Deilig dag!

Idag ble til tross for en litt brå start en hærlig dag! Sto opp seint, koste meg med tv-serier til klokka 15, laget et nydelig måltid med bratwurzt, dro på trening og kjørte 4x4 med 82.5kg

video:video

Da jeg kom hjem fra treningen fant jeg nykjolen i postkassen ♡ Den var så sykt mye bedre enn forventa, og jeg ble skikkelig glad!

Gleder meg sjukt til det er vær til å bruke den, og selvfølgelig å bruke den på Kreta i Mai!

Toppet det hele med gode 40minutter svømming og litt undervannsrugby. Jeg er absolutt ikke stødig hverken på det å klare å svømme, synke eller puste korrekt, i tillegg til at jeg har kraftig klaustrofobi så jeg får lett panikk under vann. Så langt er det eneste jeg har klart bra å blokkere et mål fordi jeg la meg oppi bøtta som er mål.

Avslutta svømmingen med et lite femminutt i badstuen mens jeg tørket meg, som var helt sjukt deilig!

Tenk at disse små tingene kan gjøre så mye med dagen min da gitt! Helt fantastisk. Nå står 8t jobb for tur! Idag er jeg på kran, og det er naturligvis aldri feil!

Hva gjør DIN DAG bedre?

Frste dag p diett.

Jeg skulle jo f Januar til kose meg, det var jo planlagt og jeg skulle begynne med dietten 1 februar. Siden det er mandag s flte jeg likevel for begynne n istedenfor vente til onsdag, men det gikk ikke helt bra.

Frokost (yoghurt, havregryn mandler) og lunch (Yoghurt og banan) gikk jo som planlagt, men etter fjellturen ble jeg invitert til mormor p vafler og siden jeg er et srdeles svakt menneske klarte jeg ikke takke nei. Jeg spiste meg faktisk s mett og kvalm at jeg ikke klarte mer enn et par spiseskjeer med middag tre timer senere. Etter det har jeg spist en fruktsalat som heldigvis er innafor og en mslibar som er snn helt greit men ikke p plan og ei appelsin som heller ikke er etter planen.

Hverken 3-timers "regelen" eller korrekte mltider gikk srlig bra p dag en, men jeg har heldigvis mulighet til redde meg litt inn i morgen fr februar faktisk begynner (Ikke at det er kjempestress vre helt nazi de frste mnedene men en god start er essensiell uansett hvor lenge jeg skal spise rent og sunt).

Jeg m innrmme at selv om jeg "gikk p trynet" hva det angr selvkontroll idag s er motivasjonen tilstede for ikke tillate det skje igjen. Vi har nemmelig bestilt oss sydentur i Mai, og jeg har lyst se smashing ut nr vi drar dit! Jeg veit at kjresten synes jeg ser bra ut, og selv om han ikke hadde syntes det hadde han nok aldri sagt det, men jeg har lyst vre ultrahot (Haha jeg blir flau av ordbruken min til tider). Jeg vil at nr vi gr i byen s er han stolt av at "DET HER er dama mi".

Dessuten vil jeg ha massevis av bilder fra turen som jeg kan se tilbake p for f motivasjon igjen skulle jeg miste den ilpet av resten av sommeren! Kanskje noe ala "Followmeto" bildene i en av kjolene jeg skal bestille;

Eller et obligatorisk "bade" bilde i bikini;


Jeg gleder meg virkelig til diett.

Fjelltur!

De to siste dagene har vert utrolig deilige da jeg har fått vert på hele tre fjellturer! Utrolig deilig å komme seg ut igjen og gå tur.

Første turen gikk til Viksætra. Her begynner vi ganske høyt oppe så utsikten er fantastisk!

Vi var så heldige å få med oss Kelzi på den turen, og hun og neo hadde det utrolig gøy!

Deretter leverte vi Kelzi hjemme og gikk til Halsen.

Dessverre er det mye trær på toppen så fikk ikke utsiktsbilde derfra, selv om jeg naturligvis med rå kraft rev ned treet på bildet over. Bedre utsikt et tre om gangen.

Idag gikk turen til Rennsetvannet, en litt lengre tur så vi nådde helt opp til snøen!

Det var faktisk litt skummelt å stå helt ute ved kanten som på det nederste bildet, det var så bratt at vi tok ikke sjansen på å la neo gå fritt engang.

Akkurat nå er jeg utrolig sliten i anklene og leggene, og tror faktisk jeg har ei skikkelig muskelknute i høyre side av hofta. Det er vel uvant for meg etter en vinter uten turer, så i morgen ender vi nok opp med en lett gåtur på flatmark!

High hopes.

Jeg setter kanskje litt høye krav til meg selv, og da blir jeg ekstra skuffa hvis jeg ikke klarer å stille til kravene mine.

På plan (ikke inkludert oppvarming) sto 3x84% 2x94% og 3x1 på 100%

For meg ble det da 85kg, 95kg og 102,5kg.

85 og 95kg gikk jo greit nok som dere ser på videoen, men 102,5 ble elendig teknikkmessig og jeg klarte bare et av 3 løft. Jeg klarte heller ikke 100kg da jeg innså at 102,5 var døfødt, men endte opp med å ta de to siste repsa på 90kg - og selv det var problematisk.

video:video

Jeg blir bare så jævla skuffa når jeg jobber og jobber og følger ei plan for å forbedre meg, og når "push comes to show" klarer jeg ikke å prestere.

Jeg var helt bestemt på å klare denne økta, og gleda meg til en "win" men jeg fikk den ikke idag..

Jeg var sjukt sint der og da, sikkert plagsomt for de rundt meg å få en 'hissy-fit' på senteret, men jeg er utrolig streng med meg selv og setter så høye krav og forhåpninger til hva jeg kan prestere, at jeg klarer ikke skjule skuffelsen..

Jeg var sint, men jeg innser jo mer og mer at det er det ingen grunn til. Jeg kunne hatt en dårlig dag. Jeg kan være sliten etter jobb selv om det ikke føltes slik. Jeg kunne vert for snar til å ta denne økta da det faktisk bare er en dag pause siden forrige markløft-økt.

Det er mange ting som kan ha spilt en rolle i hvorfor det ikke gikk, så det trenger ikke bety at jeg ikke får fremgang, bare at fremgangen ikke vistes idag.

Jeg får ta det hele med et smil, tenke at "jaja så var ikke dette min dag" og krysse fingrene for at min dag er rett rundt hjørnet!

God natt!

Trening 230117!

I gr hadde jeg marklft-kt igjen som hver mandag de siste fem ukene! Jeg var helt sikker p at det kom til vre forferdelig tungt, I grenseland til ikke gjennomfrbart, men det var faktisk lett! 4x4 p 80kg, og jeg kan serist fle min nye pers nerme seg, endelig! Jeg har vel igjen kten I morgen/torsdag og p neste mandag fr jeg skal klare 105%, da alts ny pers med et par kg. Min nvrende er 102,5kg, s jeg m vel prve meg p 107,5 tror jeg. Jeg hper s sjukt jeg klarer det.

Marklft er jo den eneste velsen jeg har noen form for ml med bli bedre I fordi det gr ikke utover skuldra. Men likevel; SE baksiden av skuldra I videoen. Det er noe rart som skjer der som jeg aldri har sett fr ihvertfall, men bruker tross alt nesten aldri singlet, s det kan hende det er helt normalt.

N blir det ihvertfall mere focus p cardio og kosthold fremover. Har begynt svidt med yoghurt eller knekkebrd som mltider fr middag, og skal etterhvert f inn bedre tidsrutiner ogs. Hver tredje eller fjerde time har alltid fungert bra tidligere, s da er det nok den jeg gr for da ogs, og I januar s blir det tilbake til kostholdsplanen.

Hvis noen lurer p hvorfor jeg absolutt skal vente til januar s er det s enkelt som det at det er en prinsippsak, for ingenting som starts opp I Januar fungerer (som oftest).

Hva er din favorittvelse?

Maxpuls Tabata!

P lrdagen var vi p tabata p Maxpuls Fitness Senter (Eller Crossfit Maxpuls som det het fr). Jeg digger det senteret fordi det er inne I en idrettshall s det er s lyst og pent I forhold til mange andre treningssenter. Vi deltok p lrdagstabataen deres som kjres hver lrdag klokka 12.

velsene var som flger;
Battleropes
Box jump overs + sprint
Push-ups/Pull-ups
Wall Ball/Toe touch
DHS/Goblet squat
Hoppetau/press
Boxebag/Butterfly med ab-mat
Sprint/Burpees som felles avslutning!

P de fleste velsene med skuldre brukte jeg bare hyre armen, men p push-up og pull-up kjrte jeg fullverdige velser, bare kraftig skalert. Jeg kjrte push-ups mot ei stang ca 50cm oppe i stativ og tok "ring-rows" med nesten strak kropp slik at det ikke var den helt store vekten der heller.

Det fltes veldig bra, kjente ingen smerter i skuldra og har fremdeles ikke kjent noe annet enn stlhet, s min konklusjon? Disse velsene er bra for skuldra mi! Jeg har jo opptreningsvelsene som jeg veit er bra for skuldra, men om jeg ogs "Sper p" med en dag i uka hvor jeg trener veldig lett push-up og ring-rows s tror jeg faktisk det kan fremskynde prosessen. Det kan hende jeg tar helt feil ogs for selv jeg skjnner ikke logikken bak det "trene vekk" en betennelse, men gr ut ifra at det har noe med holde skuldren i aktivitet uten presse den for langt slik at den ikke stivner og dovner vekk fullstendig.

 

DET VIKTIGSTE I VERDEN FOR MEG er faktisk f denne skuldra til bli bra. Det er ikke bare treningen som er hemmet, men hverdagen, jobben og resten av livet. Forestill deg et liv med bare i arm og fortell meg at det fles greit. Det gjr faktisk ikke det. Har slitt lenge n, men det har vert en lrerik opplevelse. Jeg kan si jeg angrer p det som aller frst ga meg betennelsen, eller at jeg angrer p at jeg ikke gikk direkte til kiropraktor da jeg fikk vondt, eller at jeg skulle slutta og trene med en gang og tatt en god pause, eller ditt, eller datt. Jeg kan ikke forandre fortiden, jeg m bare vre takknemmelig at jeg tar med meg denne kunskapen inn i fremtiden, og at hvis jeg fr en betennelse senere i livet s veit jeg hvordan jeg kan forholde meg til det.

Snklar!

I helgen var jeg og Andreas p kjreste/shoppingtur til Trondheim, og gjett om jeg fikk meg mange kupp!

Frste jeg kom over var denne rlekre Volcom-buksa.

Alltid digget galakse-mnster, s det var ingen tvil selv om jeg har en drss skibukser fra fr av.

Jeg hadde ogs sikla over et par briller siden fr jul, s denne gangen SKULLE jeg ha de.

Den linsa som er p gir 'rdt lys' som tydeligvis skal hjelpe nr det er flatt lys og vanskelig se. Det var ogs med ei gul linse som jeg egentlig ikke veit helt hva er god for.

Tredje tingen er noe jeg alltid er p vakt etter; snowboard sko. De jeg har er godt og vel ti r gamle, s de har lenge vert modne for utbytting, jegg fant etter prvd utallige boots et par som passet, og de var rkule!

Det som er litt gy var at da vi kom hjem fra turen er st vi fant ut at jeg hadde ikke bare et, men to par stende hjemme ogs...

De til hyre er de gamle som jeg egentlig kan kaste, de til venstre er Andreas sine fra tenra som er s og si ubrukte og som jeg skulle 'arve'. Jaja er vel ikke feil ha i reserve?

Da jeg likevel hadde anskaffet alt som trengs av utstyr kjpte jeg meg like godt en ny hjelm da den gamle er av tvilsom kvalitet (Europris, 2006).

YES det er en barnehjelm, og ja det var med briller s jeg hadde egentlig ikke mtte kjpt de andre, men kjpt er kjpt og det er en helt annen kvalitet p de andre brillene.

S da er jeg helt klar for action til helga s lenge snen holder seg!

Kommer et innlegg til om de andre tingene jeg fikk kjpt i helga senere, n er det natta her, og i morgen begynner formiddagsuka mi!

Ha ei flott og aktiv uke alle sammen!

Kontinuitet over intensitet.

Fr trodde jeg p alt jeg leste p nettet om at interval-kter var "the shit" og at trene korte og intense kter var mer enn nok for bli "beast". Men la meg fortelle noe, en person som trener 30-40min 5 dager I uka kan aldri I verden mle seg opp imot styrken til f.eks en bonde som gjr tunge lft hver eneste dag og flere timer om dagen. Tro meg, har prvd konkurrere mot bnder, og andre som har bodd p grd selv uten drift, de er sjukt sterke!

Det samme gjelder kostholdet. Man kan ikke leve av feit dritmat og godteri 9 av 12mnd I ret og kjre p med diett I 3mnd og se like fresh ut som de som alltid spiser fornuftig men koser seg av og til. Dette var ogs noe jeg trodde p fr, og har derfor alltid hatt problem med kosthold. Det beste man kan gjre for kroppen er alltid srge for gi den det den trenger, og ikke mer eller mindre enn det. Det er synd det har tatt s lang tid innse dette men bedre sent enn aldri, eller hva?

Hvis jeg klarer spise normalt hele ret, slappe av I jula og kose meg, og ha en liten "sluttinnspurt" mot sommeren s tror jeg det vil gjre mer for meg enn skulle stresse hvert r om den jvla sommerkroppen. Hva har det liksom si om man er vel med kroppen I to mneder av ret for s la den farfalle de resterende ti mnedene? I r s har jeg ikke forfalt, heldigvis! Jeg har hatt ei Ganske stabil vekt, og som en bonus for dette s ble jeg kvitt julekiloene p knappe to uker med godtefri! Jeg har ikke engang spist lite eller super-sunt, bare vanlige fornuftige mltid. Saus har jeg hatt p maten, og ikke minst mye kjtt. Jeg fler ikke srlig mye godterisug heller, og har vel hatt i meg n popcornpose (Tilsvarende 350 kcal) og idag ble det et lite kakestykke for feire at arbeidsplassen min fr pusset opp hallen der jeg jobber. Det synes jeg ikke er mye "skli ut" med ilpet av to og ei halv uke.

Jeg kunne levd snn som dette resten av ret, med gode men ikke ekstremt-sunne matvalg. Dessverre er jeg utrolig utlmodig av meg, og har vel ml som overgr hva et normalt kosthold klarer utfre. Selv om jeg har innsett at et kontinuerlig godt og normalt kosthold er det som gir best resultat p sikt s skal jeg likevel kjre 12uker med kostholdsplan for n mlene mine. Deretter skal jeg fortsette som jeg gjr n. Har noen bursdag, eller er det jul, eller whatever, ja da tar man imot kakestykket, men man trenger ikke meske i seg tusenvis med kalorier hver helg - bare fordi det er helg!

Dagens preken, amen! Hahaha

Dagens trening 160117!

Dette begynner bli det lengste jeg har klart holdt meg til ei treningsplan! Uke fire av det russiske marklftprogrammet n!

Det er jo to ganger i uka, og jeg har valgt mandag og onsdag i utgangspunktet, men om andre kt blir torsdag eller fredag er jo ikke akkurat krise. Sprs jo hvor sliten man blir av frstekta.

Idag var det 4x4 p 77,5% da 77,5kg for meg siden 100 er max (egentlig 102,5 men de ekstra kiloene der utgjr ikke noe i lengden uansett)

BPU3KHCj3BM
(Trykk p for se video)
Jeg synes ikke det var noe tungt egentlig, men siden jeg ikke fikk filmet fra siden s veit jeg ikke om jeg krummet ryggen litt, for det kjentes nesten snn ut da jeg tok de to frste settene. Tror ikke jeg var skikkelig varm i ryggen fordi jeg ble avbrutt av noen da jeg kjrte "Squat-to-stand". Jeg vil ikke klage fordi jeg eier faktisk ikke senteret, men synes det er litt undvendig at denne personen absolutt mtte legge balansebrettet akkurat der jeg satt og ikke, OH I DON'T KNOW, en halvmeter til hyre for meg?
 
Etter jeg var ferdig med marklft flte jeg ikke at jeg hadde trent i det heletatt egentlig, s jeg kjrte like godt 100 repetisjoner p back-extensions med 5x20. Da ble jeg relativt ferdig i ryggen for si det snn, men jeg hadde fremdeles litt tid fr jeg mtte p jobb s jeg kjrte et par fysioterapi velser (kun p vond-skuldra) fr jeg dro hjem.


Har aldri hatt et nske om hverken store eller markerte armer, men er likevel glad for se at ikke absolutt all muskelmasse har forsvunnet! Jeg trente jo en del push- og pull-ups i sommer da jeg var frisk, s er vel de musklene som henger igjen.

N har jeg igjen to timer av nest siste skift, s i morgen klokka 22 er det helg! Jeg og Andreas skal til Trondheim p fredag og jeg gleder meg sjukt. Blir digg komme seg litt ut og bort igjen, dritlei av sitte p sofaen og ellers bare daffe rundt i huset dagen lang.

Q: Hva har du trent idag?

Wishlist!

Jeg har vert skikkelig fl til finne klr p nett for tiden, og jeg ser at jeg kommer til bli relativt blakk til sommers skal jeg kjpe alt. Det er et par plagg jeg bare er hel ndt til ha, men samme problem med de som i de i mitt andre innlegg; Det viser mye hud, og i mitt tilfelle - valker.


Digger den "baggy" avslappa looken. Perfekt sommerkjole nr man egentlig ikke gidder pynte seg, for det ser jo overraskende bra ut med bustete hr og evt. chunky smykker og slippers. Den kan styles opp og ned alt etter hva man skal.


Denne er kjempest men jeg er litt skeptisk til den formen. Jeg vet jo ikke hvordan kroppen min er om en mnd eller to, men snn som jeg er n kan jeg ikke ha snne kjoler fordi jeg har for store bryster, ja jeg vet det er kvalmt si snn, men jeg har andre kjoler med samme utforming og de ser ut som telt p meg. Ikke spesielt flatterende.


Jeg synes det er knallstt! Dessuten har jeg en hel haug med crop-tops som jeg gjerne skulle hatt et high waist skjrt til.


Denne er veldig elegant og null "utfordrende". Det er ikke snn at jeg frykter bli invitert p en "country club" eller et palass akkurat, men det er helt sikkert andre ganger en snn kjole kan vre passende!


Har lenge lett etter kjoler som passer godt sammen med hvite sneakers, og her er den! Digger slike "Jersey-kjoler" egentlig. Jeg foretrekker kjole over alle andre klr fordi det er s sjukt behagelig ha p, men de blir s alt for ofte seende ut som man tror man er med i gossip girl eller keeping up with the kardashians, og jeg er absolutt ikke s glamors og gidder heller ikke kle meg som om jeg er det.


Jeg hater gult og oransj egentlig. De er nederst av alle fargene etter min smak men oh my denne er rstilig! Husker ikke helt hvordan mlene p kjolen var, men tror jeg er snn 1cm unna at den passer i Large, s da blir det vel til at jeg bestiller den.


Elsker denne! Snn som mange av de andre kjolene s funker den jo like godt til bruke i syden som i byen eller p fest. Med riktig belte og smykker blir den jo perfekt til nyttrsaften f.eks. Dessverre s jeg p bildet av kjolen nr den l flatt p et gulv, og det er ikke samme kjolen som hun her har p, men de var sppas like at jeg tror det er verdt sjansen.


Elsker hvordan denne kjolen gr fra "shopping i byen kjole" til "en kveld p byen kjole" bare med et par smykker og endret hrsveis. Dessuten digger jeg kjoler med pen rygg.


Er egentlig ikke helt komfortabel i kjoler som har "bh" istedenfor en skikkelig overdel, men det kan endre seg nr jeg fr trimmet vekk litt av brystene mine nr jeg begynner med diett. Hvem skulle trodd at jeg faktisk kom til nske f vekk puppene mine... Rare greier!

Dette settet fant jeg faktisk akkurat n da jeg bladde gjennom "handlevogna" mi p ebay. Det beviser bare hvor sjukt stort ebay er, for selv om jeg har brukt nesten hver eneste matpause p ebay har jeg aldri sett denne fr. Det beste? Den ser akkurat ut som bildene i virkeligheten! Den var dessverre sjukt liten i strrelsen, s jeg er nok ikke i nrheten komme inn i den med det frste, men kanskje til sommers!


Denne er helt nydelig ogs, helt fantastisk, men strrelsene p denne gr heller ikke opp til min nvrende strrelse, s det er jo litt motivasjon til g p diett. Men de to siste kjolene er den strste motivasjonen min

De siste to kjolene er helt 'der oppe'. De er s nydelige i mine yne at jeg faktisk kan sitte og stirre p de bare fordi det gir meg glede. De er min strste motivasjon til stramme inn kostholdet kraftig om to uker. Da blir det serist vann og grnnsaker en mnd om det er det som m til. Jeg klarer faktisk ikke bestemme meg for hvilken av de som er finest heller, for de er s sjukt nydelige begge to.


Rent teknisk sett er det jo ikke en kjole, men samme det. Elsker fargen, formen, "Splitten" - ja alt egentlig. Jeg skal ha den her uansett alts, jeg bare m ha den, s da m jeg f vekk bilringene fort.

Over til "finalen"!


Den er s vilt nydelig at jeg finner nesten ikke ord. Eneste grunnen til at den ikke allerede er p tur hjem til meg, kjpt og betalt, er fordi jeg finner ingen selgere p Ebay som har bilde av kjolen p et gulv, kleshenger eller utstillingsdukke. Det bruker som oftest vre "fasiten" p om man fr det man ser p et bilde eller en billig kopi.

S selv om enkelte av plaggene kanskje ikke vil se nyaktig ut som p bildene s vil jeg si at 1200,- for alt dette er et sjukt kupp (s lenge plaggene kan brukes)

Jeg har vert uheldig et par ganger og bestilt klr som ikke har vert i nrheten av samme kvalitet som originalbildene (Veldig ofte supergjennomsiktige kjoler), men har lrt triksene for finne hvem som er ekte og falsk da. Jeg tenker faktisk p lage et innlegg hvor jeg gir litt tips til hva man burde se etter i en Ebay annonse for finne gode tilbud og ikke stygge og drlige knock-off's.
 

If I get skinny - ml og nskeliste.

Jepp, mye kroppsprat for tiden, men som nevnt s har jeg ikke mye annet jeg klarer styre enn kosthold, s da blir det rett og slett mye kroppslige tanker.

Jeg elsker klr, og spesielt tettsittende klr, crop tops, korte shortser og ca alle andre klr som rett og slett ikke ser bra ut om man har stort mer enn 15% fett. I fjor kjpte jeg masse klr i denne kategorien fordi jeg skulle bli tynn nok til bruke de med stolthet. De ligger fremdeles like ubrukte i skapet som den dagen de ble kjpt. Jeg var jo egentlig i fysisk form til kunne bruke de uten at det var 'skandalst', men jeg flte bare ikke for det da.

MEN som sagt har jeg bedre utgangspunkt og mye mer kunnskap om kosthold enn i fjor, s i r skal jeg klare n mitt personlige kroppsml. Siden jeg har alle disse ubrukte klrne fra i fjor trenger jeg virkelig ikke kjpe fler "motivasjonsklr" som jeg (klein si) tar p meg av og til for ke motivasjonen til spise riktig. I tillegg til den motivasjonen er det jo greit ha ei "gulrot" for ha motivasjonen til spise riktig, s da setter jeg opp ei nskeliste som jeg ikke fr kjpe noe ifra fr jeg nr mlene mine!Denne supernydelifantastiske shortsen fra RWDZ til den nette sum av 1800,- pluss frakt. Dette blir den "store premien", hvis jeg trener og spiser riktig lenge nok til at den shortsen jeg allerede har fra RWDZ blir 'slapp', da fr jeg kjpe denne!Dette rkule settet fra BB, havner p ca 1500,-! Det er jo rstilig men viser jo ganske mye av magen, s det passer seg vel ikke helt for noen p "min strrelse". Dette settet kan jeg unne meg nr (Hvis) jeg begynner se magemusklene mine (Det er et greit tegn p at jeg er tynn nok til vise mage vel)


Dette settet og denne kjolen! Settet viser jo faktisk bare den delen av magen min som er 'stram' i utgangspunktet, samme med kjolen, men selv om jeg KAN ha begge n, s vil jeg disse ogs skal vre en premie. Hvis jeg kommer meg ned p 75kg ila. Mars s fr jeg kjpe begge settene!


Denne bikinien, fordi den er rkul! To grunner til at jeg ikke kan kjpe den n, jeg har for store pupper (Ebay, max b-cup) og det ser ikke akkurat bra ut om man har valker. Bestilte faktisk nettop et undertysett i nesten akkurat samme stil! Mlet for denne m rett og slett vre f vekk "Kjrlighetshndtakene" da de er mest utsatt av strikkene.


Disse toppene, fordi de er hysterisk morsomme (i mitt hode). Den til venstre er nok mer enn sports-bh/bikinitopp siden den er s kort. De koster vel mellom 30 og 50,- per stykk s m ikke akkurat legge til sides penger for ha rd, men er likevell ikke vits kjpe noe som ikke blir brukt. Den til venstre fr jeg kjpe hvis jeg begynner svmme litt oftere, den til hyre hvis jeg fr synlige mageruter.

Hvis jeg ender opp med kjpe toppen til venstre kjper jeg ogs denne underdelen;

Den er jo noe "Revealing" men hvis jeg fr superduper smashing sprettrumpe m man jo vise den frem.


Denne "treningsdressen" eller hva man skal kalle det er RSTILIG, men man kan ikke ha antydning til en valk for skulle se bra ut i den. Selv om RWDZ er den 'store premien' s er denne dressen den jeg m jobbe mest for f. Den finnes ikke stor nok til mine nvrende kroppsml engang, s hvis jeg nr mlene fra tabellen, da kan jeg kjpe den. Mlene p playsuiten er 94/72/94 p bryst, midje, hofte. Mine nvrende ml er 95/78/92eller104. Noen mler "hips" p hoftebein, andre over rumpa. Jeg m da alts ned 1cm over brystene, 6 i midja og mest sannsynlig 10 over rumpa for at den skal passe. Det er jo stretch s jeg fr den jo p meg selv n, men det er jo greit om den sitter fint p ogs da. Derfor blir det naturligvis en "valkfri" regel om jeg skal ha denne. Jeg m serist f tak i snn 'fettklype'.. Hahaha!

Vel, det var nskelista mi! Har sykt mange andre nsker ogs, men de er ikke direkte linket til at jeg m 'endre' kroppen frst, s da trenger jeg ikke legge de ut p dette innlegget.

nsker alle ei nydelig uke, og en flott Mandag! 

 

 

Treningsplan for Marklft!

Det hres kanskje litt skt ut, men bare etter to uker fler jeg fremgang med treningsplan p Marklft!

Uke 1
Dag1 5x5 70% (For meg 70kg siden jeg har 102,5kg som maxlft)
Dag2 3x81%   2x 85%   88,5% 1,1,1rep (Men her kjrte jeg 90kg da jeg heller runder litt opp)

Uke 2
Dag1 5x5 72,5%
Dag2 3x82,5 2x85% 88.5% (kjrte 90kg her ogs) 2 rep 3 ganger 

S p mandag blir det 5x5 p 75%, og jeg gleder meg til kjenne hvordan det gr.

Allerede i uke 5 skal jeg prve mitt nvrende maxlft opptil flere reps, og i uke 7 skal jeg vist klare 105%! Det var jo 105kg jeg prvde men feilet p da jeg tok ny PR, s blir gy teste det igjen om 5 uker!

Det som var s kjekt var kjenne hvor lett jeg fikk opp 90kg, det var liksom null problem, og da burde jeg jo vre sterk nok til f opp 105, s 110, ogs fortsette ke til jeg nr 130kg som er mlet mitt i r! Marklft er jo min desiderte favorittvelse hvis jeg skal tenke kun p de jeg kan gjre med betent skulder, s det blir helt klart fokusvelsen i r. Mlene mine er jo mest relatert til kropp og utseende nettop p grunn av "handikappet" mitt, men blir skuldra helt god s vil jeg fokusere p f den gjennomsterk i alt av trekk og press velser fr jeg begynner leke med mer tekniske velser som clean og snatch igjen. Nr jeg blir frisk s skal jeg aldri mtte lide av betennelse igjen, det er ihvertfall helt sikkert.  

Fy sren, hvor blind kan man vre?

Idag hadde jeg absolutt ingenting dele p instagram. Jeg vet det virker teit vre "avhengig" av dele noe hver dag, men jeg synes faktisk det er kjempemoro siden jeg er litt slapp inne p bloggen. Derfor gikk dagens innlegg til "Throwback Thursday" og jeg endte opp med laste ned min sky for finne et bilde som var verdt dele. Akkurat det bildet jeg delte er det ikke noe kjempespesielt med, annet enn det nydelige vannet og solen.

BO4mT4_D-91
Men jeg fant mange bilder som hadde mye si for min egen del se. Ja jeg viste jeg flte meg veldig komfortabel med eget utseende, og stresset ikke hverken med kosthold eller trening fordi jeg egentlig ikke brydde meg s hardt (Jeg slutter ta fremgangsbilder automatisk s fort som jeg fler meg komfortabel for en eller annen idiotisk grunn) men jeg kjpte masse klr i sommeren, og har tatt bilder av meg selv i de, og jeg er rett og slett forbanna p meg selv.
 
JEG S JO SMASHING UT!
Sammenlignet med n. Jeg var jo (Etter egen definisjon) slank, og jeg tenker, hvorfor lot jeg det der forsvinne? Jeg ga jo egentlig F hele jula nr det kom til koshold, det var jo alltid s mye digg p bordet og jeg viste at jeg ikke kom til delegge alt jeg har jobba for p en mned, men det er litt surt se tilbake p bilder, spesielt i perioden Mai-Juli. Hadde jeg hatt like lav fettprosent n som da vet jeg det ville vert tydelige muskler her og der.
 
Man kan jo ikke grte over spilt melk, man m bare ta seg i nakken og komme seg tilbake dit man var. Jeg har jo vert bestemt p skulle trene mer cardio, og sakte men sikkert jobbe meg mot et sunnere kosthold til februar nr jeg skal gi kostholdsplan et nytt forsk. Problemet er bare; Nr jeg faktisk til slutt nr det mlet jeg nsker n - kommer jeg til skjnne det selv?
 
Som sagt hadde jeg mye bedre selvtillitt i sommer enn p lenge, s p sett og vis m jeg ha vert klar over at jeg s bedre ut enn p lenge, men jeg veit at jeg ikke sto og nt synet av hva jeg har "bygd" og jeg kunne tenkt meg det. Ja det hres veldig selvdiggende ut, men om man bruker s mye tid p lage noe, om det er kroppsbygging, maling, tegning eller det produsere en sang - ja da nsker man fle seg stolt nr man ser resultatet.
 
Det er tydelig at jeg var realistisk med hvordan jeg s p meg selv, men kanskje noe streng i samme slengen. Det er vanskelig, for man blir blind p seg selv, men jeg hper bare at jeg klarer vre stolt av det jeg fr til med kroppen fremover, og at jeg slutter vre s negativ til meg selv. Det er greit at det er slitsomt for de rundt meg at jeg er litt "selvhatende", men tro det eller ei, det er MEG det trer mest p.

So far so good.

Jeg bestemte meg for droppe kosthold og treningshysteriet I Januar og fortsette som normalt  til februar fr jeg gr inn i en diettperiode. Tingen er at jeg har lagt p meg litt mer i jula enn forventet. 2.5kg faktisk. Jeg veit jo det ikke er helt krise, men jeg skal f vekk disse kiloene med vanlig husmannskost og godtefri mned. Da rekker jeg f vekk de kiloene jeg har ftt i tillegg til bli kvitt stsuget fr jeg starter opp dietten.

I fjor begynte jeg vel dietten min sent i februar og klarte likevel n mlvekt og var mer komfortabel med eget utseende enn noen gang fr. I r har jeg en del mer muskler enn i fjor, og et helt annet startpunkt nr det kommer til vekt og fettprosent, s jeg tror ikke jeg kommer til ha problem med komme dit jeg nsker.

Mlet er jo som tidligere nevnt kunne fle meg komfortabel i kroppen og alle klr, inkludert en bikini.

S langt har jeg ikke flt noe problem, jeg vet vi bare er fire dager inn i Januar, men det er faktisk de aller frste dagene som er verst. Jeg hadde utrolig mye cravings i gr, men det har fltes bedre idag og jeg hadde ingen problem med takke nei til Twist p jobb, s det er jo en bra start!

Det som er s greit at det er absolutt ingen "events" fr Mars nr min bror har bursdag, dessuten kan jeg ikke huske sist han hadde bursdagsfeiring uansett. Det er jo eventuelt hvis Jeg og Andreas bestemmer oss for feire Valentines 14 februar da, men da er det jo snakk om en bedre middag, ikke en kilo med godteri.

I tillegg til ikke skulle spise godteri i Januar s har jeg satt meg som ml ikke drikke alkohol fr bursdagen min i april. Det har jo gjerne blitt et par vinglass nesten hver eneste frihelg siden august s jeg tror definitivt kutte alkohol ut av livet en stund vil gi gode resultater bde fysisk og psykisk.

Jeg har hatt bittelitt 'sinneproblem' de siste ukene. Ikke noe alvorlig, bare at jeg har vert lett irritere og vert svrt nrtagende, og jeg hper det er p grunn av all "giften" man har i seg i jula. Sukker, alkohol og feit mat er jo roten til alt ondt. Haha.

Jeg kjenner ihvertfall at jeg er supergira p gjre en forandring i kostholdet, ikke fordi det er nytt r, men fordi jeg fler meg klar for det og er ddslei 'tjukkmat'.