Året 2016.

Hvordan skal jeg forklare året 2016 i ett ord? Tja. Bedritent, kanskje?

Det har jo ikke bare vert dårlige ting som har skjedd i år. Det vil jeg på ingen måte påstå! Jeg har da mange gode minner fra året.


7 Januar var jeg på min første Tiësto konsert.


11 Januar var det åpning av gruppetreningssalen på Impulse, og jeg ble endelig offisielt gruppetreningsinstruktør.

BBxQwZLhwS2
13 februar dro vi på ‘ski weekend’ på Oppdal. Det ble liksom med den ene gangen, men det var likevell en utrolig nydelig tur som skal gjentas i år!
 

21 februar ble jeg fadder til Karoline! Selv om jeg egentlig ikke er et “babymenneske” så betyr det selvsagt mye å få et sånn ansvar!
Deretter ordnet jeg meg ei skikkelig kostholdsplan som jeg fulgte gjennom Februar og Mars. Det resulterte i noe av det som kanskje sitter igjen som en av de store oppturene i år;

Nettop denne kjolen hadde jeg måneder tidligere bestilt til tross for at jeg ikke hadde store ambisjoner om å klare å få på meg på grunn av at det bare var ‘små’ størrelser igjen. det var ca 10cm åpning bak da Andreas prøvde å få den på meg i rundt jula, på bursdagen min (14 april ) fikk jeg den på meg selv til min egen forundring og glede. Dette her, det var virkelig stort.
BFPiiSzhwZ2

11 Mai dro jeg og Andreas på Mumford and sons konsert. En ekte opplevelse for livet, som henger friskt i minnet! Helt fantastisk helg, og skulle de komme til Norge igjen så kommer jeg til å bestille på dagen!

Resten av Mai var full av fjellturer, men ikke noen som virkelig stikker seg ut nok til å kunne kalles en “Big deal”.

27 mai (i følge insta) hadde jeg kneproblemer, antaglig resultat fra alle fjellturene, og trente da altså skuldre. Om jeg egentlig var “frisk” i skuldra veit jeg ikke, men noe bedre enn nå må jeg ihvertfall ha vert!

1 Juni tok jeg vel årets ene “store” pers, med 100kg i markløft! Jeg klarte vel å ta 2 stk på 100 en gang senere på året også, men har ikke økt vekten siden da.

Iløpet av juni, uten å kunne ‘pin-pointe’ en dato begynte selvtilitten min å øke. Følelsen av den nye selvtilitten var fantastisk god å kjenne. Jeg ble ikke selvgod eller noe slik, men følelsen av at jeg faktisk ikke så ut som ei forvokst pære når jeg var lettere kledd (som man gjerne ønsker å være om sommeren) var veldig godt å kjenne på! Jeg ser jo nå også at jeg har vert sikker nok på kroppen min til at jeg la ut et par lettkledde bilder på Instagram også.


Jeg synes ikke at jeg så fæl ut, selv om jeg har andre mål nå på hvordan jeg ønsker kroppen min skal se ut. Poenget er heller ikke hvordan jeg så ut da, men hvordan jeg følte meg. Savner den følelsen av å kunne kle meg sånn jeg selv ønsket.


Turen til flånebba 12juni er en av to fjellturer som virkelig har gitt inntrykk i år. Nydelig vær og hærlige folk!


Både Marianne og Frank sitt utdrikningslag var knallmorsomt med paintball på marianne sitt og laser-tag på Frank sitt!

BH1bExdB7S6

I Juli var skuldra bra igjen og jeg fikk endelig kjøre cleans, snatch og andre armøvelser. Hele den “friske perioden” sitter i minnet som den beste delen med hele året..


Innimellom fantastiske treningsøkter var vi midt i flyttingen til vårt nye hjem! Endelig huseier, og for et nydelig hus vi endte opp med!


Bildet er fra treningsseminaret på Crossfit Trondheim 12 september, teksten er tre dager senere. Et utrolig morsomt og lærerikt kurs som dessverre endte opp i at jeg fikk problemer i skuldra. Igjen. Etter dette har egentlig ting bare gått nedover.

Gang på gang etter dette har liksom alt føltes bra noen dager, så har det blitt vondt igjen. Opp og ned opp og ned, en evig rullebane av smerte, sinne og frustrasjon.

Akkurat nå sliter jeg med to slitne og vonde skuldre, og to betente håndledd. Jeg har gitt beskjed om at jeg må ta det med ro på jobb i tillegg til at jeg har gitt fra meg alle gruppetimene mine neste uke. Jeg skal ikke løfte tyngre enn vannglasset, og om det blir trening så må det isåfall bli gåturer eller sit-up. De fleste beinøvelser sett bort fra beinpress inkluderer armene selv om det kanskje ikke føles sånn, så jeg får bare bite i meg rastløsheten som definitivt allerede begynner å komme etter tre treningsfri dager. Det er nok kun hvile som kan hjelpe, for alt annet har jeg prøvd uten hell.

f m l

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg