kommer i esken p dra hver mandag - og kveldsmat blir som oftest bare en proteinbar eller noe annet som egentlig ikke er i nrheten av planen.

Hva faen har skjedd med motivasjonen min??

De gangene jeg har vert p diett fr har jeg vert helt sjukt flink, jeg har fulgt planen ned til den minste detalj ohar klart meg lenge p den ogs. N burde jeg hatt mer motivasjon enn noen gang ogs siden jeg har gravd fram alt av bildene fra i fjor da jeg hadde min laveste fettprosent noen sinne. Jeg har sikkert 50plagg i handlevogna p ebay som jeg har kjpesperre p frem til jeg nr mlene mine og IKKE MINST en bestilt og betalt ferietur - for ikke glemme at jeg har bestilt meg en kjole til bursdagen min som kosta meg en tusenlapp! (Jeg betaler aldri mer enn 500 for en kjole jeg ikke fr prvd frst) 

Den er riktig nok skreddersydd etter mine nvrende ml, men det er bare fordi jeg veit jeg ikke har mer enn kanskje 2cm g p nr det gjelder de mlene som er relevante for passformen (Midje og bryst, det er 'prinsesseform'). Likevel s vil jeg ikke ha "grevinneheng" nr jeg skal vise den frem.

Jeg har all grunn til klare holde meg til plan, men likevell er ikke hjertet mitt i det, og jeg skjnner ikke hvorfor. Jeg vet det egentlig ikke hjelper skrive om det, men jeg m prve alt for finne motivasjonen og glden for legge sjela mi i kostholdet n. Jeg er jo ndt begynne for jeg skulle jo ha 12 uker p planen, og da er vi brtt kommet til mai nr vi skal reise, og jeg kan garantere at det ikke kommer til vre noe kostholdsplan i Kreta!

Hellvete.. jeg m skjerpe meg. Kanskje det hjalp skrive likevell, for jeg begynte nettop kaldsvette av tanken p at det faktisk er sommer fr jeg er ferdig med planen. crap. wish me luck.

Henna 080217

Her er min tredje henna tattoo! Resultatet ved frste forsk ble veldig lyst, og brun istedefor svart. Frst trodde jeg kanskje det hadde noe med hudkvaliteten gjre, at den var annerledes p underarmen enn p ftter og hender.

I gr bestemte jeg meg for gjre et forsk p forbedre resultatet ved flge linjene med en ny runde med Henna. Det var mye enklere f et bra resultat nr jeg hadde et mnster flge, s jeg synes den ble bedre bare av det.


Jeg festet en serviett rundt armen med gummistrikk og sov med skorpen (den trkede henna paste'n) p og fjernet den da jeg sto opp. Den skal skrapes av etter 6-24 timer, s gr ut ifra at problemet frste gangen var at den sprakk og falt av alt for tidlig I tillegg til at den ble utsatt for vann bare f timer etter jeg hadde laget den.


Slik ser den ut n etter jeg har fjernet skorpen!


Man ser jo den 'gamle' under hvor jeg har rettet opp linjene, men tipper det forsvinner lenge fr resten av den. Kjenner jeg trives veldig godt med akkurat denne, og vurderer faktisk en mer permanent ordning! Har lenge vurdert noe lignende p albuen (Naturligvis uten noe i midten da det er nrt til umulig tattovere albuen) men vi fr se hva jeg bestemmer meg for nr den tid kommer! Har mange andre tattoveringer som str foran denne i ken. Fler for fylle ut penrommene p de tre jeg har p den andre underarmen fr jeg bygger videre oppover mot skuldra.

Hva synes dere?

Nok en dag i bakken!

I gr dro jeg, Kristian og Kolbjrn opp i bakken igjen! Det var strlende sol, fine lyper og ble en kjempeflott dag!

Eneste problemet var at det blste ganske kraftig, i tillegg til at lypa (selv om den var kjempebra preppet) var utrolig glatt, s jeg ble rett og slett blst over ende et par ganger nr vinden fikk tak i langsiden av brettet.

Jeg kjenner at det fles mer naturlig "carve" eller hva enn det kalles nr man beveger seg fra ha rygg mot bakken til ha 'frontpartiet' nermest bakken, men det er utrolig skummelt nr jeg vet hvor hard lypa er. Selv om jeg nesten ikke har 'snublet' de to gangene jeg har vert der s er de f gangene nok til skjnne at om jeg faller p skuldra s er det game over. Da blir jeg forsiktig og kjrer heller trygt enn risikere noe, som oversettes til at jeg bortimot ploger  meg hele veien ned.

Det er uansett kjempegy selv om teknikken ikke sitter helt, men krysser naturligvis fingrene for et snfall til slik at lypa blir mykere og ikke fullt s skummel trene teknikk i!

Kjrer noen av dere ski eller brett?

Fjelltur 050217

Beina mine var i overraskende grei stand da jeg voknet idag s jeg bestemte meg for slenge meg p fjelltur!

Turen er p en mte tre-delt, frst nr man Brsetstra (p bildet) som ligger p 450moh, deretter kommer man til Brsetlauvet og til slutt Brsetkjerringa som er toppen og p 955moh!

Det var en slitsom tur for oss alle, men selv etter vi kom ned igjen var Neo i storform og var klar for lek.

Kjenner turen siger p mer og mer, og egentlig er jeg klar gor sove, som er ganske s urutinert med tanke p at jeg skal jobbe nattskift til helga, men er veldig flink snu dgnet s det skal g bra likevel!

Hper dere har hatt ei like fin helg som meg, selv om det er usannsynlig for helga mi har vert awesome!

Deilig dag i bakken!

Idag dro jeg, Andreas og Kristian p Oppdal for st p snowboard! Jeg gleda meg naturligvis ekstra mye for det var frste turen med det nye utstyret; blandt annet mine frste skikkelige skibriller (som forresten gikk over all forventning)!

Andreas - meg - Kristian

Vi fikk kjrt 8 runder som kanskje hres lite ut, men nr heisen opp tar 15min+ og ingen av oss er 100% stdige s var det faktisk ganske bra p 5 timer inkludert lunch og kaffepause.

Mtte bare ta bilde da jeg s skyggen fra snowboardene vre formet et hjerte! ♡

Vi var sykt heldige med vret, og dette er nok frste gang p lenge at noen av oss har ftt sett sola!


En liten pust i bakken

Mtte ha mange 'pust i bakken' da det tok meg de 6 frste turene f til switch (?) med litt fin flyt, s var utrolig mye bremsing som resulterte i syre.

Kjenner veldig godt n at de 8 turene var mer enn hardt nok for beina mine ihvertfall, har ikke kjent denne typen 'smerte' siden jeg tok 600 sammenhengende kneby - og det sier sitt.

Gruer meg litt til morgendagen, for er ganske sikker p at jeg kommer til ha tidenes gangsperre.. Skal jeg vre s heldig unng den, s blir det tur p rets frste fjelltopp med samboer og svigermor!

Wish me luck, og ha en nydelig sndag!

Ny pers i marklft!

Idag klarte jeg endelig å sette persen som har plaget meg i nesten en måned! 105kg gikk endelig opp i markløft, og fy søren det føles bra!

Veit ikke hvorfor men får ikke lagt inn videoen her, så hvis du vil se den, gå til min instagram (@gunnhildresell)

For å si det sånn var jeg i fullstendig ekstase, hadde ikke forventa å få den opp etter den markløft treninga jeg hadde først, men gir jo likevel mening. Kjørte 8rep på 50, 6 på 60, 4 på 70, 2 på 85 og 95. Jeg kjente det gikk såppas lett så jeg prøvde først 100 og avslutta med 105. Få reps med lange pauser (3min) og gradvis økning må rett og slett være nøkkelen  og noe jeg tar med videre til senere treninger

Ubeskrivelig deilig, rett og slett. Har slitt med motivasjonen lenge, så dette var en skikkelig boost!

I morgen drar vi til Oppdal for å kjøre snowboard, så må legge meg slik at jeg er godt uthvilt!

Adios!

Henna #2

Da ble det henna p hnden ogs! Gikk for et litt mykere design enn det jeg hadde p fttene.


Tok inspirasjon fra en hvit henna jeg s bilde av. Er jo litt skjelven enda, litt ekstra I starten vil jeg tro, for er normalt Ganske stdig med tanke p tegning.


Det som er litt dumt er at for vre stdig s m jeg sttte armen p noe, og idag ble det P designet, s det ble litt gris, har ogs flekker p hyrehnd, men pyttpytt, litt rot vil det bli, eller hva?

Deilig ha noe kreativt holde p med igjen, men savner virkelig trening. Jeg har jo flt p at skuldra har vert p bedringens vei siden lrdag, og jeg tror serist jeg blir mer skeptisk til trening jo bedre den fles. Det er jo mye vrre skulle fucke den opp n som jeg faktisk ser lyset I enden av tunellen, enn nr den uansett er 'delagt' hvis det gir mening?  

Det som er s rart er at det ikke har vert ei drlig treningsuke engang, selv om det virkelig fles slik. P mandag gikk jeg tur, p tirsdag trente jeg marklft, I gr var jeg p spinning om morgenen og deltok delvis p egen tabata om kvelden s idag er jo eneste dagen jeg ikke har trent. Nr det er sagt s hadde jeg jo Kettlebell gruppetime hvor jeg viser frem velser og er i bevegelse hele timen, s jeg har jo faktisk ftt bevegd meg likevel.

I morgen blir det vel marklft igjen s fremt ryggen er klar for det. Skal liksom ta 6 reps p 102,5kg, s har ikke helt troa, men m jo bare prve.

Henna tattoo!

Idag fikk jeg henna-paste i posten og måtte naturligvis kjøre en test. Jeg skulle jo helt klart ha tatt en såkalt "patch-test" for å forsikret meg om at jeg ikke er allergisk, men jeg har tatt henna før også, så jeg tok en sjanse og laget mønster på begge føttene.

Det er gjort på frihånd så det ble naturligvis ikke 100% likt. Var også veldig vanskelig å "nå frem" da jeg har ganske lange bein, så ble noe søl og dårlige linjer her og der. Synes likevel det ble ganske bra til å være første gang!

Neste blir vel venstre hånd, har sett utrolig mange kule design, så får finne noe som jeg tror jeg klarer ganske bra å se etter. Ille nok å gjøre alt på frihånd om jeg ikke engang vet hvordan jeg ønsker at resultatet skal bli.

Hva synes dere?

#henna #tatovering #tattoo #sminke