Kan ikke være i ro.

De tre siste dagene har jeg prøvd å fulgt et slags mønster hvor jeg spiser minimum 6 måltider hver dag. 

Frokost, mellom, lunch, mellom, middag, kveldsmat. 

Frokosten består av ca 50g havregryn, en neve blåbær og 2dl proteinshake
Mellommåltid av Nøtter, riskjeks, gulrot, knekkebrød og lignende.
Lunch av cottage cheese, ananas og annen frukt.

Middagen er veldig tilfeldig, idag ble det faktisk proteinpannekaker og i går var det hva, og vi vet jo at du blir hva du spiser, så gjett om jeg følte meg svær og klumsete etter hvalbiffen var fortært! 

Jeg holder meg greit til planen, men jeg sliter når det kommer til å være i ro og alene. Fra skolen er ferdig i halv 3-tiden og frem til Andreas kommer hjem i 17tiden så vi får spist middag går jeg med forferdelige cravings (og ikke minst sære cravings) som jeg sprekker for. På mandagen spiste jeg nesten ei heil pakke med snack-a-jack, i går spiste jeg peanøttsmør med skje og i dag gomlet jeg sikkert i meg 100g med cocosa (Som for de som ikke vet det er kaldpresset cocosolje)..  

Jeg kan rett og slett ikke være alene sammen med mat! Jeg er rett og slett ikke sterk nok. 

Heldigvis er jeg så blakk at jeg prøvde å selge sjelen min mot full tank på bilen tidligere idag, så godteri og brus har jeg ikke råd til uansett. I don't like the cheatmeals, the cheatmeals like me..

9

Høres ut som en bra plan. Spiser selv 6 ganger om dagen, føller et kansje streng program, om du vil kan jeg legge det ut. Stå på, ikke gi opp, du er en kriker for god kropp og helse)

rundtomkringtrorjeg: Ja gjerne, trenger all inspirasjon jeg kan få! :) Takk for det!

Snack a jacks er ikke så ille da! :) mener du forresten den store pakken eller de små? ;)

kan kjenne meg litt igjen her ja..alene sammen med mat....! småspising her og der er jo så godt, men for meg hjelper det om jeg spiser litt mer mat til frokost og lunsj..

Noen fordeler er det jo med å være blakk også da :)

Lenemiella: Den store, desverre... haha

lykkebobla: Joda, å spise mettende mat har fordeler, men tror det er lurt å bare holde seg opptatt så godtesuget/småspisingen ikke får tatt av! :)

Er veldig flink med maten sånn egentlig du da :) Og 6 ganger er nok passe minst siden du er så aktiv . Blir det mindre kan man jo fort få lyst på ennå mer usunt ...og jeg har i blant slike perioder ...Så kanskje det bare er en periode også går det over en stund igjen :))

cathrinehenriksen: Tja, til vanlig, men blir fort småspising.. Sant det! Jo mer sulten man er, jo større er sjangsen for å gå til godteskuffa! Satser på det! Sommeren bruker å hjelpe på. Får mer lyst å frukt og grønt enn sukker og fett!

Ja sant ;-P Ja er rart med det , i fjor sommer var jeg faktisk på mitt tynneste ...men det var ikke bra , jeg var elendig på å spise nok og ofte nok . Det skal ikke skje i år , for man mister jo så mye muskel masse :-o

Skriv en ny kommentar