Sick and tired of being sick and tired.

Da er jeg vel omtrent p dag 10 av vre "under the weather" og begynner bli snn passe lei. Det begynte som en stusselig forkjlelse, litt hosting og snufsing, men utartet seg til "full on" influensa.

Formen er forbedret siden i gr, da jeg nermest trodde at jeg hadde ftt pesten selv, og vurderte ringe mannen med Ljen for f fortgang p ting.Idagkom jeg meg opp etter bareandre alarmen ringte, og det er en imponerene selv nr jeg er frisk! Selv om formen er forbedret er jegsnufsete og begynner svette bare jeg reiser meg, i tillegg til at jeg da selvflgelig blir ddssvimmel hvis jeg reiser meg i normalt tempo . Heldigvis har jeg funnet en teknikk p hvordan jeg skal slippe g i gulvet. Hvis jeg reiser meg opp s forflytter jeg meg kjemperaskt dit jeg skal og setter meg igjen fr jeg svimer av, s det er egentlig bare forflyttning fra sitteplass til sitteplass.

I gr var jeg instruktr p Tabata og Kettlebell-timer p Impulse. Normalt sett elsker jeg vre coach, men feberhjernen visket ut det lille jeg har av talekunnskaper og sosiale antenner, s jeg var rett og slett litt folkstygg. P Kettlebelltimen ga jeg beskjed om at jeg var syk og svak men glemte det helt p tabataen, s de som var med trodde sikkert jeg hadde slag eller noe der jeg vimset rundt meg selv og unngikk yenkontakt.

I tillegg til vre syk skal jeg ikke skryte over at groende sr i kjeft/kjeve akkurat er deilig heller. P toppen av det hele er knrne vonde fordi jeg nesten ikke har brukt beina disse ti dagene, s egentlig er det bare sorgen. Neida. Som et plaster p sret fikk jeg masse fint i posten for to dager siden, vaser, skjermbeskytter til telefon og negledilldall er aldri feil, dessuten spanderte kjresten mat p meg ute <3


Jeg bare ELSKER Khler Omaggio serien! Har n alt i slv-serien, det meste i gullserien og alt av det som er lysebl/lysegrnn bortsettfra den medium vasen, men den finner jeg liksom ingen plass heller. Jeg har dekorert s mye hjemme til samboeren at det knapt nok er gjenkjennelig fra da jeg frst flyttet inn der i fjor. Han mener jo selv at han liker hvordan jeg dekorerer, s satser p at han mener det ogs!

Nr jeg kommer hjem fra jobb klokka 18 i kveld skal jeg prve spise ordentlig mat igjen. Jeg har egentlig bare ftt i meg toOK mltider siden forrige Fredag (En kyllingwrap og club sandwich) ellers har det gtt i blomklsuppe, mltidserstattere, proteinshakesog boks-nudler som jeg helt rlig ikke ser p som skikkelige mltider. Det vises godt p vekta at det har vert lite mat (2/3kg siste uka) men jeg har heldigvis en del ekstra g p, s ingen fare der! N som jeg alikevell er sppas smspist for tiden skal jeg utnytte meg av det starte dietten tidligere enn planlagt. Dietten bestr av yoghurt til frokost, cottage cheese til lunch, kylling og ris/potet/pasta til middag og egentlig karbonadedeig til kvelds, men jeg vurderer bytte ut den med proteinshake og havregryn evt. fruktsalat!

S jeg fr bare fortsette smre meg med tlmodighet og satse p at hellet snur!

Verste jeg har opplevd

HVIS DU HAR TANNLEGESKREKK, SKAL FJERNE VISDOMSTANN ELLER GENERELT ET SVAKT HJERTE/MAGE, IKKE LES VIDERE. Jeg legger ikke skjul på en eneste del av operasjonen. Dette er for spesielt interesserte eller nysgjerrige :)

Som jeg skrev i forrige innlegg hadde jeg time for å fjerne visdomstanna mi i går. Da jeg kom dit ga jeg beskjed om at > Jeg skal ha beroligende <. Fylte ut pasientskjema, leverte dwt, fikk beroligende, tok beroligende, så ventet vi. Både Tora og broren min ble med meg. Min bror som sjåfør og Tora som psykisk støtte. Vi satt sikkert i 30-40min og ventet på at jeg skulle få effekt av den beroligende tabletten. Jeg følte meg litt roligere, faktisk. Det var ikke slanger i magen lengre og pulsen sank litt. Men jeg tror ikke tabletten egentlig hadde så mye med det å gjøre.

Jeg aner ikke hva klokka var da de hentet meg inn, men da var brått slangene og hjerteklappen tilbake. De tok sånn superfancy røntgen av tennene mine hvor jeg sto oppreist, bet på en pinne mens en omvendt "U" snurret rundt hodet mitt. Dette var det minst skremmende som skjedde. Jeg la meg i stolen, ble tildekt med hårnett og en sikleduk under haka. Jeg ga beskjed om at jeg ikke ville vite hva de gjorde, at jeg helt ærlig var livredd og bare ville at det skulle være over. Jeg fikk en bedøvende spray på jeksel og kjeveområdet hvor han skulle sette bedøvelsen. Den svei på tunga i noen sekunder, så ble det ømt. Naiv som jeg er trodde  jeg den ville fjerne følelsene slik at jeg ikke kjente sprøyta. Jeg tok feil.

Jeg knep sammen øyene og tok et kraftig tak med høyre hånd rundt venstre håndledd. Bedøvelses-sprøyta var så smertefull at tårene begynte å trille, og jeg kleip så hardt rundt håndleddet at jeg mest sannsynlig stoppet blodsirkulasjonen i venstre hånd. I tillegg klynket jeg som en hund. Lydene som kom var vel så fæle som smerten. Knasing og kntitring. Når han endelig trakk ut sprøyta fikk jeg skylt munnen mens han gjorde klar ei ny dose. Leppa og tunga visnet vekk, så da ville jo ikke den neste sprøyta gjøre vondt, sant?

Jommen sa jeg smør. Den var mye verre. Knaselyden var høyere og det føltes mer som at han skjærte med i kjeven enn at han stakk. Jeg vet også at han på et eller annet tidspunkt enten stakk meg eller skjærte i tannkjøttet for å sjekke om det gjorde vondt noen plass, men jeg husker ikke i hvilken rekkefølge det skjedde.

Jeg skalv. Mer enn noen gang. Mer enn noen gang heg har vert kald eller redd. Hele kroppen vibrerte, tårene trillet og jeg var så skremt.

Nå var jeg tross alt bedøvd, jeg skulle ikke kjent noe smerte, men ubehaget og faktum at jeg var livredd for hva som egentig skjedde var verst da han begynte å skjære, eller hva det var han gjorde.

Jeg hørte knasing, som om at han prøvde å skjære tanna mi over på midta. Knasing, press, vridning og riving for å åpne kjeften. Jeg var så redd for jeg var sikker på at "NÅ kommer kniven til å glippe sånn at han setter den gjennom kinnet mitt". Jeg kjente at hjelpepleieren hadde ek hånd på skuldra mi, som at hun prøvde å trøste meg. Samtidig tørket hun tårene mine som jeg ikke klarte å holde igjen.

Etter mye knasing, knekking og det som hørtes ut som skjæring sa han fra at han MÅTTE skjære litt, og at det ville sprute saltvann og set var bare å svelge. Jeg forsto ingenting hva han mente før jeg hørte en grusom lyd. Det hørtes litt ut som en bitteliten vinkelsliper, men på ingen tidspunkt torte jeg å åpne øynene for å se. Det presset og knaset og det føltes ut som det sprutet små tannbiter i hele kjeften. Det kjentes ut som han dro kniven frem og tilbake på langs over krona på tanna. Etter ei stund sluttet skjæringen. Så var det på igjen. Det var så ubehagelig. Lydene var verst.

Så stoppet 'saga' og pleieren sa "NÅ er tanna ute! Men vi må sy". Jeg kjente egentlig ikke mye av selve syingen, bare tråen som lå over  tunga og i munnviken. Så klippet han tråden. Jeg skylte munnen og spyttet blod, så la de en "dott" med gasbind der tanna en gang hadde vert, og jeg var ferdig. Jeg skalv enda, men tårene sluttet å trille. Jeg kjente endelig effekten av bedøvelsen, jeg kjente faktisk ingenting på venstre side av munnen. Det var ikke vondt lengre!

De spor om jeg ønsket å ha med tanna hjem. Selvfølgelig ville jeg det!

Jeg fikk regning, 4 paracet, en pose med gasbind og en resept på smertestillende, så fikk jeg dra. Jeg var så lykkelig! Det var faktisk ferdig, det aller verste jeg hadde opplevd var over!

Så var det på tide å dra. Ca 20min etter jeg var ferdig slo plutselig den beroligende inn, og jeg endte med å gå sidelengs, snøvle og le uten grunn. Jeg var rett og slett litt full. Det var litt deilig. Å bare bli helt avslappet igjen etter en sånn fæl opplevelse.

Nå er jeg forferdelig opphovnet, men ellers går det greit. Jeg klarer ikke åpne munnen særlig mye, eller tygge, men jeg ser på det som en diett.

Jeg er tilbake på jobb og nå er det bare å ta det med ro til smertene er borte. Jeg sier ikke at jeg angrer på at jeg fjernet tannen, men jeg tror jeg heller lever med betennelse annenhver måned enn å gjennomgå dette en gang til!

Jeg må selvfølgelig vise stingene mine, så lukk øynene hvis du ikke vil se!

Stolt, faktisk!

Ut med vettet!

Vel ikke akkurat, det er faktisk visdomstanna som skal ut, men samme det vel. Midt p dagen i morgen skal jeg trekke/operere ut visdomstanna mi (hurra!) og jeg gleder meg til f den ut men gruer meg til prosessen.

Ekstrem spryteskrekk i tillegg til det hate ikke ha kontroll kan bli problem, men jeg fikk heldigvis muligheten til f beroligende fr tanna skal trekkes, s da krysser jeg fingrene for at den faktisk beroliger meg.

Jeg har operer kun en gang, og det var da mandlene s jeg var i full narkose. Aller helst skulle jeg jo hatt det n ogs. vokne ferdig operert var s bra, da slipper man liksom skrekken av vite man blir skjrt i (eller i dette tilfellet "nappet i" med tang).

Jeg har lovt meg selv ikke overtenke det, s jeg prver dra tankene unna det som skal skje s mye som mulig. S det har vert ufattelig mye spam p bl.a instagram, men det funker! I morgen rundt 15tiden er alt over, og jeg er ferdig med det!

Har noen av dere trukket visdomstann, eller noen tann som helst? Alltid vert null hull og generelt lite tannproblem, s har ikke noe sammenligne med.

Hypokonder, jeg?

Idag var jeg til legen, igjen. Jeg har brukt vrt der inne sttt og stadig skal jeg vre helt rlig, og 2015 er det frste ret p tre r hvor jeg ikke harftt frikort.

Jeg la frem mine plager. Blodtrykksfall, tidvis kvalme, svimmelhet og manglende matlyst. Han konkluderte med at jeg var gravid, jeg konkluderte med at hantok feil. Jeg er faktisk ikke gravid -s han toknoen prver. Jeg mtte reise meg, sette meg, reise meg igjen. Ligge p benken, reise meg og deretter ta 3 kneby. Underlig, joda, men jeg ble faktisk ikke det minste svimmel. Typisk at nr man skal vise frem hva som er problemet, s er man friskere enn noen gang. Selv tannpina var borte da jeg var p lege-kontoret.

Han sa det ikke direkte, men som en underliggende beskjed at jeg kanskje er bittelitt hypokonder. Jeg? Jeg som ikke kan fordra folk som syter og klager over egen situasjon, fysisk og psykisk. Jeg som er motstander av tabletter med mindre jeg har s vondt at jeg hverken hrer, ser eller orker prate. Er jeg hypokonder? Kanskje litt. Men si meg dette, ville ikke du vert det?

De siste rene har jeg blitt sendt til lesund i hui og hastetter den fjerde legen jeg beskte over 2mnd fant ut at jeg hadde en abcest i halsen. Jeg har hatt knekt fot, kyssesyke, fler influensaer og forkjlelser enn man kan telle,beinhinnebetennelser i fleng, betennelse i underarm to ganger,betennelse under visdomstann og ei skulder ingen helt klarte finne ut som feiler (Men som jegselv fant ut atfaktisk er 'ls').

Hver gang jeg har flt noe har vert galt, s har det faktisk vert noe, og i de fleste tilfeller har det blitt bagatellisert av leger. Jeg er da ganske sta, s nr jeg faktisk har kjent at det har vert problemer har jeg ikke gitt meg p det. Arcoxia og apocillin kan ikke fikse alle problemer, s da har jeg dratt til andre leger og til slutt ftt svar.

Kanskje jeg er litt hypokonder, og har litt lett for beske fastlegen, men da jeg snt meg ista holdt jeg p g i gulvet fordi jeg var s svimmel. Ei nattvakt p jobb reiste jeg meg fra stolen, ble svimmel, s ble det svart og jeg 'vknet' ved do-dra som er seks meter unna stolen. Poenget er at jeg har ikke tenkt en dag sitte hos en lege og f beskjeden "Har du bare kommet til oss tidligere..."

(U)Heldigvis mente han ogs at bli s svimmel at det svartner er ganske alvorlig, spesielt i s ung alder i tillegg til mitt aktivitetsniv. Jeg tok tre blodprver og ilpet av de ti neste dagene fr jeg innkalling til MR av hodet for se om det er noen merkelige aktiviteter der oppe. Jeg kan garantere at det er ganske mye rart som foregr i mitt hode, men hper det ikke er mer alvorlig enn at jeg tenker for mye. Kanskje det bare er kostholdsforandringer, kanskje jeg bare er s hy at lufta brtt blir for tynn nr jeg reiser meg, men jeg kommer til sove mye bedre nr jeg vet om jeg er frisk.

Negledesign!

Negledesign var jo en av de store drømmene å holde på med før jeg startet som lærling på Hydro Aluminium i 2012. Jeg elsker å holde på med slike ting, men jeg har jo en forholdsvis travel livsstil, så den siste tiden har det blitt lite. I går begynte jeg å rydde opp litt i mine tinger, og da bestemte jeg meg for å sortere neglelakkene mine, og da måtte jeg jo bare leke litt med de i samme slengen!

Her er det jeg klarer å prestere med venstre hånd. Et under at det går så bra med tanke på hvor dårlig finmotorikken i den hånden er!

Her er da venstre hånd. Det designet jeg liker best må være den på langfingren, siden den er såppas enkel at man kan bruke til hverdags uten å bruke en evighet på det! samme gjelder pekefingeren, men den som kanskje er finest må være galakseneglen (ringfingeren), men den tar lang tid å få til riktig, med mange lag ulike farger.

Hva synes dere, og er det noen andre her inne som bare digger neglelakk?

Nattskift = dagdrmming

Nr man ikke fr sove om natten m man ske mot dagdrmmer istedenfor. Da finner jeg trst i faktisk f sett det man drmmer om, og da gr man til Weheartit.com
Merkelig at man dagdrmmer om senger nr man er trtt gitt.

Alle bilder er fra Weheartit!

delagte skuldre!

S akkurat som jeg foruts idag er jeg fullstendig delagt i skuldrene. Det er hverken bicep eller tricep, men den "kulen" verst p utsiden av overarm som har ftt det, men det var jo den som svei i gr, s jeg er ikke direkte sjokkert. Jeg aner ikke hva den muskelen heter, men uansett navn s har den ftt kjrt seg. Derfor fr den nytt navn, s enkelt som skulderklumpen. S ja, skulderklumpen min er helt og fullstendig oppbrukt, og jeg ser ikke for meg at den blir brukt mer enn absolutt ndvendig fremover. Som en litt mere hyggelig opplevelse fles ikke venstre skulder stort verre ut enn hyre! Ja, den lille 'murringen' midt inne i leddet, men den er ikke spesielt vrre enn til vanlig! Noen dager hvile er nok alt som skal til!

Idag hadde jeg mitt frste Basic kettlebell-kurs helt alene. Dette var skummelt, men ogs veldig gy! Da jeg s de pmeldte p oversikten,syntes det var veldig f p listen, men det kunne egentlig ikke vrt flere. Det var mer enn nok flge med p nr 6 som aldri har rrt en kettlebell skulle begynne swinge, snatche og prve f en clean til sitte riktig! Kettlebell er ufattelig vanskelig f til i starten, jeg husker selv hvordan jeg tok en snatch for litt under to r siden. Da var hnden uten kule i godt plantet p lret for "f mer kraft", og clean l aldri p noen mte behagelig. Jeg vet ogs hvor frustrerende det kan vre ikke f velsen til sitte, eller ikke klare skyte frem hofta, s jeg hper de flte de fikk den hjelp de hadde behov for.

I morgen har jeg min frste gruppetrening p senteret, og dette gleder jeg meg veldig til! Jeg har til og med snoket p pmeldingslisten og gleder meg til se igjen alle mine 'faste kettlebellere'! Jeg har ikke laget oppsett enda, men tror jeg gr for noe veldig enkelt og greit. De er nok godt vant med mine harde og bein-drepende timer, s hper det ikke blir skuffende at jeg har en lettere time for en gangs skyld!

N skal jeg drikke resten av burn-boksen min og se om ikke jeg klarer holde meg vken til klokka 6 i morgen tidlig (Idag tidlig? ehh, samesame)

Det sviiiir

Nr jeg tisser!

Tulla, jeg er p grensen til overtrtt og da kommer min virkelig drlige humor frem, dessverre.

Idag pnet Impulse p Sunndal opp underetasjen (Gruppetreningssalen og garderobene) for allmennheten, og for en dag! Jeg kom dit rundt halv fire for f en gjennomgang fr Mix-timene som vi skulle ha som pning av gruppesalen, og klokka 16 startet vi opp.


/Se s fint det ble da!

Gruppetimen besto av fem elementer, oppvarming, kettlebell, puls, tabata og uttying. Puls erganske likt Aerobic, bare enda raskere og ikke fullt s vanskelig komme inn i da hver velse eller steg kjres gjennom en hel sang.velsene vi kjrte p KB og tabata var Swing hand to hand, halo, halo med kneby, good morning, doble press, planke, planke hvor vi gr opp i ferdigstilling og ned igjen (walking plank?) og burpees. Som dere ser var armer og skuldre med p absolutt alle velsene s jeg er helt kjrt. Skulle tro venstre arm ville hatt det verst siden den har vert ute av drift s lenge, men begge skuldre er helt utslitt (Kanskje det er hp for at ikke alle muskler er tapt).

Jeg har ogs jobb fra 22 til 06 til og med torsdag, og hadde jeg vert klar over at vi hadde 'rensking' idag, s ville jeg nok prvd tatt det mer med ro p trening. Kort forklart foregr renskingen slik at vi str med en kniv (Av typen man spikker med p barneskolen) og skraper p stl for f vekk pakninger og koks. Jeg kjente fort at det begynte svi skikkelig i overarmen, s jeg kommer sikkert til vre stl i ei uke!

Hper p at jeg fr bruke meisel nr vi skal fortsette jobbingen n, for jeg tror ikke jeg klarer mer skraping. Musklene er rett og slett alt for sre!

Skal bli godt komme hjem til senga om rundt 5-6timer iallefall!

Outfit fra Reebok!

I går fikk jeg pakke fra WODbutikken med et sett fra Reebok. De har så fantastiske sko, og klærne er absolutt ikke å klage på, men har ikke nok klær til at jeg kan si om jeg er solgt eller ikke enda!

Tightsen har forsterkede parti på fremside lår for hang-clean og hang-snatch, men ble litt forundret over at det ikke var noe på leggene, med tanke på markløft, box jump og andre ting hvor de er utsatt. Ikke at det har noe som helst å si for min del, jeg var ikke klar over forsterkningen på lårene engang.

Jeg må si at selv om jeg bare hadde på meg klærne hjemme i stua, så er jeg forelsket! det beste er jo hvor bra antrekket passet sammen, til og med skoene matchet t-skjorten!

og det beste? Mønstret på skjorta lyser i mørket! Haha!

Jeg var bare nødt å vise frem, for jeg bare digger hele antrekket. Skoene er selvfølgelig å anbefale, sånn som alle sko fra Reebok. Har skoene fra 'forrige' kolleksjon også (4.0) og de brukes til nesten alt. Disse er enda stivere over hæl slik at de kan brukes bedre til tunge løft som knebøy, mark og OLY.

Dessverre ser jeg også at dobbelthaka er tilbake fra ferien sin, så den skal ihvertfall bort nå i vinter!

Tisto!

Idag skal jeg, som 2499 andre, p Tisto i Trondheim! Jeg gleder meg skikkelig n! I gr kveld klarte jeg ikke se frem til det, rett og slett fordi jeg var ddssliten. Jeg hper p at jeg faktisk fr sove litt p bilturen, for hvis ikke blir det ei lang natt!

Konserten starter klokka 20, og kjreturen tar 3 timer, s vi drar klokka 14, give or take.

Jeg har vert p konsert med Klingande og David Guetta, s etter i kveld str det igjen komme meg p Avicii og evt Kygo, s er jeg faktisk fornyd! Er mange artister jeg nsker se, men snne ting koster litt, s man fr ta det gradvis!

Jeg gleder meg ogs til bde fredag og lrdag i Trondheim. Vi hper p f lurt oss med p noen gruppetimer p Maxpuls, og selvflgelig shoppe litt s lenge beina holder oss oppe etter treningen! Jeg tror det blir en lang og deilig helg!

Hva skal dere i helga?

Brvknet - stor dag!

Klokka 04:36 voknet jeg. Å påstå at jeg bråvåknet er nok en liten løgn siden jeg voknet rolig og behagelig, men med en gang jeg faktisk innså at jeg hadde voknet av meg selv, så ble jeg stresset. Å vokne før alarmen ringer, som er klokka 5 om mårran, er nesten synonymt med å forsove seg, siden det skjer så sjeldent. Opplever det bare når jeg starter på en ny arbeidsplass, eller skal noe annet viktig.

Det tok ganske lang tid før jeg innså hvorfor  jeg voknet av meg selv; jeg skal ha delfagprøve. Jeg viste ikke at jeg var noe nervøs for den, men litt nervøs må jeg faktisk da altså være når kroppen min vekker meg så tidlig som dette.

Prøven bør være ganske enkel for min del, da det meste er rutinesjekker og stans/start av anlegg, som jeg gjør nesten hver uke. Det jeg frykter mest er hvilke spørsmål han kan finne på å komme med. Jeg har aldri vert flink når det kommer muntlige spørsmål, og hjerneteppet går ned. Tenker litt for vanskelig eller på feil ting. Nei nå skal jeg ikke bekymre meg mer over prøven, det er ikke større sjanse for å bestå om jeg sitter og gruer meg først.

Ha en flott dag!

Ml for 2016!

Siden jeg har ndd nyttrsforsettene jeg har hatt fr (Som hvert eneste r har vert begynne trene og spise sunnere) ssetter jeg bare ml for 2016 istedenfor!

#1 - Over head squat!
Denne har jeg ftt litt sansen for. Stang over hodet + kneby, kort forklart. Den er fantastisk, og sykt tung. Mlet er vel kjre denne velsen kanskje 2 ganger i uka, med og uten vekt. Siden jeg bare nettop har begynt leke med velsen, med kosteskaft istedenfor vektstang s er det mye teknikk som m inn fr jeg kan sette et reelt ml p nsket vekt. I frste omgang setter jeg 40kg som mlvekt ila. ret, men jeg hper og tror det skal vre mulig lfte enda tyngre. Som sagt, vanskelig vite hva jeg er kapabel for nr teknikken kommer.

#2 - Marklft!
Alltid likt denne, men blitt alt for lite trening med den. Siden den kan kombineres med frontby og andre knebyvarianter s vil jeg ogs ha denne 2-3 ganger i uka! Mlvekt; 120kg (halvrsml)!

#3 -Frontby - Russian squat program!
Dette er et 6-ukers program jeg har blitt anbefalt av Theodora! Dette programmet skal jeg gjennomfre ilpet av vinteren. Jeg klarer bare stanga i frontby, noe som har mer med komfortsone og balanse enn styrke. Jeg skal klare 60kg ilpet av ret, men tror ogs dette holder som et halvrsml, og at jeg kanskje kan krype nermere 80kg fr 2017!

#4 - Kosthold!
Jeg m innrmme en ting. Jeg har gtt opp 1,5kg. Disse skal av igjen,i tillegg til ytterlige 5-6kg! Ml-vekt setter jeg til 78kg som er 4kg mer enn jeg var p mitt desidert letteste! M ta hyde for en del kning i muskelmasse det siste ret. Jeg har ei 6ukers matplan som jeg skal flge til punkt og prikke fra 1 februar og litt ut i mars. Grunnen til at jeg vil vente s lenge er fordi kjresten skal p Rep-velse i 3 uker i denne perioden, og det vil vre enklere for meg flge kostholdsplanen nr jeg bare skal lage mat til meg selv.

Frem til den tid skal jeg fokusere p spise sunn mat i tillegg til ha bare n kosedag i uka hvor 'alt' er tillatt.

#5 - Fysioterapi!
S var det de J@#%?Fysio-velsene som alltid blirglemt. Disse skal jeg fra n av gjre minst 3 ganger i uka.Jeg har strikk bde hjemme og p treningssenteret, og tennisball til lsne opp knuter i ryggen, s det er ingen unnskyldning for droppe de. Bortsettfra at det er ddskjedelig.

#6 - Husmor!
I jula har alt sklidd ut. Jeg tror det er 5 fulle klesdunker med skittenty, og sikkert 30kg med klr som er vasket men ikke brettet. Jeg vet ikke nyaktig hva mlet skal vre, annet enn bli generelt flinkere til ta klesvasken, og rydde etter meg med en gang jeg er ferdig med noe.

#7 - Lese mer!
Jeg har vert alt for rask til slenge meg foran x-boxen eller Nintenoen min hvis jeg har tid til overs.Jeg vil prve erstatte nintendoen med bker.Jeg hper p bli ferdig med alle 5 GoT bkene fr neste sesong av tv-serien kommer ut (i april?)

#8 - Tying!
Jeg skal ned i spagaten i r. I fjor ble det et glemt ml, men jeg er veldig nre, s i r skal det gjres. Jeg skal alltid tye etter tur og trening, og ta en perfect stretch om dagen uansett om jeg har vert p trening eller ikke. Dessverre tror jeg at jeg var litt ivrig sist jeg kjrte perfect stretch, og fikk en bitteliten strekk i venstre lr, s vi fr se hvor lang tid dette mlet tar.

#9 - Pistol Squat!
Dette var mlet for desember i r, og jeg klarte det! Jeg tok vel 1-2 p venstre fot (som er min sterkeste) men klarer enda ikke med hyre fot. Mlet for i r er da f til pistol-squat p begge bena, med strak fot!

(#10 - pull up/chins)
Denne m vre i parantes, fordi jeg har ingen anelse hvordan skuldra vil oppfre seg fremover. Det er tydelig den er p bedringens vei, men om den blir optimal igjen aner jeg ikke. Mlet er kunne ta en pull-up uten strikk, men dette fr vre et sideml frem til jeg vet mer om 'statusen' til skuldra. Strak push-up er ogs et ml, men ikke fr jeg er helt sikker p at skuldra er 100% igjen!

S det er mine store ml for 2016! Det kommer til dukke opp mange sm-ml etterhvert, men mer konkrete ml er vanskelig sette n! Drar ogs med meg lpe mila under timen, men det er s avhengig av bra lpevr at vi fr se hvordan sommeren blir frst! Er litt for enkelt for meg droppe lpetreninga om det regner, eller velge en fjelltur istedenfor.

Hva er dine ml i r?